IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Собственикът си мисли че с един стикер ще умиротвори либералните откачалници, но не, пак ще я запалят

Коментар

Ето малко по-подробна справка за уж слабата във военно отношение Европа:

Самолетоносачи:
      Франция - 1
      Великобритания - 2
      Италия - 2
      Испания - 1
      --------------------------------
      Общо 6 бр. срещу 1 бр. на Русия

Подводници:
      Турция - 12
      Великобритания - 11
      Франция - 10
      Италия - 8
      Гърция - 8
      Норвегия - 6
      Германия - 6
      Полша - 5
      Швеция - 5
      Нидерландия - 4
      Португалия - 2
      Испания - 2
      --------------------------
      Общо 79 бр. срещу 58 бр, на Русия

Изтребители:
      Франция - 1055
      Турция - 1057
      Великобритания - 119
      Германия - 141
      Италия - 92
      Испания - 137
      Гърция - 230
      Полша - 96
      Нидерландия - 51
      Норвегия - 57
      Швеция - 100
      Финландия - 62
      Белгия - 54
      Дания - 30
      Португалия - 25
      Чехия - 14
      Унгария - 14
      Словакия - 12
      Румъния - 36
      България - 15
      Хърватия - 12
      Сърбия - 14
      Швейцария - 30
      Австрия - 15
      Украйна - 125
      ---------------------------
      Общо 2540 срещу 1531 на Русия

За числения състав на армиите няма да ви публикувам още една дълга таблица, само ще ви кажа, че Европейската армия като брой хора е над 2 милиона. Смятайте колко е останало от Руската армия и колко пъти е превъзходството на Европа в брой войници ...

Подобни съотношения са и при брой кораби, брой танкове, брой БТР-и, брой оръдия и т.н. - по всеки един показател Европа превъзхожда Русия поне 2, а някъде и 3 пъти.

И всичко това преди Европа да е изпраскала още 800 милиарда за допълнително въоръжаване.
      Нямахме ли и ние една подводница?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Що се мъчиш през телефон?Пък и не си ми кака а аз съм ти батко. Имам грешки в писането, но доколкото знам това не е литературен форум....нищо, че за книга говорим Ти също имаш грешки. Нямаш запетайки Освен това важното е какво съм написал а не как съм го написал.
        И не се тръшкай като женка, не съм искал да те обиждам. Иронията и закачките не са обиди.
        Прочее като за участие резюмето горе долу дава идея.

Ще си кажа какво не ми харесва

Пускай колко щеш закачки

Коментар

• Коментар

Нерде 27 страници, нерде над 560....
            Мерси. Предположих го. И дългата версия ще я прегледам.

Коментар

• Сега руснаците ще им нашокат канчетата, за късмет имат много яки ракети и лумпитата ще се излекуват, ще им мине шапа дето ги е хванал.
              D.Y.F-091066

Коментар

Германия вади 900 милиарда евро за оръжие.

https://bultimes.info/%D0%BC%D0%B0%D...8%D0%B0%D1%80/

Партиите, които преговарят за кабинет в Германия, са се споразумели да финансират с 900 милиарда евро два фонда – за оръжие и за инфраструктура. Не за покупка на американско оръжие, а за собствено производство. Само Германия. Другите 800 милиарда и тях ги има, но ще ги събира цяла Европа. Общо - 1700 милиарда. Честито на Путин. Честито на Тръмп. Изглежда този път и двамата изтеглиха късата клечка.
                Не ги "ВАДИ" Германия. Урсула и Ко, са решили просто да ги напечатат.

Коментар

• Mateev, сметни колко е инфлацията от момента в който петрола удари 120-130 долара през 2008 година, а сега го искат 60-70 долара. В Сащ продължават да карат коли, които лапат по 20 литра и ако им се качи цената власта ще се разклати. Мъск им прави електромобили, но те не ги купуват защото електропреносната им мрежа там където могат да си ги зареждат в гаража на бараката - къщата е жалка, ето че почват и колонки за зареждане на електромобили да вандалстват. Имат си вътрешен проблем и що да не се занимават с Русия и Украйна. А укрите са нагли, искат да стават пъпова държава на света, поне са толкова глупави да си го въобразяват. Тези лумпита в Европа ясно какво си говорят с янките - вземаме суровините на Русия и ще ви ги даваме ние почти без пари. Суровини има, и в Европа има находища които никой не е разработил, добива ще бъде скъп, но местен, той и в Русия е много скъп добива. Ето такива глупости се случват.
                  - На всичко отгоре всичко което мърда е задлъжняло към банките на Запад толкова, че с доходите които има не може да се издължи следващите 500 години. Една единственна еврейска фамилия ги държи всичките им дългове и казват - ние ще печелим от лихвите които ще ни плащате за парите които никога не сме ви давали, и няма да се откажем от тази печалба. Всичките им банки са собственост на една еврейска фамилия, която се е клонирала както са клонирани банките на Фед, а то всъщност е една единственна частна банка притежава държавата. Нека тоталитаризма да не е силна форма на управление, на тези евреи им се получава, всички дето ги гледа публиката са длъжници. А тяхната мечта е да притежават всяка една банка по Света, защото иначе са притеснени че не държат бизнеса и някой може да им го отнеме.
                  Last edited by supertrader; 07.03.2025, 19:52.
                  D.Y.F-091066

Коментар

И за тях същото каквото за Русия. Никъде не съм писал кой крив и кой прав. И янките няма да излязат от предстоящите събития такива каквито им се иска да излязат. Не са чели книгата на Далио да видят какво ги чака.
                    ... А би трябвало. Човекът е много наблюдателен и откровен, не си измисля.

Коментар

• Германия вади 900 милиарда евро за оръжие.

https://bultimes.info/%D0%BC%D0%B0%D...8%D0%B0%D1%80/

Партиите, които преговарят за кабинет в Германия, са се споразумели да финансират с 900 милиарда евро два фонда – за оръжие и за инфраструктура. Не за покупка на американско оръжие, а за собствено производство. Само Германия. Другите 800 милиарда и тях ги има, но ще ги събира цяла Европа. Общо - 1700 милиарда. Честито на Путин. Честито на Тръмп. Изглежда този път и двамата изтеглиха късата клечка.
                      Last edited by Mateev; 07.03.2025, 19:46.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от filchef Разгледай мнение

Това е само резюме - ето я книгата https://bg.annas-archive.org/slow_do...826e2da483/0/0
                          Нерде 27 страници, нерде над 560....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Тъй, ами. А щатите, да си вземат там, к'вот'решат. Датчани, канадци, мехиканос кон сомбрерос - д.г.д.
                            И за тях същото каквото за Русия. Никъде не съм писал кой крив и кой прав. И янките няма да излязат от предстоящите събития такива каквито им се иска да излязат. Не са чели книгата на Далио да видят какво ги чака.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Чела съм я. Бях я забравила. Сега я гледам по диагонал през малък екран на мобилен телефон. 27 страници. Стига си врякал и не учи кака си как се правят деца. Като я опресня ще приказвам с Пинокчо.

Наблегни на правописа, че нямаш пост без грешки.

https://www.ozone.bg/media/pdfs/635a49af46ac0.pdf
                              Това е само резюме - ето я книгата https://bitcoinbg.eu/forum/download/file.php?id=3569
                              Last edited by filchef; 07.03.2025, 20:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Чела съм я. Бях я забравила. Сега я гледам по диагонал през малък екран на мобилен телефон. 27 страници. Стига си врякал и не учи кака си как се правят деца. Като я опресня ще приказвам с Пинокчо.
                                Наблегни на правописа, че нямаш пост без грешки.
                                https://www.ozone.bg/media/pdfs/635a49af46ac0.pdf
                                Що се мъчиш през телефон?Пък и не си ми кака а аз съм ти батко. Имам грешки в писането, но доколкото знам това не е литературен форум....нищо, че за книга говорим Ти също имаш грешки. Нямаш запетайки Освен това важното е какво съм написал а не как съм го написал.
                                И не се тръшкай като женка, не съм искал да те обиждам. Иронията и закачките не са обиди.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X