IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • barbaron, те и теб ще изгонят от франция както си на пределна възраст пенсионер, няма да минеш метър с тая любов към украинците. Те не им вярват че някога ще заобичат западняците.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Лъже го, какво мислиш, всичката техника която вкарват се унищожава, после ходят на групи и вече крадат леки автомобили за да се движат с тях. И по принцип крадат и обират, те затова са там. За цялото това време Украйна тухла върху тухла не сложижи, нищо не изгради. Виж другите какво строителство правят с и с какви темпове, с какво желание работят хората и се борят. Тези още мечтаят да им излезе късмета да избягат от Украйна и въобще не си представят че навън са си руснаци и никой не ги брои за славни украинци, а руснаците има с какво да предизникат гонение на всички руснаци и няма не искат - в Русия ще се приберат, те няма къде да отидат. Така че неизбежно ще ги приберат.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • ВСУ с начала наступления в Курской области взяли под контроль 82 населенных пункта (https://r.unian.net/k7P264e), 1150 км² и 35 км вглубь, сообщил Зеленскому главком Сырский в ходе заседания Ставки

        Также главнокомандующий добавил, что на подконтрольных территориях Курской области создана военная комендатура. Ее возглавил генерал Эдуард Москалев.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

          Да бе, ако Русия превземе Киев за русофилите ще има кебапчета и шоколад на корем. Руската пропаганда е съобразена с умствените способности на русофилите. Русия не може да даде никакви решения на света за проблемите му, освен примитивизма си да се разширява чрез войни през 21 век, беднотия, изостаналост, войни, военни порядки и всичко от този сорт.
          Това е твоето виждане на русофоб - евроатлантик............ И е грешно......... И сам ще го разбереш, когато спрат дотацииките на НПО- тата.....
          Но връщане назад , почти няма да има......
          ....

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
            Тече простест за налагане на вето от Президента на закона против педерасията и ЛГБТ в училищата ......
            Някакви женствени мъже и мъжкарани като алжирката, се плюнчат как трябва да се премахне ''фашизъма'' в училищата , който спира човеколюбивото ЛГБТ възпитание при подрастващите.
            Гледам и се чудя ..... какъв човек трябва да си за да отидеш на това сатанинско мероприятие ..... Та даже гея, сър Евгени Минчев ги оплю по всички медии ... Това не са геьове, които имат нужда от същия пол за някакво изживяване ...... това са сатани и убиици на Човешкия род ....

            пп . Чудно ми, как зацко и барбарончо пишат в момента във форума ....... Или го правят от телефоните си .....

            РУСИЯ е хапчето за всички тия ...........

            СЛАВА НА РУСИЯ !!!
            Да бе, ако Русия превземе Киев за русофилите ще има кебапчета и шоколад на корем. Руската пропаганда е съобразена с умствените способности на русофилите. Русия не може да даде никакви решения на света за проблемите му, освен примитивизма си да се разширява чрез войни през 21 век, беднотия, изостаналост, войни, военни порядки и всичко от този сорт.

            Коментар


            • Демокрация и Свобода при дресираните хохли........... Това няма да завърши добре за никой ........


              https://www.facebook.com/10002429426...0026305585241/

              Коментар


              • Битва русского Богатыря с вражеским дроном

                Первоисточник публикации: https://politikus.info/video/162890-...im-dronom.html
                Politikus.info този е някакъв луд- нацели с глава дрона

                Болгарский священник, предавший анафеме Зеленского, попросил гражданство РФ

                Сегодня, 16:29 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 1593 • Комм.: 8 • Видео+34

                Атанас Стефанов, который в прошлом году перекрыл движение кортежа Зеленского и предал его анафеме, посетил Воронеж. Священнослужитель записал обращение к Владимиру Путину. "Хочу обратиться к вам с просьбой. Я и 90% моих братьев и сестер из болгарского народа хотят получить российское гражданство. Мы один православный народ. Болгария и Россия – один православный народ. Мы навсегда будем вместе, потому что у нас одна вера и письменность, вы наши духовные братья. Мы хотим с вами дружить во веки веков", — сообщил священник воронежскому изданию Площадь. Часть своего детства Атанас провел в Курской области. Он неоднократно осуждал действия ВСУ, в том числе атаки дронов на Воронеж.

                Первоисточник публикации: https://politikus.info/video/162885-...anstvo-rf.html
                Politikus.info

                Ауууууууууууу, ойойойой какво е станало, направо му е еб........ ..............та

                «Ланцет-3» успешно поразил британский танк Challenger 2

                Сегодня, 16:26 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 2577 • Комм.: 15 • Видео+38

                Дрон-камикадзе «Ланцет-3» ВС РФ успешно поразил танк Challenger 2. После точного удара боекомплект британского танка сдетонировал, полностью уничтожив колымагу. Это первый случай, когда Challenger 2, находящийся на вооружении ВСУ был уничтожен с помощью БПЛА на нашем фронте. Мощь «Ланцета» доказана, враг понес серьезные потери.

                Первоисточник публикации: https://politikus.info/video/162884-...llenger-2.html
                Politikus.info

                Коментар


                • Най вероятно е отишъл да живее в тайния град. Те имат тайни градове ако не знаете.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Лукашенко бил казал в Белорус да се настроят че ще имат нов президент скоро, той смята да се пенсионира. Същото може да се предположи че се отнася и за Русия, а твърде вероятно и за Китай.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от satz

                      Ми годния за полет генерал може да питате за ефките, ама как сте със задгробните комуникации?

                      па и да се свържете,то и той не ги е видял , да ви помогна от сега
                      Смъртта на този генерал би следвало не да те радва а да те притеснява. Щом хора като него са се изправили срещу Украйна явно в Русия сериозно са решили да приключат с това недоразумение.
                      Ето кой е опявания от теб генерал.

                      ОТ ДОСИЕТО на МК. Александър Николаевич Харчевски, генерал-майор, е роден през 1950 г. в Черкаска област. Завършил е Харковското висше военно авиационно училище за пилоти и Военновъздушната академия им. Юрий Гагарин. От 1997 г. - началник на 4-ти център за бойно използване и преквалификация на летателния състав, от 2000 г. - началник на Липецкия гарнизон.
                      Той е един от водещите пилоти на руските ВВС. На международни състезания той проведе 49 тренировъчни битки с чуждестранни военни пилоти и не загуби нито една.


                      Точно преди 90 години - на 12 август 1912 г. - в структурата на Генералния щаб на Русия е създадено Въздухоплавателното съединение. Тази дата е официално установена като Ден на ВВС с указ на президента на Русия от 1997 г.
                      Който не е виждал на живо висшия пилотаж на бойните изтребители, е загубил много. Възхищението от това, което пилотите правят във въздуха, е сравнимо само с перфектните форми на самата авиационна технология. Никоя телевизионна камера не е в състояние да предаде напрежението, което цари на летището по време на изпълнението на поредния шеметен „барел“. Атмосферата буквално се разцепва от рева на двигателите - просто имайте време да обърнете глава...
                      Но дори сред малка кохорта от най-високите летателни професионалисти има асове, които цялата въздушна общност признава за най-добрите от най-добрите. Такъв ас, летец от Бога, е генерал Александър Харчевски - човекът, на когото бъдещият президент на Русия Владимир Путин повери живота си по време на полет през 2000 г. на изтребител до Чечня.
                      В навечерието на Деня на ВВС кореспондент на МК се срещна с генерал Харчевски и го помоли да разкаже подробности за сензационния полет на Владимир Путин, който беше подготвен в атмосфера на безпрецедентна секретност.
                      - Защо ви повериха да управлявате самолета, на който Владимир Путин прелетя над Грозни?
                      - Честно казано, не знам. Така е решило ръководството. Но началниците в армията не се допитват, а поставят задачи на своите подчинени, които те са длъжни да изпълняват.
                      - Кога разбрахте, че ще трябва да летите с Путин?
                      - Около 10 дни преди полета. И маршрутът беше неизвестен, дори не трябваше да кацам на непознато летище - след като обиколихме Чечения, аз и Владимир Владимирович се върнахме.
                      - Всички пилоти преминават медицински преглед преди полет. Путин не беше ли изключение?
                      - Да, всичко, което се изискваше в такива случаи, беше направено. Лекарите на президента не са открили медицински противопоказания за полета. Въпреки това, дори в полет той показа необходимата реакция и интелигентност. Трябва да се каже, че летенето на съвременни самолети изисква специално обучение и добра координация. Това явно отразява факта, че президентът е придобил достатъчно умения в любимия си спорт.
                      -Предадохте ли му кормилото?
                      - Предадох го. Мога само да похваля пилота Путин - бързо усвои пилотски умения. Първите движения бяха много внимателни и плавни. След това свикна и управляваше самолета по-уверено. Направо казано - на ниво кадет последна година в летателно училище. От него би станал страхотен пилот. Първото нещо, което Владимир Владимирович каза тогава, беше възхищение от това колко лесно се управлява бойният изтребител.
                      - Вие самият ли му предложихте да поеме кормилото или той поиска?
                      - Всичко стана някак спонтанно. Интересът на Путин към авиацията беше толкова голям, че да не му дадат възможност да управлява самолет като Су-27 беше просто непростимо. Не засякох времето, но му показах как се прави маневра от висшия пилотаж - "превъртане на цевта" (завъртане около оста си на 360 градуса), след което той я изпълняваше сам. Тогава той се изненада: „Наистина ли мога сам да направя „бъчва“?“ Между другото, беше абсолютно безопасно, тъй като вървяхме на голяма надморска височина, около 12 километра. А самият полет до Грозни и обратно до Краснодар отне 70 минути.
                      - Колко летателни часа са необходими на един пилот, за да поддържа форма?
                      - Получавам средно по 20-30 часа на година. Например един полет трае 6 минути, но ми удължава живота като пилот с 5-6 месеца. Мисля, че тези емоции помогнаха и на нашия президент в работата му - той вероятно никога не е изпитвал такъв адреналин.
                      - Говорихте ли нещо с президента по време на полета?
                      - Когато летяхме за Грозни, нямаше много разговори. Имах нужда от потвърждение за доброто здраве на такъв необичаен пътник, неговата толерантност към полета. Освен това по време на нашия полет имаше активен радиотрафик. Когато наближава Грозни, когато се открива наистина красива гледка към планините, президентът каза, че винаги е обичал да си почива на тези места, но сега бандитите бродят тук. На връщане си говорихме за авиационни проблеми. Разказах на Владимир Путин за нашия център и го поканих на нашия авиационен фестивал, за да види как работи фронтовата авиация.
                      - Не е трудно да си представите емоциите на човек, който за първи път се издигна в небето с боен самолет, но как реагира Путин, когато се върнахте?
                      - Когато слязохме от самолета, поздравих президента за полета и успешното овладяване на управлението на Су-27. Каза също, че съм негов довереник в района на Липецк. Владимир Путин беше изненадан от това съвпадение. Той ми благодари за полета и ми напомни да не забравя да му изпратя покана за партито във въздуха.
                      Last edited by RUBLA; 15.08.2024, 19:40.

                      Коментар


                      • Рыльск готовится к сдаче? Из города сбежали ритейлеры «Пятерочка» и «Магнит»...

                        а в Суджа магазините са отворили... Ц ц ц

                        Коментар


                        • И кой е сбил бомбардировача- укропите навярно??

                          Коментар


                          • Тече простест за налагане на вето от Президента на закона против педерасията и ЛГБТ в училищата ......
                            Някакви женствени мъже и мъжкарани като алжирката, се плюнчат как трябва да се премахне ''фашизъма'' в училищата , който спира човеколюбивото ЛГБТ възпитание при подрастващите.
                            Гледам и се чудя ..... какъв човек трябва да си за да отидеш на това сатанинско мероприятие ..... Та даже гея, сър Евгени Минчев ги оплю по всички медии ... Това не са геьове, които имат нужда от същия пол за някакво изживяване ...... това са сатани и убиици на Човешкия род ....

                            пп . Чудно ми, как зацко и барбарончо пишат в момента във форума ....... Или го правят от телефоните си .....

                            РУСИЯ е хапчето за всички тия ...........

                            СЛАВА НА РУСИЯ !!!
                            Last edited by Сибирския Бръснар; 15.08.2024, 19:52.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin
                              ..Така че както се казва адифостата
                              Това явно го чувате често, щом сте свикнали да ви се казва,
                              аз продъжавам да не знам какво е.

                              Коментар


                              • Повечето страни от Брикс даже не са се включили в конфликта. Иран, Русия и КНДР самостоятелно попиляха почти цялото НАТО+, не само Северозапада, ами и далечния изток-Япония и Ю.Корея. Дори кандидат членът на Брикс Венесуела се задоволи да разчиства кустарниците, понеже не успели да влязат в джунглата на Гаяна, пък и няма смисъл.

                                Коментар

                                Working...
                                X