IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Коментар





    • Шел третий день "выборов" на россии. Бюллетени становятся краше

      Некоторые полностью исписывают маркерами или фломастерами, видимо, на фоне недавних видео с исчезающими чернилами в ручках на избирательных участках.

      Неизменными остаются надписи напротив кандидатуры Пуйлуши - "вор, убийца и психопат".

      https://t.me/uniannet/128479

      Коментар


      • https://www.youtube.com/shorts/WuXv59sqrYw сельо ето ти още малко от изборите в русия

        Коментар


        • mathematician, 70% от американците смятат Байдън за луд и печели изборите и става президент на държавата. В Русия 70% наистина гласуват твърдо за Путин. А то се вижда че неговите решения не са лични, а колективни.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Wenn Russland und Deutschland Freunde sind, geht es Europa gut.

            https://www.youtube.com/shorts/x1J-qhSu7us
            Не се обединят в една дуална държава и останалите ще им дишат пушилката.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

              Фарсът е абсолютно необходим и изцяло за вътрешна консумация. Да повтори още веднъж на мужиците - слаби сте, нищо не можете да промените.

              При соца беше същото, изборите свободни, а гласуването задължително.
              Е има и някаква форма на външна легитимация. Вижте ние правим избори тука и хората така решиха.

              Ако Запада отговори "Ма те вашите избори не са частни", и те викат "Ма те па щото вашите са много честни"

              Коментар


              • Wenn Russland und Deutschland Freunde sind, geht es Europa gut.

                https://www.youtube.com/shorts/x1J-qhSu7us

                Коментар


                • А въглеродните квоти са измама, българските централи на въглища са с по добри филтриращи системи от сръбските мисля. Никакъв проблем няма с въглеродния диоксид стига емисиите му да не са прекалено концетрирани в една точка както има страни с много централи, а в други няма индустрия и си произвеждат само битов ток предимно.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • "България изнася въглища от „Мини Марица Изток“ в Сърбия, с които нейните въглищни централи произвеждат ток, който после ние купуваме. Това съобщи Пламен Павлов, председател на Българската газова асоциация.

                    Тези въглища не могат да се реализират у нас за производство на електроенергия от „ТЕЦ Марица Изток 2“, защото към иначе евтината производствена цена на нашата въглищна електроцентрала се добавят въглеродни квоти и цената скача драстично нагоре. Затова за България излиза по-евтино да купува ток от въглищните централи на Сърбия, които използват български въглища, отколкото този на българските въглищни централи. Причината цената в Сърбия все още да е по-ниска е, че не е член на ЕС.

                    През миналата година от „Мини Марица Изток 2″ са изнесени 1,68 милиона тона лигнитни въглища с камиони и с железопътен транспорт до пристанище на Дунав и от там с шлепове са закарани в Сърбия, съобщи енергияйният експерт Пламен Павлов. ТЕЦ-овете в Сърбия са произвели ток и ние сме го купили, защото там няма такива квоти. Това е някакъв феномен на глупака, коментира Пламен Павлов пред „Труд“."

                    Коментар


                    • Пред българските секции в бг има полицаи- сельо. На теб това не ти ли пречи

                      Коментар


                      • Агро, там постоянно се случват някакви атентати, тероризъм в момента, разбира се че секциите ще имат въоръжена охрана. Какво се правиш на ощипан.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

                          Ти с автомата ли влиза да помагаш? А там където гласува в изборната секция имаше ли войници с автомати? На теб някой войник помогна ли ти? Що се правиш на ощипана мома!?
                          hahahaha, гадно а??

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            v_tin, и ще ми разправя един тук, че ако се използват атомни бомби ще загине 1 % от населението. А то населението е натъпкано в големи градове, един от големите в БГ ако си с кола с дълги скорости и няма никой на пътя докато стигнеш до друтия му край не успяваш да превключиш всички скорости за няма 5км път. При въздушен взрив на 10км височина издухва всичко в радиус 50км. ураниева бомба. Тези са някакви за психиатрична помощ.
                            „Важно е Украйна да бъде отлично въоръжена, за да върне всичките си територии и да покаже, че кочината-русия може да бъде победена. Украинските войски вече са победили 90 % от професионалната руска армия. Всъщност цяла Русия е една непрекъсната лъжа. И колкото повече губят на фронта, толкова повече ще лъжат, твърдейки обратното“

                            Коментар


                            • „Рано или късно в Русия ще започнат бунтове. Въстанието на Пригожин през 2023 г., струва ми се, е предвестник на много по-сериозни събития – много по-сериозна борба за власт в руския политически елит и дори в армията и различни военни структури“,

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                                И какво разбра от клипа- преди 4-5 години и аз помагах на една възрастна жена в колон да си оправи бюлетината. Никой не ми каза и дума. Ти разбра ли за кого гласуваха в двете стаички, а войника дали е разбрал
                                Ти с автомата ли влиза да помагаш? А там където гласува в изборната секция имаше ли войници с автомати? На теб някой войник помогна ли ти? Що се правиш на ощипана мома!?

                                Коментар

                                Working...
                                X