Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеМъск направи 280 милиона долара дарение за предизборната кампания на Тръмп и в момента целият свят го наказва, като загубите му вече надхвърлят 280 милиарда. Каква ирония на съдбата ...
За оплакващите Мъск наистина ми е жал - някои може и до инфаркт да го докарат
Изглежда невероятно за дребния търгаш стиснал калкулатора, но Мъск май си е начесал крастата за правене на пари и сега иска да направи и нещо за света. Повечето американци, а и милиарди извън САЩ са му признателни. А ако му се поиска един ден да изкара някой трилион, убеден съм че още знае как.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеРусия отхвърли предложението на САЩ за прекратяване на огъня в Украйна ᐉ Новини от Fakti.bg - Свят | ФАКТИ.БГ
Амиии... прави са си руснаците. Защо да дават на укрите време за превъоръжаване след като няма конкретни отстъпки. Сега мръсна газ и превземане на територии.
- 1 like
Коментар
-
Русия отхвърли предложението на САЩ за прекратяване на огъня в Украйна ᐉ Новини от Fakti.bg - Свят | ФАКТИ.БГ
Амиии... прави са си руснаците. Защо да дават на укрите време за превъоръжаване след като няма конкретни отстъпки. Сега мръсна газ и превземане на територии.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИма и нещо повече от психологическа гледна точка.
ТЕСЛА=МЪСК
МЪСК=ТРЪМП
Следователно ТЕСЛА=ТРЪМП !!!
Тоест на марката ТЕСЛА ще си отмъщават не само хората, намразили Мъск, ще си отмъщават и всички останали, намразили Тръмп, а това е повече от половината свят. И заащо ще си отмъщават точно на ТЕСЛА? Ами защото няма как, по какъв начин, и на кого другиго да со отмъстят. Тоест марката ТЕСЛА стана заложник на политиката на Тръмп. Мъск и той е в кюпа, но той е само един полезен идиот, правещ връзка между Тесла и Тръмп.
Помислете си и за други подобни случаи:
1. Хората по света си отмъщават на руснаците, а не на Путин, просто защото няма как да отмъстят на самия Путин.
2. Хората в България си отмъщават на Митрофанова, а не на Путин, по същата причина - защото няма как да отмъстят на самия Путин.
Този бойкот, това отмъщение може да се разшири не само до Тесла или до руснаците, може да се разшири и до всички руски или американски стоки например, които хората няма да ги купуват. Вероятно го има вече и това, но все още не го е забелязала статистиката.
Има и още нещо в Българските условия:
РАДЕВ=ПУТИН
Следователно посмъртно няма да гласувам на него на следващите избори. Посмъртно няма да гласувам и за проруски президент или за такъв, издигнат от проруска партия.
Това отмъщение към руснаците и към Тесла не е само сега. То си остава за цял живот. Докато съм жив няма да си купя Тесла. Докато съм жив, ще оплювам Путин, Тесла, Мъск и Тръмп. Докато съм жив няма да си купувам руски стоки. Докато съм жив ще мразя и презирам всички руски копейки или партии, и няма да гласувам за тях. И ако ми се отдаде възможност, ще им отмъщавам навсякъде и във всичко, което ми се отдаде като възможност.
- 1 like
Коментар
-
Има и нещо повече от психологическа гледна точка.
ТЕСЛА=МЪСК
МЪСК=ТРЪМП
Следователно ТЕСЛА=ТРЪМП !!!
Тоест на марката ТЕСЛА ще си отмъщават не само хората, намразили Мъск, ще си отмъщават и всички останали, намразили Тръмп, а това е повече от половината свят. И заащо ще си отмъщават точно на ТЕСЛА? Ами защото няма как, по какъв начин, и на кого другиго да со отмъстят. Тоест марката ТЕСЛА стана заложник на политиката на Тръмп. Мъск и той е в кюпа, но той е само един полезен идиот, правещ връзка между Тесла и Тръмп.
Помислете си и за други подобни случаи:
1. Хората по света си отмъщават на руснаците, а не на Путин, просто защото няма как да отмъстят на самия Путин.
2. Хората в България си отмъщават на Митрофанова, а не на Путин, по същата причина - защото няма как да отмъстят на самия Путин.
Този бойкот, това отмъщение може да се разшири не само до Тесла или до руснаците, може да се разшири и до всички руски или американски стоки например, които хората няма да ги купуват. Вероятно го има вече и това, но все още не го е забелязала статистиката.
Има и още нещо в Българските условия:
РАДЕВ=ПУТИН
Следователно посмъртно няма да гласувам на него на следващите избори. Посмъртно няма да гласувам и за проруски президент или за такъв, издигнат от проруска партия.
Това отмъщение към руснаците и към Тесла не е само сега. То си остава за цял живот. Докато съм жив няма да си купя Тесла. Докато съм жив, ще оплювам Путин, Тесла, Мъск и Тръмп. Докато съм жив няма да си купувам руски стоки. Докато съм жив ще мразя и презирам всички руски копейки или партии, и няма да гласувам за тях. И ако ми се отдаде възможност, ще им отмъщавам навсякъде и във всичко, което ми се отдаде като възможност.Last edited by Mateev; 13.03.2025, 16:33.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
европа е 50% надолу
китай не знам, но са надолу
канада и те
САЩ(!) - там и 10-20% да е надолу пак е много
обобщено става грозна работа, защото пазарите търгуват бъдещето, а бъдеше, в което повече от половината планета не иска да ти пипне стоката не е ок за глобална компания.
не говорим хубава или лоша кола е теслата, а затова, че мъск е осоновен акционер и изпълнителен директор... и не е като майкрософт да не може да се откачиш, че имаш 1000 софтуера, които ползваш... махаш теслата взимаш друга кола и дгд илън.. много хора така ще направят баш от най-върлите фенове на зелените политики.
книги (за кризисен ПР) ще се пишат за това, което се случва сега
ПП ФЕД могат донякъде да закрепят пазарите, но тук вече опираме до тяхната позиция спрямо тръм-мъск ... очаквам в най-скоро време мъск да им вдигне мерника, защото без подкрепа на ФЕД - дуетът ще претърпи зловещо фиаско.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ееее ти пък сега отиде в другата крайност. Не са умни само и единствено руснаците с тяхната диктатура.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
До голяма степен си прав - основните фенове на ТеслЪ са жусуитата, обаче може ли 2 възражения:
1. Мъск не е само ТеслЪ, има и други, и то доста сериозни проекти - стига му само да компенсира през НАСА със Спейс Екс, ерго да не го мислим
2. Инфо от първа ръка - на жената брат ѝ е в Ню Йорк, а жена му е страшно жусуи (българка е). Това обаче не му попречи миналия месец да си вземе ТеслЪ - паднала им цената, а той е одитор и обича промоциите.
Та нищо чудно да стане като с "бойкота" на веригите у нас - свалиха цените и бае ганя заева и бойкоти и чудо и се нареди да пълни количките, щото са пуснали банани на прИмоция
китай не знам, но са надолу
канада и те
САЩ(!) - там и 10-20% да е надолу пак е много
обобщено става грозна работа, защото пазарите търгуват бъдещето, а бъдеше, в което повече от половината планета не иска да ти пипне стоката не е ок за глобална компания.
не говорим хубава или лоша кола е теслата, а затова, че мъск е осоновен акционер и изпълнителен директор... и не е като майкрософт да не може да се откачиш, че имаш 1000 софтуера, които ползваш... махаш теслата взимаш друга кола и дгд илън.. много хора така ще направят баш от най-върлите фенове на зелените политики.
книги (за кризисен ПР) ще се пишат за това, което се случва сега
ПП ФЕД могат донякъде да закрепят пазарите, но тук вече опираме до тяхната позиция спрямо тръм-мъск ... очаквам в най-скоро време мъск да им вдигне мерника, защото без подкрепа на ФЕД - дуетът ще претърпи зловещо фиаско.
Last edited by bertram; 13.03.2025, 16:18.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не е точно така
теслата понесе такъв имиджов удар, че драмата няма да бъде 2 месеца, а тепърва започва.
веригите им за доставки, производствен капацитет, нови фабрики бяха планирани в съвсем други пазарни условия и паднат ли продажбите изведнъж почва да се трупа готова продукция, която обаче не може да се трупа добезкрай.
никой не обелва дума за продажбите в САЩ, а там също не мисля, че са цъфнали и вързали предвид, че най-големи фенове на Мъск бяха в щати като Калифорния, които са традиционно фенове на зелени политки (хубави лоши фенове са) + демократи... Този годеж на Мъск с тръм направо ги отказа от марката тесла, а реднеците от МАГА искат да карат големи коли и да им е ефтин бензина, за тях всичко електрическо,зелено и тн е измама на демократите...
принудиха се оранжевия да рекламира Тесла пред белия дом...смятай.
ПП очаквам отчета за това тримесечие да е доста кофти, което ако разклати доверието на Блекрок и Вангард смятай, че може да видим нива под 100$ за акция, което ще свие много перките на тези около Мъск и тръм.
1. Мъск не е само ТеслЪ, има и други, и то доста сериозни проекти - стига му само да компенсира през НАСА със Спейс Екс, ерго да не го мислим
2. Инфо от първа ръка - на жената брат ѝ е в Ню Йорк, а жена му е страшно жусуи (българка е). Това обаче не му попречи миналия месец да си вземе ТеслЪ - паднала им цената, а той е одитор и обича промоциите.
Та нищо чудно да стане като с "бойкота" на веригите у нас - свалиха цените и бае ганя заева и бойкоти и чудо и се нареди да пълни количките, щото са пуснали банани на прИмоцияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ба, аз ти говоря за стадото. Къде ме слагаш мене там.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Е, всеки спира с мисленето дотам, докъдето се разпростират границите му. Ако преодолееш тази пропагандна за момента бариера, няма да има къде да се спреш. Изборът е твой..
Коментар
-
Ще спреш да купуваш фолксваген всеки ден ли? Та то не е ясно дори към кой консорциум принадлежи. Тя и Тесла не е на Мъск, това е листвана на борсите стока. Не е каче сирене, на което човек може да се намръщи, защото бакалинът не си е измил ръцете преди да бръкне в него.
Коментар
-
Хората са еднакво глупави навсякъде. Просто дадох едно филмче, което за любопитните е полезно, виж го.
- 1 like
Коментар
Коментар