Първоначално изпратено от unsworth
Разгледай мнение
2. Колкото до орки1 и орки2 - ползвам ги, защото това е темата. Разбирам крайната ти русофобия, аз имам подобна спрямо шумадийската измет и донякъде спрямо маляките, но личните пристрастия не би следвало да ти пречат на мисълта (реалната такава) - Украйна няма никакъв шанс, от самото начало няма никакъв шанс и накрая пак ще загуби, но с цената на животите на много орки (и 1, и 2) . Принципно ми е все тая колко орки и от двата вида ще умрат, драмата ми е с парите, наливани от нас там срещу някаква имагинерна заплаха. И ще се наливат още, а това не е ок
3. И последно за кака Кокорка - може би си спомняш, че същата Упорка, за процента дълг от БВП размахваше и БХ, когато го обвиняваха за ръста на дълга. Наистина съм удивен как е възможно десен човек (нали си десен, че вече не съм сигурен) и финансово грамотен да не вижда абсолютно опустошителните последици от дивотиите на комунистката Кака Кокорка. И да гласува за нея, щото то нямало алтернатива, баце.
Та за мен разделителната линия е политиката на Кака Кокорка, за теб е Украйна - всеки сам си преценЯ
Коментар