IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Gerasim_Burgaski, Рузвелт фашист ли е ? Знаеш ли колко президентски мандата изкарва и Путин е откраднал идеята да изкара повече президентски мандати от него, идеята не е на Путин, Рузвелт преди него го е направил.
    Но Рузвелт не е избивал опозиция!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Като ви казвам че света е бинарен, не бих го твърдял ако не е, той не може да съществува в друга форма защото това е в основата на неговото устройство, която и система да вземеш винаги на изхода и има бинарен резултат. Това е все едно да се направи човек с мозък с едно полукълбо, винаги в едното се случват неща които управляват някакви неща които другото полукълбо просто никак не може да ги управлява. Същото нещо са валутите на САЩ и на Европа, ако Европа се пръсне то и при САЩ трябва да стане същото с парите им. Защото благодарение на това че долара има точна и ясна алтернатива там е емитиран огромен дълг, с еврото е същото нещо огромни емисии които не са чак толкова ясно видими, но се виждат че са рециппрочни. Светът нямаше да може да се развие толкова бързо без тези емисии, щеше да има глад за пари които да осигурят толкова високо спрямо миналото ниво на търговията. На практика търговията беше напълно разгърнала се в Целия Свят, стоки от една точка достигат до всякакви възможни точки, докъде може да се досетим или не. Сега с тази война и глупостите които се правят покрай нея се твърди че може това нещо да се спре, то ще спре но за него САЩ ще платят по най жестокия начин с националната си валута, от пирамидата с окото ще остане само една паднала пирамида и едно търкалящо се и нищо не виждащо око. Няма да се разруши Европа - ЕС, той е прекалено латентен, ще се разрушат САЩ и то саморазрушат.
      ВиZZда vи се краят на кочината
      Click image for larger version

Name:	IMG_20240322_035451_347.jpg
Views:	1
Size:	47.9 КБ
ID:	4168106

      Коментар


      • Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

        Никой не обича комунистите освен бедните и простите.
        И във форума също.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Те въобще не правят трансфери на юани извън Китай, не е като с доларите и еврото. Това спира единствено възможността да продадеш за юани, да ги смениш за долари или евро и да купиш американски или европейски стоки с тях. Но пък янките и европейците са достатъчно болни да си мислят че Русия и Китай страдат от това. Страдат янките и европейците обаче защото са лишени от възможността да продадат. Също китайците в един момент ще се досетят какво е нещото което ако направят и е много лесно за тях да го сторят - янките и европейците политат в пропастта и ще забавят падането си само ако успеят да да махат бързо с ръце и може и крака. Европа и САЩ спешно се нуждаят да си повишат конкурентноспособноста и никаква война не може да им помогне за това нещо.
          А бе не са само янките и европейците щото голяма част от света е зад тях а не зад комунягите.Никой не обича комунистите освен бедните и простите.
          Ще видим как накрая ще останат Рузия и чайниците сами.

          Коментар


          • айде бе??
            няколко пъти съм ви питал вашата групичка някога виждали ли сте червени арембита , или само на картинка???

            как като няма трансфери половин лондон е китайски?

            Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Те въобще не правят трансфери на юани извън Китай, не е като с доларите

            Коментар


            • Те въобще не правят трансфери на юани извън Китай, не е като с доларите и еврото. Това спира единствено възможността да продадеш за юани, да ги смениш за долари или евро и да купиш американски или европейски стоки с тях. Но пък янките и европейците са достатъчно болни да си мислят че Русия и Китай страдат от това. Страдат янките и европейците обаче защото са лишени от възможността да продадат. Също китайците в един момент ще се досетят какво е нещото което ако направят и е много лесно за тях да го сторят - янките и европейците политат в пропастта и ще забавят падането си само ако успеят да да махат бързо с ръце и може и крака. Европа и САЩ спешно се нуждаят да си повишат конкурентноспособноста и никаква война не може да им помогне за това нещо.
              Last edited by supertrader; 21.03.2024, 23:16.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

                Какъв съюзник може да е Украйна на САЩ, все едно някой който проси при това 5лв- на улицата да стане бизнес съдружник с някой който е със заплата 100 000лв на месец. Това е и смешно и тъжно.
                https://youtube.com/shorts/8zj_aSM0z...BXJZldoiKVycjz

                Коментар


                • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                  Zащо постъпва така братския китайски народ?
                  https://money.bg/finance/kitayski-ba...ot-rusiya.html
                  Баси, с кви брадати новини ви захранват вас, козячетата!

                  Проблемът отдавна е решен.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Айде сега, и тоя тук агент: https://youtube.com/shorts/yaKtbpyRI...g-ZZMBAeSST9Fb
                    Какъв съюзник може да е Украйна на САЩ, все едно някой който проси при това 5лв- на улицата да стане бизнес съдружник с някой който е със заплата 100 000лв на месец. Това е и смешно и тъжно.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Айде сега, и тоя тук агент: https://youtube.com/shorts/yaKtbpyRI...g-ZZMBAeSST9Fb

                      Коментар


                      • Преди 90-та година САЩ не можеха дори да мечтаят да емитират толкова голям дълг и да не се докарат до нивото на Зембабве. Европа също. Това издържа 35 години защото те не знаеха че могат да го направят, ако някой там се беше досетил щяха да са стигнали до момента на кризата още на третата година. Те опитваха бавно и плахо и чак сега дънят по 1 трилион на месец и нещо дълг.
                        Last edited by supertrader; 21.03.2024, 22:25.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Като ви казвам че света е бинарен, не бих го твърдял ако не е, той не може да съществува в друга форма защото това е в основата на неговото устройство, която и система да вземеш винаги на изхода и има бинарен резултат. Това е все едно да се направи човек с мозък с едно полукълбо, винаги в едното се случват неща които управляват някакви неща които другото полукълбо просто никак не може да ги управлява. Същото нещо са валутите на САЩ и на Европа, ако Европа се пръсне то и при САЩ трябва да стане същото с парите им. Защото благодарение на това че долара има точна и ясна алтернатива там е емитиран огромен дълг, с еврото е същото нещо огромни емисии които не са чак толкова ясно видими, но се виждат че са рециппрочни. Светът нямаше да може да се развие толкова бързо без тези емисии, щеше да има глад за пари които да осигурят толкова високо спрямо миналото ниво на търговията. На практика търговията беше напълно разгърнала се в Целия Свят, стоки от една точка достигат до всякакви възможни точки, докъде може да се досетим или не. Сега с тази война и глупостите които се правят покрай нея се твърди че може това нещо да се спре, то ще спре но за него САЩ ще платят по най жестокия начин с националната си валута, от пирамидата с окото ще остане само една паднала пирамида и едно търкалящо се и нищо не виждащо око. Няма да се разруши Европа - ЕС, той е прекалено латентен, ще се разрушат САЩ и то саморазрушат.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                            [ATTACH=CONFIG]n4168070[/ATTACH]
                            Чували сме бе. Тейк ит изи. https://www.facebook.com/share/r/wvKwwk65mCD11fvS/

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

                              Но нямат нищо против да си държат юаните в тези банки чрез поставени сметки и лица..т.е. санкцията е вятър и мъгла.
                              Европейските банки за да дадат на Украйна 300милиарда от парите на Русия трябва да загубят много бързо 2.7 или 2,9 трилиона евро, плюс екстрата да ги съдят застрахователни компании които са тяхна собственост, но по закон са самостоятелни юридически лица, а клиринговата къща направо ще изчезне и няма да могат да си изчистват сметките през нея..от това колщо ще загубят ниой не е изчислил. За десетки трилиони загуба става въпрос, финансовата система не е на кьор асан фурната, може да си правиш каквото ти кефне. А стана така че падне ли евро и долара направо изчезва. Лошото е че в Европа примерно Германия ще си възтанови марката, Испания песото..те и без това искат цените да ги пишело в песо че не можели да се ориентират кое е скъпо и кое евтино. САЩ какво ще въведат ? Може би китайския юан за национална валута !
                              Click image for larger version

Name:	IMG_20240321_220937_162.jpg
Views:	1
Size:	71.6 КБ
ID:	4168072

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Click image for larger version

Name:	IMG_20240321_220827_534.jpg
Views:	1
Size:	93.7 КБ
ID:	4168070

                                Коментар

                                Working...
                                X