IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Простата логика отхвърля това. Защото силните на деня, в тази ситуация, не са франсетата и британците. Силните са американци, руснаци и китайци. Втвърденият тон на Тръмп ме кара да си мисля, че всичко вече е окончателно договорено. Става въпрос за рамката, в която ще се движи процесът. Подозирам, че ще има ново ООН и там никакви британци и французи няма да има в постоянния състав на Съвета за сигурност. Следвоенният порядък приключи. Франсетата бяха допуснати по милост с помощта на Сталин, за да има противовес на влиянието на британците. Всички знаем за колаборационизма на Виши. Такива са нещата, харесва ли ни или не.
    Забравяш една малка досадна подробност. Французи и британци са ядрени сили.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Смей се, смейте. Важното е кой ще се смее последен. Всеки нас пишещите тук понякога е прав, а понякога не е прав. Важното да не се изпокараме като деца на катерушката.

Ситуацията, приятелю, е такава, че е добре всеки да изслушва всеки, защото случващото се ни касае всичките.
      няма за какво да се караме
      аз съм тук за забавленията
      препоръка е

Коментар

Виждаш това,което искаш да видиш. Bias. Аз виждам 50-50 разлом и при тях плюс голям международен гаф. Ще видим кой от нас е с по-добро зрение.
        САЩ от десетилетия са 50 на 50.Затова често победата се решава в няколко щата и то с малко гласове. Навремето Буш стана президент с 600 гласа повече във Флорида. Там поляризацията на тема политика е огромна за разлика от нас.Както виждаш и в темата за вътрешна политика няма такива страсти и я поддържат Матейко и Барбарела.Другите,включително и аз,сме доста по-умерени.
        И никакъв международен гаф не е щото Тръмп така или иначе е недолюбван от политиците в Западна Европа Интересите на САЩ по никакъв начин няма да пострадат.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ще дойде някой новоизлюпен комсомолски секретар като Кузман с Костюмчето и ще му каже, ааа чакай в новий мир по 1 жилище на глава... ще го видя после къде се прехласва по
          тия хибридни герои
          Интересно............

Някога го харесваше , и даже цитираше......
          Вярно че всичко се променя ....но чак толкова да ти е въртеливо....

Коментар

на ниво гръбначен мозък е програмирано - в бившите соц. дръжави едно 50% са супер податливи към хибридни новини, медии, политици и тн

примери бол
            Търпение, Берти. Всичко знам аз. Те тука по испанско бабичките, след цялата гавра на соца с тях още се събират в една бг кръчма, където са наредили портретите на Тошо, и целия стар държавен съвет. Всяка събота “на кафе”.

Положението е трагикомично.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              селенка и бъртрам много ме забавляват
              знам, че не трябва да се смея,
              но не мога да се въздържа
              ти сега на Кузман или Копейкин симпатизираш, но мисля вече може и на Герб и Новото начало, защото у нас всички играят и с путин и с уса

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                селенка и бъртрам много ме забавляват
                Смей се, смейте. Важното е кой ще се смее последен. Всеки нас пишещите тук понякога е прав, а понякога не е прав. Важното да не се изпокараме като деца на катерушката.

Ситуацията, приятелю, е такава, че е добре всеки да изслушва всеки, защото случващото се ни касае всичките.

Коментар

Те така са били и бг фабрикантите на 08/09/1944 г.

Интересна позиция е да режеш клона, на който ти седят маломерките, да се упражняваш в капитализъм и да хвалиш Путин. Има тука още двама трима форумни герои с подобно мислене. Виновен е естествено неестественият начален соц генезис, който обременява мисленето. А си ги харесвам - иначе са готини пичове и успешни в сегашната среда.

Ако обаче средата рязко се измени … не ми се мисли какъв вой ще настане.
                  на ниво гръбначен мозък е програмирано - в бившите соц. дръжави едно 50% са супер податливи към хибридни новини, медии, политици и тн

примери бол

Коментар

Залагам на французите и британците при създадената ситуация. Обикновено преговорите за нещо важно имат няколко кръга.
                    Простата логика отхвърля това. Защото силните на деня, в тази ситуация, не са франсетата и британците. Силните са американци, руснаци и китайци. Втвърденият тон на Тръмп ме кара да си мисля, че всичко вече е окончателно договорено. Става въпрос за рамката, в която ще се движи процесът. Подозирам, че ще има ново ООН и там никакви британци и французи няма да има в постоянния състав на Съвета за сигурност. Следвоенният порядък приключи. Франсетата бяха допуснати по милост с помощта на Сталин, за да има противовес на влиянието на британците. Всички знаем за колаборационизма на Виши. Такива са нещата, харесва ли ни или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аpple са щели да инвестират 500 милиарда долара в САЩ. И това е само началото, много други компании ще правят инвестиции в САЩ. Щото Тръмп е преди всичко бизнесмен и знае как да привлече капитали.
                      Европа няма нито ресурсите, нито възможностите да е конкурент на САЩ и изобщо не трябва да се опитва и да го прави.Трябва да си кюта под крилото на САЩ като военна закрила, а не да влиза в конфронтация.
                      https://vm.tiktok.com/ZNdJqHaCr/
                      Ето какво казва един от най-известните украински блогъри. Който със сигурност е не по-малък патриот от Зеленски.
                      Бе к'ви са тия халюцинации, да не са прекалили извънземните с теб снощи? Европа винаги се е състояла от много държави, често воюващи помежду си. Но умее да се мобилизира. Разгромявала е Персия, арабския халифат и османската империя. Спряла е Крес, Ханибал, Атила и Чингиз хан. Подчинила е империи на хиляди километри, като инките, аптеките и Индия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Либерастите са по-активни по форумите.На тях идеологията им осмисля живота. Избирателите на Тръмп си гледат семействата,работата,хобитата.
                        Виждаш това,което искаш да видиш. Bias. Аз виждам 50-50 разлом и при тях плюс голям международен гаф. Ще видим кой от нас е с по-добро зрение.

Коментар

• селенка и бъртрам много ме забавляват
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ако Зеля е патриот, аз и китаец не съм, а гърбът ми е отпред. Европа ИМА И ресурсите И възможностите успешно да ко куриера щатите (правила го е) но, е много ого заблудени и в момента, и куца Лидерството. Та, по еже без Лидери не става, а там са заети да си търсят проблеми, нещата не отиват на добре.
                            Браво, Тоше! В десятката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Зелю Зелев успял да ядоса много американците ! Вижте го глупакът какви ги плещи:

Вика на американците - вие сте си добре - далече сте, имате си океан, ама скоро и вие ще го усетите...

Тръмп веднага му се изрепчи: - Абе не ни казвай ние какво ще усетим... внимавай ти да не усетиш нещо...
                              такъв прочит като цитирания по-горе е характерен за масата избиратели на тръмп - реднеци с IQ под средното.
                              интерено обаче, че само за месец и вече сред техните редици започва да има недоволство - оказа се, че много глупендери са си мислили, че държавата ще дава, а не осъзнават, че са избрали палячо заобиколен с олигарси... не е случаен резкият завой към путин - там се управлява сходно..

жалко

Коментар

ще дойде някой новоизлюпен комсомолски секретар като Кузман с Костюмчето и ще му каже, ааа чакай в новий мир по 1 жилище на глава... ще го видя после къде се прехласва по тия хибридни герои
                                Те така са били и бг фабрикантите на 08/09/1944 г.

Интересна позиция е да режеш клона, на който ти седят маломерките, да се упражняваш в капитализъм и да хвалиш Путин. Има тука още двама трима форумни герои с подобно мислене. Виновен е естествено неестественият начален соц генезис, който обременява мисленето. А си ги харесвам - иначе са готини пичове и успешни в сегашната среда.

Ако обаче средата рязко се измени … не ми се мисли какъв вой ще настане.

Коментар

Working...
                                X