Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
отваряш Уики или питаш ИИ какво е "сламен човек", после прочиташ пак какво си написал и се пробваш да анализираш как си изпълнил на 100% предписаниятаНе, нищо от това не съм казал и не съм избягал пък от това, което вече съм казал, ще пробвам отново:
- водя се само от българската позиция, т.е. какво е добро за България
- след това се водя от истината
- и на трета място се водя от реалността такава, каквато е, а не такава, каквато ми се иска
Така, с оглед на горното, което явно не си разбрал, пак да го кажа:
- САЩ си играят тяхната игра и не се съобразяват с никого
- Израел, също като САЩ, си играят тяхната игра и не им дреме за никого
- Орки 1 се пробват да играят тяхната си игра, но с редица ограничения заради нефелността и слабостта на Путлер
- Орки 2 се пробват да си удържат измислената държавица от тотален разпад, защото няма как да върнат времето назад, а и нямат вече избор
- Китай си играе неговата игра, но с огромен лаг във времето, щото те по принцип не бързат
- ЕС, част от което сме ние, се чуди накъде да си завърти задника, за д ане би някой да се разсърди, че не ни е онодил навреме и с достатъчно качество
така достатъчно ясно ли е - аз се кефя и на САЩ, и на Израел, защото са абсолютно безпардонни и налагат своето със сила без да се съобразяват - една велика сила прави точно това. Орките се мъчат, но не им се удава по една или друга причина, докато ние - е, вече го казах. И това е драма, при това голяма. Поне според мен - ти си се отвличай с гълби, кемтрейлсове и пет джита, без да видиш същината
... кажи пак как Германия не искала да публикува ЕГН-тата на избитите в лагерите евреи, за да не лъснела Холокост измамата.
Да се чуди човек отде толкова самоубийства сред немските съседи на лагерите, откъде толкова ПТСР сред американските освободители, както и откъде се намериха тия милиони ползвани зъбни коронки, очила, обувки и часовници, както и такова количество черепи.
Впрочем имам информация, че Баташкото клане е инсценировка на Сорос, за да купи на безценица небостъргачите на Коч в Галата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
И колко земи откъсна Израел от Иран дотук? Колко референдума проведе на иранска територия Израел, че изобщо да се говори за "нахлуване"?
Лоботомия барабар с костния мозъкNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
И колко земи откъсна Израел от Иран дотук? Колко референдума проведе на иранска територия Израел, че изобщо да се говори за "нахлуване"?
Лоботомия барабар с костния мозък
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениедрън дрън, защо ви е важно толкова много да лъжете?
аре поплачете си
"Некоторые иранские сторонники жесткой линии говорили смело, но они не знали, что должно произойти! Они все уже МЕРТВЫ"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Нали така задаваше и въпроса за Русия - защо е нахлула в Украйна, след като никой не я е нападал. Защо Израел нахлу в Иран, след като никой не ги е нападал?
Лоботомия барабар с костния мозък
- 5 Харесвания
Коментар
-
Разлика в предтекста по "денацификация" на орките и "денуклеизация" на чифутите реално няма, както нямаше и при "дехимизацията" на краварите срещу Саддам пред 20 години. Разлика има само в крайния резултат (засега) - Израел и САЩ смазаха всичко, за да ги уважват, Русия (по една или друга причина) се "абасра" (отново пдочертавам - засега)
СИлният затова е силен, защото мачка и не се съобразява - оркистан очевидно не е силен, след като не смее да прасне дори един Орешник върху КиЙв (ако имат такъв, че вече и такива тези се прокрадват). В този ред на мисли Израел е сила и мачка - понеже съм ходил по тези земи, то колкото и да не са ми особено симптични (меко казано) еврейците, тези около тях са ми десетки пъти по-антипатични. да ги мачкат и да се приключва, само да не ни занимават нас с глупости като Зеленото просяче и Урсулено-Борковските му менториNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ъхъ, а 10000 ракети Хамас и Хизбула си ги направиха сами, сама си синтезира и материалите за тях.
Иран и Израел нямат подписан мир и признати граници,като межпрочим, Иран е доста по достоен и ясен от путличу например...
Та как и да се гънеш защитаваш подлеци и убици, а Израел и Украйна се защитават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не се отплесвай към тероризма, говорим за международното право - твоята любима дъвка. Иран е казал, че ще избие евреите, но няма нито един убит евреин. Може ли да нахлуеш в дадена страна единствено по силата на някакво предположение или условност? Нали така задаваше и въпроса за Русия - защо е нахлула в Украйна, след като никой не я е нападал. Защо Израел нахлу в Иран, след като никой не ги е нападал?
в подземията...
Иран и Израел нямат подписан мир и признати граници,като межпрочим, Иран е доста по достоен и ясен от путлирчу например...
Та как и да се гънеш, си фен на подлеци и убици, а Израел и Украйна се защитават.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСмешен плач пинокио, Израел официално е във война със Сирия и Иран. като Иран нееднократно е заявявал че иска да избие евреите... Еми предоставят му за стотен път възможност
А би ли споделил, защо си загрижен за правата на хора убили българи в България? (минимум атентата в Бургас)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеИран потвърди, че израелски удар е убил бригаден генерал Амир Али Хаджизаде, командир на ракетната програма на Революционната гвардия.
Хаджизаде е поставен под международни санкции заради доставките на ирански безпилотни летателни апарати тип „Шахед“ в Русия за използване срещу УкрайнаLast edited by supertrader; 13.06.2025, 15:22.D.Y.F-091066
Коментар
-
Смешен плач пинокио, Израел официално е във война със Сирия и Иран. като Иран нееднократно е заявявал че иска да избие евреите... Еми предоставят му за стотен път възможност
А би ли споделил, защо си загрижен за правата на хора убили българи в България? (минимум атентата в Бургас)
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар