IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://www.youtube.com/watch?v=HvSg6oDYTv0&t=123s
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • satz, какви жени и деца ги отбраняват, пръчовете по два метра и метър тумбаци са си там и си вземат заплатите при това са доста дебели заплати в сравнение с това което може да изкара там един човек ако работи. Ходят на лов за хора, има един клип с младо момче което са пребили да го мобилизират, а то съвсем малко детето в реанимация все пак го вкарали, как са се смилили да не го убият, обувките му целите в кръв все едно са го клали.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • IaneSandanski, и щяха да продължат да гласуват, ако не беше извършен преврат със съгласието и дори участието на тази срещу които се направи. Да кажем направо участието, те участваха. Защо гласуваха за него - всяка предходна година биваше по слаба от следващата, хората знаеха че следващата години ще са по добре и това е достатъчно. Но не да лъжеш че са по добре, а всеки да го усеща. България тогава може да се каже че не се управляше от Живков, той си беше лице за показ. Реално се управляваше от други хора които са си сред народа и знаеха много добре какво се случва. Работата се отмяташе от други хора и то много, един човек какво може да направи освен да е носител на някакви осъществими идеи, а не всички идеи са осъществими.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
          .... Няма повече пушечно месо за фронта.
          Ъхъм и Киев Полтава Славянск Краматорск, или айде поне Северск не са превзети от путлерастите Защото ги отбраняват жени и деца?

          а също и : "Русия променя пътя на доставките до Сирия заради постоянните атаки на украински дронове в Черно море"

          Коментар


          • Вижте какво става по улиците на Украина - сатрапите на зеленясалия тиранин гонят хората като кокошки. Няма повече пушечно месо за фронта.

            https://ok.ru/video/6870940322432
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
              Нищо човешко няма сред живеещите в руZия руZнаци.
              Те са с дефектна по рождение ДНК и ген.пфу
              Гласуват 87% за един сатана, причина за смъртта на 800 000 руснаци.
              Чоеешкият живот за тях струва едно кожено палто - на жените на убитите Vойници подаряват кожено палто и те се радват от тая чест.
              Живеещите в чужбина руснаци не гласуваха за Путлер.
              Затова има 87%, иначе щяха да са 100% ,само емигрантите са причина за тия 13%.
              Една сатанинска империя на Zлото2, която само сатанисти издигат в култ.Добре че ще се раZZпадне кочината-раzия
              Това с "гласуването" нищо не значи, и за бае Тодар "гласуваха" 90%+, а като падна никой не пожела да протестира за него.
              Пригожин като тръгна към масква, градовете по пътя му полягаха като зажадняла стара мома, а военните се разбягаха като пилци.

              Коментар


              • Нищо човешко няма сред живеещите в руZия руZнаци.
                Те са с дефектна по рождение ДНК и ген.пфу
                Гласуват 87% за един сатана, причина за смъртта на 800 000 руснаци.
                Чоеешкият живот за тях струва едно кожено палто - на жените на убитите Vойници подаряват кожено палто и те се радват от тая чест.
                Живеещите в чужбина руснаци не гласуваха за Путлер.
                Затова има 87%, иначе щяха да са 100% ,само емигрантите са причина за тия 13%.
                Една сатанинска империя на Zлото2, която само сатанисти издигат в култ.Добре че ще се раZZпадне кочината-раzия

                Коментар


                • Случайно някой да е забелязал че Китай е казал - Ако дойде Нато там, идваме и ние ! Като ги гледам как се напинят да го направят май ще успеят.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Как да не ги превземе Китай, китайците са малко по умни от тях и затова и във всяко едно нещо ги изпреварват. Казаха лития е много ценна суровина и на другия ден се оказа че Китай е изкупил 90% от находищата, а те си плащат ли плащат докато им признава парите.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Pyramid, не съществуват такива снаряди, ако съществуваха отдавна щяха да бъдат дадени и канадските ракети въздух земя толкова ги има и е възможно да се използват. Някакви боклуци се водят по складовете които уж са били произведени, но са много по малко бройки и сигурно не стават за нищо и сега ще си оправят инвентара и никой не може да ги хване че са крали парите. Лъжи..лъжи и всичко е само лъжи.
                      Всичко съществува. ОБАЧЕ.
                      Обаче, наш Герчо не знае че, огромен дял от снарядите (особено за гаубици и танкове), са С РАЗДЕЛНО ПЪЛНЕНЕ. Отделно снаряд, отделно заряд ( ред удобства има в това, от по-точно дозиране на енергията за изстрела до повишената безопасност и намаления обем и тегло на опаковките и улеснена автоматизация на зареждането) а значи, за да не се изстрелят тези "черупки", е фостстъчно дори "само" намокряне или спиране доставките на барута, пък изведнъж, Китай и там, се оказва възлов играч. И нашите форумски опоненти напразно се пенявят, т.к.от война разбират твърде повърхностно, а са пренапомпени с агитпропа на едни други серсеми.

                      Коментар


                      • Путин - Сталин, Хитлер кой е в случая ? Пияндето Зе ?
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Click image for larger version

Name:	3B565610-FC35-4009-AC91-5B8829592EB2 (1).jpg
Views:	1
Size:	47.6 КБ
ID:	4167409

                          Коментар


                          • Pyramid, не съществуват такива снаряди, ако съществуваха отдавна щяха да бъдат дадени и канадските ракети въздух земя толкова ги има и е възможно да се използват. Някакви боклуци се водят по складовете които уж са били произведени, но са много по малко бройки и сигурно не стават за нищо и сега ще си оправят инвентара и никой не може да ги хване че са крали парите. Лъжи..лъжи и всичко е само лъжи.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Русия не нападна на 24 февруари вероломно Украйна, нападение е имало в дните преди 22 февруари срещу тези отцепилите се, не толкова мащабно но според възможностите на режима в Киев максимално възможното, имат 5000 артилерийски изстрела къде по полето, къде по тези нещастни села в които живеят по една шепа баби и дори превземане на някакво летище малко и избиване на персонала - няколко човека зле въоръжени. Украйна е агресора.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Знаете ли че през Втората световна война Германия не напада никак вероломно и изненадващо СССР ? Правят го украинците от тази и част към Полша и Германия, не тръгват срещу СССР и санят настоятелно Хитлер да влезе за да им помага да свалят Сталин и той е толкова наивен че го прави. Истинската причина Хитлер да милитализира Германия са евреите там, те притежават немската индустрия, концерните които им дължат огромни заеми направени по схемата на кредитния мултипликатор. Ясно е че в един момент икономиката спира и не може да расте и тогава те захочват да изнасят немска индустриална продукция, като срещу нея нищо не влиза в Германия, просто изнасят стока и парите от нея остават другаде. Много ясно че това нещо е неработещо, нищо не се произвежда от въздух. Икономиката и почва да пада и той милитализира индустрията, като идеята е с военна сила да осигури заграбено богатство с което да им се плати. Та него му е било ясно че не може да стане и започва да избива евреи, разбира се това са бедните и средна класа хора, защото богатите бягат в САЩ. Те успяват да го насочат към СССР защото все пак им е жал че ще избие другите евреи там. Всички идиоти са при Сталинград да се бият с СССР защото ако махнат Сталин според тях всичко се оправя. Дори да бяха успели нищо нямало да се оправи, а ще е началото на войни които щяха да са продължили до сега и в Европа нямаше да е останал никой. Украинците забъркват войната там и немците ги пускат отпред пред себе си и ако не се бият те ги убиват, това им е печалбата от ПОКАНАТА. Като гледам днешните украинци са достойни техни наследници, при тях сигурно е генетично това нещо. А Полша я разкостват защото тя се милитализара, тя е по въоръжена от Германия когато бива нападната и нападат Чехия да си вземат някакви земи, оръжието трябва да се използва, то не може да стои. Всяко повторение на случилите се тогава събития но сега на по различно ниво е случайно разбира се.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X