Първоначално изпратено от Майстора233
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Хубавото на План Б, изготвен от поне средноинтелигентен човек е, че той е предвидил някакви неприятни препятствия и План Б-то има подточки.
И се съмнявам сериозно, че избраното от мен място да си продължа живота някога би било руско. Никога не е било досега, така че вероятно няма и да стане.
Как и да е, първо вземете Покровск.
Лично аз очаквам на есен , развръзка която може да изненада всички.
2025 е ключова за пазарите , я още по ключова за пост съветското пространство.
На Балканите протеститеститв силно ще ескалират отново.
Та че не знае накъде ще задуха вятъра.
Коментар
-
Хубавото на План Б, изготвен от поне средноинтелигентен човек е, че той е предвидил някакви неприятни препятствия и План Б-то има подточки.
И се съмнявам сериозно, че избраното от мен място да си продължа живота някога би било руско. Никога не е било досега, така че вероятно няма и да стане.
"плановете Б , почти никога не сработват " - съм написал....
Нужни са ти планове С ...D ...E и F....
Но едва ли би се справил ....
Затова и написах че оставаш тук , а именно в бъдеща Руска зона на влияние .....
Ако ме накараш още един път да обясня този елементарен текст за разбиране , ще установя , че имам работа с човек доста под нивото което мисля че е....
А то и без това не е много високо .....
Покровск ще бъде взет когато и от когото трябва ....
И не само Покровск....
Говорим за по пълномащабни неща ....
Коментар
-
Tepix, на тях им писна от американците, държаха ги дълго в голяма мизерия, пооправиха се само благодарение на Германия. Силно се съмнявам че няма да бъдат с Русия, не е било но ще бъде руско. Най добре си стой в България каквото и да стане.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар
Със сигурност мога да ти кажа че твоят план Б няма да проработи....
и не че е твой плана...... макар че твоят предполагам е от най-елемнтарните...
просто плановете Б почти никога не сработват....
така са устроени нещата
за да осъществиш това което искаш би трябвало да имаш минимум план F.....
Което за теб , струва ми се непосилно.....
Тоест - обречен си да живееш в зона падаща се при разпределението на Русия .....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix
Объркан си ти, при това на ниво "използван език". Странно, бях с убеждението, че поне твоят майчин език е български.
Какво е това "на ниво използван език"....
Осмисляш ли вече какво пишеш, в коя тема си и какво защитаваш.....
И майчиния и бащиния и дедовия и бабиния език са ми все български....
Интересно ми е на теб кой ти е майчиният език след като сричаш и не разбираш......
не се впечатлявай от думи които са с главна буква а не би трябвало да бъдат говоря на диктофона на телефона си по някой път а той си ги изписва както пожелае
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
А....то и на теб може да ти направят фотошоп че целуваш нещо....айде да не е Корана....
Макар че Корана е свещена книга за много милиони от гражданите на страната чиито Президент е Путин....
може би така иска да покаже че е президент на всички граждани в Русия не само на православните.....
или ти не го намираш за правилно като вид политическо действие....
Макар че все пак мисля че е Photoshop докато при теб например може и да не еима го на видео
https://youtube.com/shorts/T9coqI8Np...FR5xHwcN_wYuuf. Не може да се буташ да си православен лидер и обединител на православието и да целуваш Корана. С тия сексуални намеци особено се излагаш- нали ви видях на живо на " протеста за мир"( който всъщност е да се спре оръжието за Украйна) че бяхте на средна възраст 75 години, бедни, немощни и живеещи си във ваш собствен свят
. Ти не можеш да си го намериш да се изпикаш пък камо ли нещо друго да правиш
- 5 Харесвания
Коментар
-
Както вече написах, смъртта на един 88-годишен човек, при това духовник, при това от усложнения, свързани с преклонната му възраст, не е победа за никого, а живота.
Не е умрял на бойното поле, не е умрял насилствено, не е умрял преждевременно.
Либераст си ти и ти личи
и отново ще повторя без значение възрастта причината случката събитието и така нататък
Това как интерпретираш ти нещата за да си вмъкнеш глуповатите постове е твой проблембеше
Тава беше духавник - либераст и соросоид...такъв като теб не като мен разбира се който говореше че Бог е един независимо Как се нарича тоест той признава Мохамед признава Буда и то в сублимен момент на инвазия на чуждоверци на територията на континента Европа
Това е духовник който беше против православието говореше против Путин и дано бъде последният такъв
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е , да ....
и това съм опоменал такива като Солт Лейк Сити които са привлекателен магнит и цел за туризъм на хомосексуалисти от цял свят.....
Откъдето всъщност са и протестите видно в клипа на Матеев....
не пиши безмислици тук а ходи да помагаш на хората щом си приобщен към тяхната кауза
Както съм казвал, аз моят План Б си го измислих и направих веднага след края на Ковид-дивотията. Трябват ми 12 часа (че и по-малко), за да го изпълня напълно (в зависимост от трафика по пътищата и работното време на трезорите). Мислете му вие.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Казах ти че трудно осмисляш текстове и не схващаш контекст.....
бота е написал че Путин печели на още един фронт фронта срещу православието тъй католическия свят остава без водач в момента...
Друг е въпроса че този водач вече аз съм написал по-надолу В какви мероприятия е участвал с което си действие е заставал на страна противоположна на тази на Путин......
А сега вече Каква е възрастта Каква е причината какви са подробностите около тази ситуация това вече вълнува само дребнодушните либерасти и за повечето хора е дребнотемия
Не е умрял на бойното поле, не е умрял насилствено, не е умрял преждевременно.
Либераст си ти и ти личи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Истинското шоу още не е почнало. Търговската война с целият свят едва е започнала, а туризма се сви с 11% на годишна база само пред март. Има градове в Щатите, които разчитат основно на туристи, а някои от тях - само на чуждестранни.
и това съм опоменал такива като Солт Лейк Сити които са привлекателен магнит и цел за туризъм на хомосексуалисти от цял свят.....
Откъдето всъщност са и протестите видно в клипа на Матеев....
не пиши безмислици тук а ходи да помагаш на хората щом си приобщен към тяхната кауза
Коментар
-
Смъртта на 88 годишен човек от пневмония я пишете като победа за Путин?
Разбираемо де - при липсата на реални победи дори човешкото простосмъртие може да се пише на сметката на Вови.
бота е написал че Путин печели на още един фронт фронта срещу православието тъй католическия свят остава без водач в момента...
Друг е въпроса че този водач вече аз съм написал по-надолу В какви мероприятия е участвал с което си действие е заставал на страна противоположна на тази на Путин......
А сега вече Каква е възрастта Каква е причината какви са подробностите около тази ситуация това вече вълнува само дребнодушните либерасти и за повечето хора е дребнотемия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИМПИЧМЕНТ и УСТРАНЕНИЕ! США охватили МАССОВЫЕ протесты против Трампа в ЭТИ ВЫХОДНЫЕ! ШОК-КАДРЫ!
Масови протести в САЩ против политиката на Тръмп. Стотици хиляди американци протестират по улиците и на 50-те щата. Всъщност протести има в 1200 града. Най-често скандирания възглас е ИМПИЧМЪНТ !!!
Допълнително протестите са и срещу Мъск и срещу фирмата му Тесла.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПутин постигна още една победа. Отцепниците от ПРАВОСЛАВИЕТО са без водач
Разбираемо де - при липсата на реални победи дори човешкото простосмъртие може да се пише на сметката на Вови.
- 1 like
Коментар
-
Госдепартамент США выразил надежду на продление режима прекращения огня между Россией и Украиной после Пасхи.
Так оно киевским режимом и во время Пасхи не соблюдалось. Причём использовали на Банковой для нарушения перемирия американские же вооружения HIMARS.
Но это не случайность, а закономерность, ведь в ходе моратория на нанесение ударов по ТЭК Зеленский, который на него согласился, прицельно бил по гражданской энергетической инфраструктуре.
https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/10238
ВАШИНГТОН, 20 апр — РИА Новости. Президент США Дональд Трамп надеется на заключение сделки Россией и Украиной на этой неделе, об этом он написал в своей соцсети Truth Social.
"Надеюсь, Россия и Украина заключат сделку на этой неделе", — заявил он.
Он добавил, что после этого обе страны "начнут вести дела с США, которые процветают, и зарабатывать состояние".
https://ria.ru/20250420/tramp-2012424605.html
Коментар
Коментар