Руските рояци дронове „Геран“ заливат Украйна Русия изстрелва 20-900 дрона Geran на ден към Украйна. Те са евтини, смъртоносни и разрушителни Противовъздушната отбрана на Украйна се поддава на натиск.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Колко плавен бил прехода от "имаме Орки1 и Орки2, ама орки2 печелят и трябва да им дадем Европа, иначе - ядрена зима" до "Холокоста е измама на чiфутите".
Тъй като вече е малко късно за "5G ще избие гълъбите" и "Норвежците ще ми крадат децата с влакове", вероятно следва "Земята е плоска, НАСА снима в студио, Луната е прожектор".Не, нищо от това не съм казал и не съм избягал пък от това, което вече съм казал, ще пробвам отново:
- водя се само от българската позиция, т.е. какво е добро за България
- след това се водя от истината
- и на трета място се водя от реалността такава, каквато е, а не такава, каквато ми се иска
Така, с оглед на горното, което явно не си разбрал, пак да го кажа:
- САЩ си играят тяхната игра и не се съобразяват с никого
- Израел, също като САЩ, си играят тяхната игра и не им дреме за никого
- Орки 1 се пробват да играят тяхната си игра, но с редица ограничения заради нефелността и слабостта на Путлер
- Орки 2 се пробват да си удържат измислената държавица от тотален разпад, защото няма как да върнат времето назад, а и нямат вече избор
- Китай си играе неговата игра, но с огромен лаг във времето, щото те по принцип не бързат
- ЕС, част от което сме ние, се чуди накъде да си завърти задника, за д ане би някой да се разсърди, че не ни е онодил навреме и с достатъчно качество
така достатъчно ясно ли е - аз се кефя и на САЩ, и на Израел, защото са абсолютно безпардонни и налагат своето със сила без да се съобразяват - една велика сила прави точно това. Орките се мъчат, но не им се удава по една или друга причина, докато ние - е, вече го казах. И това е драма, при това голяма. Поне според мен - ти си се отвличай с гълби, кемтрейлсове и пет джита, без да видиш същината
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнениеКакво ще стане с петрола сега
Нали не обидих никой..................
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнениеЖенщина ищет мужа в эфире украинского телемарафона, а он в списках тел из рефрижератора
Вчера, 17:09 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 4951 • Комм.: 6 • События в мире
+20
Павлушко Александр Николаевич отправился на первое и последнее боевое задание и не вернулся. Кто-то сказал, что видел его в месте содержания пленных, но это скорее всего было просто проброшенная фраза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнениеБурдж-Халифа в Дубае окрасили в цвета российского флага
Сегодня, 01:34 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 1861 • Комм.: 6 • Видео
+45
Коментар
-
Женщина ищет мужа в эфире украинского телемарафона, а он в списках тел из рефрижератора
Вчера, 17:09 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 4951 • Комм.: 6 • События в мире
+20
Павлушко Александр Николаевич отправился на первое и последнее боевое задание и не вернулся. Кто-то сказал, что видел его в месте содержания пленных, но это скорее всего было просто проброшенная фраза.
Коментар
-
Как да не се смееш.-Британская полиция в деле
Первоисточник публикации: https://politikus.info/video/169407-...ya-v-dele.html
Politikus.info
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Странно е как немците могат да извадят кръщелното на дядото на Тръмп отпреди 100+ години, но не могат да се намерят регистрите на митичните 6 милиона избити евреЙ - замислял ли си се? И то дотолкова не могат да се намерят, че даже в някои държави е забранено изобщо да се рови и обсъжда пот ази тема - прието е като аксиома за 6 милиона избити евреЙ и точка, няма нужда от доказване. ма че и самите руснаци или немци са измирали от глад по време на войната, особено тези в трудовите алгери (немците също са в такива след 1945 и измират сериозно количество от тях), няма значение!
Иначе Барби пак се е преъзбудил, като след тройна доза виагра - баси как го набиха на орките, а, как го набиха, нали? Така им го набиха, че качиха петрола на 75 долара, а Ес иска да го купува на 45, за да удари икономиката на оркистан - добре ли е, набиха ли им го здраво
сигурен съм, че имат опис на личните вещи на всеки чиф**ут
препоръка е
Коментар
-
Бурдж-Халифа в Дубае окрасили в цвета российского флага
Сегодня, 01:34 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 1861 • Комм.: 6 • Видео
+45
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Какво се радваш, чакаш ядрен удар ли?Last edited by Andi11; 13.06.2025, 12:27.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Абе ти вярно си изкукал. Какво се радваш, чакаш ядрен удар ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
a, сега изведнъж руснаците ли станаха нацисти!?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениепоплачете си нацита - тримата висши генерали на Иран вече си искат 30-те девственици
нямат време да доставят шахеди на путлирчу...Last edited by Andi11; 13.06.2025, 12:26.
Коментар
Коментар