Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Смей се, смейте. Важното е кой ще се смее последен. Всеки нас пишещите тук понякога е прав, а понякога не е прав. Важното да не се изпокараме като деца на катерушката.
Ситуацията, приятелю, е такава, че е добре всеки да изслушва всеки, защото случващото се ни касае всичките.
аз съм тук за забавлениятапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Виждаш това,което искаш да видиш. Bias. Аз виждам 50-50 разлом и при тях плюс голям международен гаф. Ще видим кой от нас е с по-добро зрение.
И никакъв международен гаф не е щото Тръмп така или иначе е недолюбван от политиците в Западна Европа Интересите на САЩ по никакъв начин няма да пострадат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ще дойде някой новоизлюпен комсомолски секретар като Кузман с Костюмчето и ще му каже, ааа чакай в новий мир по 1 жилище на глава... ще го видя после къде се прехласва по
тия хибридни герои
Някога го харесваше , и даже цитираше......
Вярно че всичко се променя ....но чак толкова да ти е въртеливо....
- 2 Харесвания
Коментар
-
на ниво гръбначен мозък е програмирано - в бившите соц. дръжави едно 50% са супер податливи към хибридни новини, медии, политици и тн
примери бол
Положението е трагикомично.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеселенка и бъртрам много ме забавляват
знам, че не трябва да се смея,
но не мога да се въздържа
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеселенка и бъртрам много ме забавляват
знам, че не трябва да се смея,
но не мога да се въздържа
Ситуацията, приятелю, е такава, че е добре всеки да изслушва всеки, защото случващото се ни касае всичките.
Коментар
-
Те така са били и бг фабрикантите на 08/09/1944 г.
Интересна позиция е да режеш клона, на който ти седят маломерките, да се упражняваш в капитализъм и да хвалиш Путин. Има тука още двама трима форумни герои с подобно мислене. Виновен е естествено неестественият начален соц генезис, който обременява мисленето. А си ги харесвам - иначе са готини пичове и успешни в сегашната среда.
Ако обаче средата рязко се измени … не ми се мисли какъв вой ще настане.
примери бол
- 2 Харесвания
Коментар
-
Залагам на французите и британците при създадената ситуация. Обикновено преговорите за нещо важно имат няколко кръга.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аpple са щели да инвестират 500 милиарда долара в САЩ. И това е само началото, много други компании ще правят инвестиции в САЩ. Щото Тръмп е преди всичко бизнесмен и знае как да привлече капитали.
Европа няма нито ресурсите, нито възможностите да е конкурент на САЩ и изобщо не трябва да се опитва и да го прави.Трябва да си кюта под крилото на САЩ като военна закрила, а не да влиза в конфронтация.
https://vm.tiktok.com/ZNdJqHaCr/
Ето какво казва един от най-известните украински блогъри. Който със сигурност е не по-малък патриот от Зеленски.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Либерастите са по-активни по форумите.На тях идеологията им осмисля живота. Избирателите на Тръмп си гледат семействата,работата,хобитата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ако Зеля е патриот, аз и китаец не съм, а гърбът ми е отпред. Европа ИМА И ресурсите И възможностите успешно да ко куриера щатите (правила го е) но, е много ого заблудени и в момента, и куца Лидерството. Та, по еже без Лидери не става, а там са заети да си търсят проблеми, нещата не отиват на добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Зелю Зелев успял да ядоса много американците ! Вижте го глупакът какви ги плещи:
Вика на американците - вие сте си добре - далече сте, имате си океан, ама скоро и вие ще го усетите...
Тръмп веднага му се изрепчи: - Абе не ни казвай ние какво ще усетим... внимавай ти да не усетиш нещо...
интерено обаче, че само за месец и вече сред техните редици започва да има недоволство - оказа се, че много глупендери са си мислили, че държавата ще дава, а не осъзнават, че са избрали палячо заобиколен с олигарси... не е случаен резкият завой към путин - там се управлява сходно..
жалко
- 4 Харесвания
Коментар
-
ще дойде някой новоизлюпен комсомолски секретар като Кузман с Костюмчето и ще му каже, ааа чакай в новий мир по 1 жилище на глава... ще го видя после къде се прехласва по тия хибридни герои
Интересна позиция е да режеш клона, на който ти седят маломерките, да се упражняваш в капитализъм и да хвалиш Путин. Има тука още двама трима форумни герои с подобно мислене. Виновен е естествено неестественият начален соц генезис, който обременява мисленето. А си ги харесвам - иначе са готини пичове и успешни в сегашната среда.
Ако обаче средата рязко се измени … не ми се мисли какъв вой ще настане.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар