IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Шолц наистина ли не разбира че не става въпрос за никакви територии, Украйна въобще не държи на тях - те са изоставени и там живеят някакви възрастни хора защото младите масово са се изнасяли и преди 2014 година, хората казват - там нямаше работа ! От всички които съм гледал в нета като ги питат - ти какво работеше ? Само един ми направи впечатление да каже - имах работа и работел във фирма за вторични суровини, а там е било масово да се занимават със събиране на вторични суровини и вандалщина - разбиват машини в заводи от времето на СССР и предават металите, с такива пари преживяват. На Украйна не и пука за тези територии, тя не ги иска реално, те искат пари и ако от Европа им дадат една голяма сума войната ще свърши моментално и няма да има нужда да помагат. В пъти повече ще струва първо от блокиране на европейската икономика и второ да издържат Украйна, защото войната е на 8 % от територията и , а те издържат над 50% от Украйна, те нищо не работят и живеят с парите които им се дават.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Шолц в обръщение към германците напомни за необходимостта да се подкрепи Украйна

      "В продължение на много десетилетия мирът в Европа се основаваше на един много важен принцип: границите не трябва да се преместват със сила. Никога повече! И Русия на Владимир Путин наруши този принцип. Няма мир без справедливост. Ето защо подкрепяме Украйна в борбата ѝ за справедлив мир", заяви той.

      Канцлерът добави, че подкрепата за Украйна е важна и за сигурността на Германия.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Жител на Белгород (русия) е подал молба до Следствения комитет срещу рашистките военни, които редовно "хвърлят" бомби над региона - публикация в Astra

        "Нарушавайки инструкциите и извършвайки служебни престъпления, руските военнослужещи са застрашили живота на жителите на Белгородска област", се казва в жалбата на жителя на града.

        Според съобщения в медиите само за последната седмица от самолети в региона вече са "паднали" 11 ФАБ.

        Засега жителите на Белгород се спасяват от ниското качество на бомбите, повечето от които не избухват, въпреки че вече е имало случаи на "поразяване на цели".

        В същото време западните разузнавателни служби отбелязват както проблеми със самите бомбардировачи, дължащи се на износване, така и на понижаващата се квалификация на наземния персонал на военните летища.
        Пак "едно врабче" ти го е казало, нали.

        Коментар


        • Жител на Белгород (русия) е подал молба до Следствения комитет срещу рашистките военни, които редовно "хвърлят" бомби над региона - публикация в Astra

          "Нарушавайки инструкциите и извършвайки служебни престъпления, руските военнослужещи са застрашили живота на жителите на Белгородска област", се казва в жалбата на жителя на града.

          Според съобщения в медиите само за последната седмица от самолети в региона вече са "паднали" 11 ФАБ.

          Засега жителите на Белгород се спасяват от ниското качество на бомбите, повечето от които не избухват, въпреки че вече е имало случаи на "поразяване на цели".

          В същото време западните разузнавателни служби отбелязват както проблеми със самите бомбардировачи, дължащи се на износване, така и на понижаващата се квалификация на наземния персонал на военните летища.

          Коментар


          • Има клипове в които показват че като изстрелят един снаряд и веднага идва дрон камикадзе да удари машината, дори обясняват че било изгодно защото изстрелват един снаряд който бил по евтин от дрона което май не е вярно. И по принцип снарядите нали ги просят, а другите дроновете те си ги правят и се мъчат.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Американският милиардер Дейвид Сакс написа, а Илон Мъск репостна на своята страница в мрежата „Х“ следното:

              „Войната в Украйна е основана на лъжа – лъжата за това как тя започна и как ще свърши.
              Казват ни, че Украйна печели, когато тя в действителност губи.

              Казват ни, че войната прави НАТО по-силно, когато в действителност тя го изтощава.
              Казват ни, че най-големият проблем на Украйна е недостигът на стредства от Конгреса на САЩ, когато в действителност Западът не може да произведе достатъчно боеприпаси – проблем, за решаването на който ще бъдат необходими години.

              Казват ни, че Русия понася големи загуби, когато в действителност в Украйна не достигат войници – още един проблем, който парите няма да решат.
              Казват ни, че светът е с нас, когато в действителност мнозинството хора в света смятат, че политиката на САЩ е връх на безумието. На нас ни казват, че няма никаква възможност да се сключи мир, когато в действителност отхвърлихме многократно възможности за мирно урегулиране чрез преговори.

              Казват ни, че ако Украйна продължи да се сражава, тя ще подобри своята позиция за преговори, макар че в действителност условията ще станат много по-лоши от тези, които вече бяха налице и бяха отхвърлени.

              Тази лъжа може да удължи войната. Конгресът ще отдели повече средства. Русия ще вземе повече територии. Украйна ще мобилизира повече млади мъже и жени, за да загинат в месомелачката. Недоволството ще расте. И в края на краищата, в Киев ще има криза, а правителството на Зеленски ще бъде свалено. А после, когато войната бъде окончателно загубена на нас ще ни кажат „Е, ние се старахме“.

              Лъжците ще оклеветят всеки, който е казвал истината, ще го нарекат ''марионетка на врага'' и ще кажат: „Направихме всичко възможно. Противопоставихме се на Путин.“
              Ще кажат, че всъщност щяхме да успеем, ако не беше петата колона от апологети на Путин, която удари украинците в гръб.
              Като хвърлят вината на други и се потупат по рамото, те безгрижно ще тръгнат към следващата война, така както тръгнаха към войната в Украйна след катастрофите в Афганистан и в Ирак.
              Който има уши, ще чуе.“







              Коментар


              • Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                Пишеше, че НАТО подкрепяли Румъния да си вземе Чернивци, когато оредеят украинците съвсем напролет.
                Румънците ще са много прости ако се вържат, защото украинците ще скочат срещу тях и имат мъже колкото искаш. Още ли не сте разбрали - те много лъжат и тая работа я карат като търговия, тези машини дето им го подариха нашите те в момента си произвеждат такива и ги продават - изнасят техните, при това нови и по модерни но евтино защото не им ги харесват. Те войната я карат колкото да върви просията. Има толкова много дронове че целия фронт е затворен практически и не може да се мърда, с машини има много малко места където може.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Пишеше, че НАТО подкрепяли Румъния да си вземе Чернивци, когато оредеят украинците съвсем напролет.

                  Коментар


                  • Gerasim_Burgaski, дребна работа защото службите на сащ държат всички информационни канали в интернет. Ако не беше така тези украински пропагандистки фейкове с клипчета нямаше да ги има, в тях дори заглавието е неистина. Според мен е работа лишена от смисъл, тези пари които се харчат за тях да ги дадат за нещо доказано добро и ГК ще им помогне ако имат справедливи претенции към Русия..защото има доказателства че тя не е агресора, а ВСУ
                    - Според мен беше така направено ..
                    1. Да подмамим Русия така лекичко да влезе със сила - армия, обстрелвали полето, изоставени села с по няколко баби в тях и за 4 дена имат над 5000 артилерийски изстрела и не го казват руснаците, а тези които били от 2014 година там се хвалят, достатъчно са прости да го направят.
                    2. Хубаво я подмамиха и предизвикаха обаче то се оказа че не могат да я спрат и 17 000 армия много бързо се оказа под Киев, в Киев не са влизали никога въпреки че Зеленски се сражава с тях лично пред вратите на президенството и ги отблъсна и прогони..
                    3. Имаше боеве в Киев но те бяха между ВСУ, стреляха едни по други защото в интерес на истината приличат много на руснаци - неразличими са. Ако подадне някой случаен там ще ги подпука ако иска да воюва с руснаци и има описани и случай как изпратили някакви поляци но те като се срещнали с украинците им се сторило че са руснаци и ги подпукали, те пък им отвърнали.
                    ....сега не ми се пише много каквото съм прочел и смятам че е истинско ще станат 100 точки
                    Главното е че са хитри и последно някакви деца пращат на фронта защото свършили войниците и това го правят за да приканят нато да праща войници от други страни. Въобще не е случайно. Трябва да си много прост да се вържеш, защото половината от тези които идат ще ги гръмнат те по погрешка и това въобще дори няма да ги притесни. Войниците им си говорят че онази ракета която се заби в един хотел в който имало военни от нато била тяхна ПВО ли ПРО, горе е имало някаква стара руска ракета изстреляна на някъде си и като стрелят по нея тя само се отклонява от курса и заедно с ПВО ракетата попада, в онзи сайт - волонтиер един заедно с други неща казва и това и не защото е възмутен, а по скоро приетеснен че редовно тяхното ПВО ги бомби.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Военната загуба в конфликта е очевидна, Сащ губят и съм склонен да вярвам че причината не е в качеството на оръжието а точно в крадците в Киев. Те са същите екземпляри които са крали над 30 години Украйна.
                      България: система за масова дезинформация и руZка пропаганда

                      https://www.dw.com/bg/blgaria-sistema-za-masova-dezinformacia-i-ruska-propaganda/a-68700519

                      Коментар


                      • Военната загуба в конфликта е очевидна, Сащ губят и съм склонен да вярвам че причината не е в качеството на оръжието а точно в крадците в Киев. Те са същите екземпляри които са крали над 30 години Украйна.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Имат клип пуснат със западна военна техника която са прибрали да я разгледат, направена е изложба на такава и машините дори са поправени и в перфектно работещо състояние в Русия. Имат всичко и хеликопте Апачи и танк Леопад 2 и Челинджър , един Еъбрамс също имат.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            https://dnes.dir.bg/na-fokus/nyu-jor...orbata-s-putin

                            Интересна статия за партньорството между цру и хохлите
                            Лъжи и в момента си нямат никакво доверие и то с основание. На тези в Киев не може да се вярва, техния мотив е че Русия спряла да им подарява суровини които да продават много по скъпо и да крадат парите, те никакъв друг мотив нямат. Можеш да направиш супер развита държава без никой да ти дава нищо. Крадци да управляват държава и тя да просперира - ТАКОВА ЧУДО НЯМА.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • https://dnes.dir.bg/na-fokus/nyu-jor...orbata-s-putin

                              Интересна статия за партньорството между цру и хохлите

                              Коментар


                              • Наши бойцы уничтожили ещё один Abrams у Авдеевки (ВИДЕО)

                                30.03.2024 - 22:30

                                Бойцы Армии России уничтожили ещё один американский танк Abrams у Авдеевки.

                                Удар «Ланцета» пришёлся в башню M1A1SA Abrams в районе села Соловьёво.

                                Перед атакой цели дрон проводит маневр уклонения от вражеского огня.

                                Читайте также: Армии России осталось захватить 2 села под Авдеевкой для выхода на оперативный простор — BILD (КАРТА)

                                Декоммунизация продолжается: выведены из строя ещё две ТЭС на западе Украин


                                Бурштынская и Ладыжинская ТЭС на Украине (Ивано-Франковская и Винницкая области соответственно) были серьезно повреждены и выведены из строя, на их восстановление уйдут годы.

                                Об этом заявил исполнительный директор украинского энергохолдинга «ДТЭК» Дмитрий Сахарук.

                                Его слова подтверждает и руководство украинской национальной энергетической компании «Укрэнерго», сообщив, что тепловые и гидроэлектростанции повреждены в центре и на западе Украины после взрывов.

                                В ночь на 29 марта на территории Украины была объявлена воздушная тревога. Украинские СМИ сообщали о взрывах в Днепропетровской, Хмельницкой, Львовской, Ивано-Франковской, Черкасской областях. Министр энергетики Украины Герман Галущенко заявил о новой массированной атаке по энергетике страны. По его словам, под ударом оказались объекты генерации.

                                Кроме того, фиксировались прилёты по Среднеднепровской ГЭС и Криворожской ТЭС.
                                Пять ночных ударов по городу с самым большим подземным газохранилищем на Украине (ВИДЕО)

                                31.03.2024 - 10:30

                                В ночь на 31 марта во Львовской области крылатые ракеты атаковали тот же объект инфраструктуры, что и во время налетов 24 и 29 марта, сообщает глава областной военной администрации Максим Козицкий.

                                По его словам, один человек погиб, разрушено административное здание, а после взрыва вспыхнул пожар.

                                «Сейчас спасатели разбирают завалы. Под ними могут быть еще люди», — заявилон.

                                Ранее сообщалось о пяти ударах по городу Стрый, где расположено крупнейшее на Украине подземное хранилище газа.

                                Кроме Львовской сегодня ночью взрывы гремели в Тернопольской, Ивано-Франковской и Волынской областях.
                                Last edited by v_tin; 31.03.2024, 11:28.

                                Коментар

                                Working...
                                X