Първоначално изпратено от Агро
Разгледай мнение
Колкото до моята кола - моята кола е в гараж (образно казано) и какво се случва с паркираните таралясници на улицата (пак образно казано), щото някой малоумник е решил да ги пали, понеже му пречат да си влезе във входа, ми е абсолютно все тая. Да обясня кОлтурно какво значи гараж - значи НАТО. И аз не искам други в НАТО< щото ние сме си самодостатъчни вътре и нови миндили не ни трябват - да си излизат отвън и да си пазят таралясниците както намерят за добре, но не с моите пари. А моите пари ще си построя още един гараж или ще купя огнеопона вата за сегашния - мисля, че така е достатъчно ясно да се разбере, нали?
И да, считам, че е крайно време да се пита и народът в "тази държава", а той, народът, не иска нито да даваме на Украйна, нито да влизаме в ЕЗ, но не е против ЕС, НАТО и Шенген. Ма това е, щото народът е проЗ, те "умните" отдавна избягаха да мият марокански задници у франсата или грейт британ. А още по-умните пък са блокирани умнокрасиво от градския транспорт в София, щото така е демократично, нали

Коментар