Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Със сигурност ще паднат,поне някои от тях,щото иначе руснаците няма да подпишат мирен договор. А в момента те са в по-добра позиция на бойното поле, колкото и бодряшки да се разправя как едва ли не рухвали.Потенциала им е в пъти по-голям от тоя на Украйна. И Тръмп го каза на Зеленски. И той е информиран от американското разузнаване, което със сигурност има повече информация от теб.Човек от КГБ, на който природата му е да лъже? Добър човек си ти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Това не е много умно дето пишеш. Репарации се плащат при война и обикновено от губещите. Първо това не е война, а е военна операция и второ Русия няма да загуби с над 5580 бр. ядрени бомби. (№1 по брой)
Аз съм убеден, че Украйна може да победи Русия, защото има предимство във високите технологии.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Илюзия храниш, че ще паднат санкциите. Няма да паднат, докато Русия не плати репарации. Тоест няма да паднат в следващите 100 години.Великия преговарящ се държи аматьорски с Путин. Иначе голямата работа, натиска с невъзможни изисквания а като става дума за Пу и всичката му сила изчезва. Тук засега ЕС държи положението но да не дойдат някакви руски агенти на власт и да има разеидинение. Варианта за мен е да продължи ембаргото и стигнат до финансов колапс, да убият бункерния дядо неговите по стар руски обичай и тогава новите да върнат земите срещу премахване на санкциите.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Това не е много умно дето пишеш. Репарации се плащат при война и обикновено от губещите. Първо това не е война, а е военна операция и второ Русия няма да загуби с над 5580 бр. ядрени бомби. (№1 по брой)
- 1 like
Коментар
-
Със сигурност ще паднат,поне някои от тях,щото иначе руснаците няма да подпишат мирен договор. А в момента те са в по-добра позиция на бойното поле, колкото и бодряшки да се разправя как едва ли не рухвали.Потенциала им е в пъти по-голям от тоя на Украйна. И Тръмп го каза на Зеленски. И той е информиран от американското разузнаване, което със сигурност има повече информация от теб.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Илюзия храниш, че ще паднат санкциите. Няма да паднат, докато Русия не плати репарации. Тоест няма да паднат в следващите 100 години.Last edited by два_таралежа; 07.03.2025, 10:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Илюзия храниш, че ще паднат санкциите. Няма да паднат, докато Русия не плати репарации. Тоест няма да паднат в следващите 100 години.
Коментар
-
При положение, че са във война какво толкова учудващо има?То и САЩ,и СССР,и Германия към края на войната са произвеждали огромни количества оръжия и след това военната продукция рязко спада.
Когато се сключи мирен договор нещата ще са различни. Още повече ще паднат и санкциите, които са негативни за Русия Русия ще се върне на световната политическа сцена. Не го мисли Путин за глупак и да продължи войната след мирен договор.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
За n-ти път:
Русия и Беларус организират учение като това от 02.2022 този юли.
Русия строи в момента нови военни заводи, вдига бройката на армията си, увеличи дела си от БВП за оръжия и прие нова военна и атомна доктрина.
Според теб за мир ли се готви?!?
Изключи малко Тръмп-каналите, че вече се обърка кой какво прави и защо.
Когато се сключи мирен договор нещата ще са различни. Още повече ще паднат и санкциите, които са негативни за Русия Русия ще се върне на световната политическа сцена. Не го мисли Путин за глупак и да продължи войната след мирен договор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix
Хем ти дадох линк, че тая статистика не е вярна, хем си я пишеш трети път за две страници.
7.2% от възрастните (Senior/elderly) в САЩ се определят като хомосексуални. Това далеч не е 1%, доколкото разбирам от математика.
Скролни да видиш идентификацията по възрастови групи.7.1 процента са всички над 18 години.
При хората родени преди 1946г този процент е 0.8,при бейби бумърите 2.6.При поколението Z младежите 21 процента.
Коментар
-
В случая обаче не става въпрос Путин да превземе цяла Украйна, а да се сключи мирен договор. При който ще се запази Украйна като суверенна държава и Русия няма са завземе нови територии. Освен това ще бъде спасен живота на стотици хиляди украинци които биха измрели при продължаване на войната. Щото и твоето дете да е на фронта и ти ще искаш войната да спре пък с цената на 20 процента загуба на територии, които така или иначе е невъзможно да се върнат.
Разликата е огромна.
Русия и Беларус организират учение като това от 02.2022 този юли.
Русия строи в момента нови военни заводи, вдига бройката на армията си, увеличи дела си от БВП за оръжия и прие нова военна и атомна доктрина.
Според теб за мир ли се готви?!?
Изключи малко Тръмп-каналите, че вече се обърка кой какво прави и защо.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
При теб е лесно - кажат ти "Против либерастите съм" и вече могат да ти го вкарват без проблем - няма да възроптаеш, все пак щом е срещу либерастите, няма проблем
Мен обаче тоя сценарии не ме кефи и затова съм на нож и с либерастите, и с откачалките.
Не казвам, че ми е лесно, но поне спя спокойно.
Разликата е огромна.
А ако смяташ, че Украйна може да си върне териториите с военни средства значи си нямаш понятие от реалността. Така че Тръмп прави максимално възможното ,за да постигне едни добри условия за мирен договор.Last edited by Vergil1975; 07.03.2025, 10:02.
Коментар
-
Не съм прочел да пишеш нещо срещу Мъск преди това.Сега си срещу него, щото подкрепя Тръмп. А си срещу Тръмп, щото смяташ, че облагодетелства Русия.
За мен либерастите са по-опасни от Путин. Щото Путин най-много да нападне бившите съветски републики и дотам. Но либерастите разрушават цялата Западна цивилизация. Оня ден ходжа пя в Уестминстър в присъствието на Стармър,гей пропагандата е повсеместна и така нататък.
Та въпреки, че ненавиждам руският империализъм и Путин подкрепям Тръмп дори и да установи по-близки отношения с Путин. Голямата заплаха са либерастите.
Мен обаче тоя сценарии не ме кефи и затова съм на нож и с либерастите, и с откачалките.
Не казвам, че ми е лесно, но поне спя спокойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
свободата на изразяване не е тоталитаризъм
тоталитаризъм е само в главите на коплексарите, а те са много и са чудна хранителна среда за всякакви политически проекти.
Колкото до комплексарите те са мамини и татини синчета, които са получили всичко даром в тоя живот. И такива са най-големите поддръжници на либерастката идеология.
Коментар
Коментар