Първоначално изпратено от IaneSandanski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
А някакви доказателства да дадеш,че Тръмп е протеже на Путин?Това е поредната либерастка пропаганда спрямо Тръмп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеДнес ме осъжда ЕС , затова , че отидох в Москва и говорих с Владимир Путин . Осъждат ме да заплатя сумата от 2 милиона евро на европейския съюз затова , че правя всичко възможно за да има мир по света . 2 милиона евро нямам , парите са във вас, а не в мен . Нямам пари и в банковата си сметка , проверете .
Владимир Путин и Си Дзинпин ми предложиха 4 милиона евро за да изплатя тази сума за която съм осъден. Не приех . Защо ще ви давам пари ?
Защото се боря за мир , докато вие готвите война ? Никога при моето управление не съм взимал пари от ЕС НАТО САЩ . Никога!
Не съм взимал пари и от Китай нито пък от Русия!
Но кажете вие ЕС , че се готвите за война , кажете на децата от ЕС , че ще умират като украинците за интересите ви .
Всичко за вас е пари , всичко е пари .
Съжалявам ви. В Украйна също сте за пари , за много пари . Умират братски народи заради вас . Никакви пари няма да ви давам, а докато съм жив ще се боря за мир по света и затова да не умират повече деца .
Няма да допусна децата на моята страна и децата от страните в ЕС да умират заради вас , няма да го позволя . И ако искате да знаете какво си говорих с Путин и Си , говорихме си затова , че нито Путин , нито Си искат война , войната я искате вие , а не те. Путин винаги е бил готов за преговори , но никой не пожела такива . Вие сте хиени жадни за кръв , за кръвта на дечица .
Орбан
- 3 Харесвания
Коментар
-
Днес ме осъжда ЕС , затова , че отидох в Москва и говорих с Владимир Путин . Осъждат ме да заплатя сумата от 2 милиона евро на европейския съюз затова , че правя всичко възможно за да има мир по света . 2 милиона евро нямам , парите са във вас, а не в мен . Нямам пари и в банковата си сметка , проверете .
Владимир Путин и Си Дзинпин ми предложиха 4 милиона евро за да изплатя тази сума за която съм осъден. Не приех . Защо ще ви давам пари ?
Защото се боря за мир , докато вие готвите война ? Никога при моето управление не съм взимал пари от ЕС НАТО САЩ . Никога!
Не съм взимал пари и от Китай нито пък от Русия!
Но кажете вие ЕС , че се готвите за война , кажете на децата от ЕС , че ще умират като украинците за интересите ви .
Всичко за вас е пари , всичко е пари .
Съжалявам ви. В Украйна също сте за пари , за много пари . Умират братски народи заради вас . Никакви пари няма да ви давам, а докато съм жив ще се боря за мир по света и затова да не умират повече деца .
Няма да допусна децата на моята страна и децата от страните в ЕС да умират заради вас , няма да го позволя . И ако искате да знаете какво си говорих с Путин и Си , говорихме си затова , че нито Путин , нито Си искат война , войната я искате вие , а не те. Путин винаги е бил готов за преговори , но никой не пожела такива . Вие сте хиени жадни за кръв , за кръвта на дечица .
ОрбанНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Аз пък написах по грешка trump putin и виж какво ми излезе:
https://youtu.be/fCxTsE89trY?si=NWCWgVbizWor0MRU
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Искът на главния прокурор Игор Краснов ще бъде разгледан на 17 април при закрити врата. През изминалата година Русия прие закон, който предвижда, че официалното определяне на талибаните като терористична може да бъде спряно от съда
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
-
+1000
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеBONI, те нямат намериние нищо да вземат, няма никакво значение колко ще се напъват САЩ и колко ще лъжат че са спрели да мъкнат оръжие от което вече много нямат. Руснаците не им ВЯРВАТ. Доверието е близо до абсолютната нула. Европа и 50 трилиона за оръжие да реши да похарчи няма от какво да го произведе, САЩ са същите мушмуроци изпаднали. С унищожаването на 12 -те клонинга може да се сложи край на този Световен ред, за 2-3 минути и после всичко ще е различно. Ще го направят ако продължават да се напинят, ще успеят и после търговията ще бъде много трудна - мисия невъзможна. На ръба са нещата.
Коментар
-
dmm, всичко е замислено и започва със събарянето на Кулите Близнаци. Сащ са окупирани от собствената си армия, която обилно хранеха. Сащ от него момент нямат нищо общо със САЩ отпреди 2000-та година. Идеята е да направят Целия Свят - Бардак и после всички които искат живот в нормалноста ще хукнат за там, с пари и ценности разбира се. Това правят.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Шегата е тъпа както тъпите тролове яхнали управлението на САЩ , които са я измисли ли.
Целта на вицовете не е да са фактологически верни, а да са смешни.
И все пак е интересно - след шерията англичаните ще си нарежат ли ракетите или само ще ги обрежат?
- 3 Харесвания
Коментар
-
BONI, те нямат намериние нищо да вземат, няма никакво значение колко ще се напъват САЩ и колко ще лъжат че са спрели да мъкнат оръжие от което вече много нямат. Руснаците не им ВЯРВАТ. Доверието е близо до абсолютната нула. Европа и 50 трилиона за оръжие да реши да похарчи няма от какво да го произведе, САЩ са същите мушмуроци изпаднали. С унищожаването на 12 -те клонинга може да се сложи край на този Световен ред, за 2-3 минути и после всичко ще е различно. Ще го направят ако продължават да се напинят, ще успеят и после търговията ще бъде много трудна - мисия невъзможна. На ръба са нещата.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI 08/03/2025 Разгледай мнениеИнтересно колко време Украйна ще удържи на руската армия без американска военна подкрепа. 3 дни, 3 седмици или 3 месеца? Аз залагам на 3 века
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар