IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Бойците от Сибирския батальон съобщават, че заедно с доброволци от Чеченската република Ичкерия са влезли в село Горковски на територията на РФ и са завзели сградата на местната администрация.

    https://t.me/uniannet/128482
    Last edited by barbaron; 17.03.2024, 13:30.

    Коментар


    • Коментар




      • Франция ще предложи на Русия прекратяване на огъня в Украйна по време на Олимпийските игри

        Това заяви френският президент Макрон, отговаряйки на въпрос на водещата на телевизионния канал "1+1 Маратон" Наталия Мосейчук, която припомни, че това винаги е било така.

        "Да, ние ще поискаме това", каза той.

        Коментирайки предстоящите изяви на руските спортисти под бял флаг на Олимпийските игри, Макрон заяви, че "колективно ще следим много внимателно техните изяви, така че нито един спортист да не се възползва от тази ситуация".

        "Искам посланието за мир, за толерантност да бъде чуто. Искаме Украйна в крайна сметка да възстанови напълно своя суверенитет и териториална цялост. И преди е имало конфликти, имало е изключения в спорта, минавали сме през това и преди. Сигурни сме, че Русия ще си остане Русия в географско отношение, тя е ваш съсед, а руският народ, не мисля, че подкрепя този режим. Така че, когато мислим за бъдещето, трябва да правим разлика между руския народ и лидерите на русия", подчерта Макрон.

        Нашата цел е Русия да не може и да не спечели тази война, но ние няма да следваме пътя на ескалацията, не се нуждаем от нова война.

        Това заяви френският президент Еманюел Макрон в интервю за водещата на телевизионния канал "1+1 Маратон" Наталия Мосейчук и колежката ѝ от телевизионния канал "Ние сме Украйна" Юлия Галушка.

        "Не изпитвам никаква наивност по отношение на режима в Кремъл. Каква е нашата цел? русия не може и не трябва да спечели тази война. Освен това нашата цел е да върнем устойчивия мир в Европа. Устойчивият мир е мир, който ще позволи на Украйна да възстанови напълно своята териториална цялост и суверенитет. Да възстанови международното право и да гарантира сигурността на Украйна и на всички европейци", заяви той.

        Според Макрон, за да постигнем тази цел, "няма да поемем по пътя на ескалацията".

        "Но сме готови да кажем, че не поставяме никакви ограничения и ще реагираме в зависимост от това как реагира Русия. Украинците определено трябва да излязат силни в тази война, когато преговарят за този устойчив мир. Но засега не предлагам нападателни инициативи, защото това не е духът на колективната солидарност", подчерта френският президент.

        Разширената версия на разговора е публикувана в канала на Наталия Мосейчук в Youtube (https://bit.ly/3vhIQXl).
        Last edited by barbaron; 17.03.2024, 13:12.

        Коментар


        • В акустиката се ползва понятието "бял шум".
          Във форума ни има също "бял шум"
          Познайте кой го излъчва по цял ден
          Last edited by barbaron; 17.03.2024, 14:34.

          Коментар


          • Mateev, 70 % от населението на Света живее в големи градове, размера им е до 100 - 150 км на най големите, те са напълно в обхвата на такова оръжие. 89 -та година СССР се разпусна и КАПИТУЛИРА повече фиктивно, отколкото ефективно. Една капитулация на Украйна напълно устройва хората които живеят на нейна територия, тези които са се отделили най вероятно след години ще се върнат 10 -30 години нищо не са. Крим ще стане по самостоятелен и той е отделна държава - автономна територия. Не са се появили зелени човечета там и да са насили урни и да се е гласувало за отделяне от Украйна. Там е имало законови, напълно законни според действащите закони условия да се случи това нещо - внася се в парламента им предложение, то е законно подкререно, взема се решение за референдум и той се провежда мирно защото зелените човечета на позволяват насилие. С 60% да беше решено пак щяха да се отделят, Великобритания излезе ли, напусна ли ЕС мирно ? При това референдума не беше и с 60% - За, а със доста по спорен резултат, но Брексит вече е факт и тя може да се върне, но може и да не се върне ако ЕС съществува и продължи да го има.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • GiRo, има малки мобилни рафинерии, те имат такива и бързо могат да си произведат огромно количество такива също. Това сега единственно ще ги озлоби за да направят нещо, което иначе не биха сторили. 10 сглобяеми спътника са качили в космоса, правят им частите със захранването и когато ги сглобят и захранят ще могат да палят всяко едно нещо по земната повърхност което си харесат, могат да палят постоянно и през деня и през ноща 24..7..Четох че е технология която са разработили през 80-те и я спират защото може да стане причина за война с тях, сами я спират. А сега НЕ.. Колкото повече се притискат до стената, толкова по голям риск има за хора които са невинни и нищо не подозират. Сащ не само че не могат да си спрат инвеститорите да си влагат парите еднопосочно в КОМУНИСТИЧЕСКИ Китаѝ, защото те се осраха буквално, но не могат и да имат оръжие което да не използват и да нападнат с него. В Русия наистина има много напреднали разработки за ядрени неураниеви бомби и ако попаднат в ръцете на някой луд ще стане страшно защото може да се разрушава много малко и да се унищожава само биологичния живот. Това е причината за разпад на СССР - да няма повече войни и когато подобни технологии станат достъпни и за други да не се унищожи Света - живота на планетата.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                v_tin, ако Русия изстреля балистична ракета по цел в САЩ, тя няма да бъде свалена. САЩ нямат ПВО което да може да я свали или ПРО. Разчитат на това че няма да се случи, защото ще нанесат ответен удар и били започнали да си ревизират ядрения арсенал, защото нямали нито една боеспособна ядрена глава за ракета, всичките стари и съответно няма въобще да се взривят. Но май завода спрял защото е имало пожар около него, нещо го е подпалило. Тези са шизофреници, те са болни. Тръмп изглежда поне е честен бандит, защото той казал че ва власт в сащ са шизофреници. После той казва за съборените два небостъргача че това е дело на САЩ за което има безброй доказателства и 3000 жертви - американци които не са знаели че собственото им правителство ще ги убие. Значи Тръмп и за шизофрениците казва истината.
                Click image for larger version

Name:	photo_2024-02-15_09-32-09.jpg
Views:	1
Size:	76.1 КБ
ID:	4166736

                Коментар


                • Хей така трябва да се действа:

                  https://www.facebook.com/reel/1011661590375100

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                    ...Да се чудиш, що при такава могъща "подкрепа", Украйна още не е победила, нале.
                    Click image for larger version

Name:	432739014_7283404031735465_6043558173604120597_n.jpg
Views:	1
Size:	61.7 КБ
ID:	4166731

                    Коментар


                    • РАzzПАДА на блатната замръзваща североАзиатска джамахирия е скоро
                      Click image for larger version

Name:	432271239_1695670267630394_1706286177599961290_n.jpg
Views:	1
Size:	60.3 КБ
ID:	4166728

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                        Поредната гръмната рафинерийка тази нощ ...

                        БЕНЗИН НЕТ!

                        Не е препоръка за каквото и да било.

                        Коментар


                        • v_tin, ако Русия изстреля балистична ракета по цел в САЩ, тя няма да бъде свалена. САЩ нямат ПВО което да може да я свали или ПРО. Разчитат на това че няма да се случи, защото ще нанесат ответен удар и били започнали да си ревизират ядрения арсенал, защото нямали нито една боеспособна ядрена глава за ракета, всичките стари и съответно няма въобще да се взривят. Но май завода спрял защото е имало пожар около него, нещо го е подпалило. Тези са шизофреници, те са болни. Тръмп изглежда поне е честен бандит, защото той казал че ва власт в сащ са шизофреници. После той казва за съборените два небостъргача че това е дело на САЩ за което има безброй доказателства и 3000 жертви - американци които не са знаели че собственото им правителство ще ги убие. Значи Тръмп и за шизофрениците казва истината.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • ВС РФ установили рекорд по уничтожению американских зенитных ракетных систем Patriot

                            За прошедшую неделю Вооруженные силы Российской Федерации успешно ликвидировали две американские зенитные ракетные системы Patriot, которые были предоставлены Украине. Об этом информирует агентство «ТАСС», ссылаясь на официальное заявление Министерства обороны РФ. Кроме того, российскими силами были уничтожены украинские пусковые установки системы залпового огня HIMARS и зенитно-ракетный комплекс С-300 вместе с радиолокационными станциями.
                            Подробнее на: https://avia.pro/news/vs-rf-ustanovi...sistem-patriot
                            Как ядерный взрыв: Мощный подрыв украинской военной колонны попал на видео

                            На Запорожском направлении российские военные нанесли удар по колонне украинских военных, результаты которого были показаны в Telegram-канале «Запорожский фронт». Видеоматериалы демонстрируют последствия атаки, в ходе которой была поражена вражеская бронетехника, включая колесные бронеавтомобили и бронемашину, охваченную огнем.
                            Подробнее на: https://avia.pro/news/kak-yadernyy-v...popal-na-video

                            Коментар


                            • Поздним вечером 15 марта на борту флагмана Военно-морских сил Великобритании, авианосца HMS Queen Elizabeth, стоимостью 3 млрд фунтов стерлингов, произошло серьезное ЧП. Британские СМИ сообщают о возгорании, которое охватило кают-компании и спальные помещения, уничтожив 100 коек экипажа. Десять моряков получили травмы, но уже оказана медицинская помощь.

                              Инцидент вызвал беспорядок на борту: некоторые члены экипажа, воспользовавшись пятничным вечером, были в нетрезвом состоянии, что затруднило оперативное реагирование на пожар. Предполагается, что возгорание началось в блоке кондиционирования воздуха. Несмотря на начальные попытки экипажа справиться с огнем, автоматическая система пожаротушения в конечном итоге ликвидировала угрозу самостоятельно.

                              Следует отметить, что этот инцидент произошел не в открытом море, а в Шотландии, в Гленмаллане, на берегу морского озера Лох-Лонг, где авианосец совершал промежуточную остановку перед планируемым ремонтом в Росайте.
                              Подробнее на: https://avia.pro/news/na-bortu-brita...ryoznyy-pozhar


                              Русия е в сво- тя бие и нея я бият, ама тези кой ги бие

                              Коментар

                              Working...
                              X