If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Някога го харесваше , и даже цитираше......
Вярно че всичко се променя ....но чак толкова да ти е въртеливо....
в началото като тръгна проекта му симпатизирах, защото Кузман беше ОК като икономически журналист, но после видях, че рублите се подават от джеба на костюмчето и е поредния проект, който да запълни нишата на периодично осиращите се псевдо патриоти подкрепяни от масква
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Простата логика отхвърля това. Защото силните на деня, в тази ситуация, не са франсетата и британците. Силните са американци, руснаци и китайци. Втвърденият тон на Тръмп ме кара да си мисля, че всичко вече е окончателно договорено. Става въпрос за рамката, в която ще се движи процесът. Подозирам, че ще има ново ООН и там никакви британци и французи няма да има в постоянния състав на Съвета за сигурност. Следвоенният порядък приключи. Франсетата бяха допуснати по милост с помощта на Сталин, за да има противовес на влиянието на британците. Всички знаем за колаборационизма на Виши. Такива са нещата, харесва ли ни или не.
Забравяш една малка досадна подробност. Французи и британци са ядрени сили.
Смей се, смейте. Важното е кой ще се смее последен. Всеки нас пишещите тук понякога е прав, а понякога не е прав. Важното да не се изпокараме като деца на катерушката.
Ситуацията, приятелю, е такава, че е добре всеки да изслушва всеки, защото случващото се ни касае всичките.
няма за какво да се караме
аз съм тук за забавленията
Виждаш това,което искаш да видиш. Bias. Аз виждам 50-50 разлом и при тях плюс голям международен гаф. Ще видим кой от нас е с по-добро зрение.
САЩ от десетилетия са 50 на 50.Затова често победата се решава в няколко щата и то с малко гласове. Навремето Буш стана президент с 600 гласа повече във Флорида. Там поляризацията на тема политика е огромна за разлика от нас.Както виждаш и в темата за вътрешна политика няма такива страсти и я поддържат Матейко и Барбарела.Другите,включително и аз,сме доста по-умерени.
И никакъв международен гаф не е щото Тръмп така или иначе е недолюбван от политиците в Западна Европа Интересите на САЩ по никакъв начин няма да пострадат.
ще дойде някой новоизлюпен комсомолски секретар като Кузман с Костюмчето и ще му каже, ааа чакай в новий мир по 1 жилище на глава... ще го видя после къде се прехласва по
тия хибридни герои
Интересно............
Някога го харесваше , и даже цитираше......
Вярно че всичко се променя ....но чак толкова да ти е въртеливо....
на ниво гръбначен мозък е програмирано - в бившите соц. дръжави едно 50% са супер податливи към хибридни новини, медии, политици и тн
примери бол
Търпение, Берти. Всичко знам аз. Те тука по испанско бабичките, след цялата гавра на соца с тях още се събират в една бг кръчма, където са наредили портретите на Тошо, и целия стар държавен съвет. Всяка събота “на кафе”.
селенка и бъртрам много ме забавляват
знам, че не трябва да се смея,
но не мога да се въздържа
Смей се, смейте. Важното е кой ще се смее последен. Всеки нас пишещите тук понякога е прав, а понякога не е прав. Важното да не се изпокараме като деца на катерушката.
Ситуацията, приятелю, е такава, че е добре всеки да изслушва всеки, защото случващото се ни касае всичките.
Те така са били и бг фабрикантите на 08/09/1944 г.
Интересна позиция е да режеш клона, на който ти седят маломерките, да се упражняваш в капитализъм и да хвалиш Путин. Има тука още двама трима форумни герои с подобно мислене. Виновен е естествено неестественият начален соц генезис, който обременява мисленето. А си ги харесвам - иначе са готини пичове и успешни в сегашната среда.
Ако обаче средата рязко се измени … не ми се мисли какъв вой ще настане.
на ниво гръбначен мозък е програмирано - в бившите соц. дръжави едно 50% са супер податливи към хибридни новини, медии, политици и тн
примери бол
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Залагам на французите и британците при създадената ситуация. Обикновено преговорите за нещо важно имат няколко кръга.
Простата логика отхвърля това. Защото силните на деня, в тази ситуация, не са франсетата и британците. Силните са американци, руснаци и китайци. Втвърденият тон на Тръмп ме кара да си мисля, че всичко вече е окончателно договорено. Става въпрос за рамката, в която ще се движи процесът. Подозирам, че ще има ново ООН и там никакви британци и французи няма да има в постоянния състав на Съвета за сигурност. Следвоенният порядък приключи. Франсетата бяха допуснати по милост с помощта на Сталин, за да има противовес на влиянието на британците. Всички знаем за колаборационизма на Виши. Такива са нещата, харесва ли ни или не.
Коментар