IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Друго беше. От доста по-отдавна. Не беше това

Дъфче се и се плюе тютюн и емфие. Селенка не подлежи на дъфчене
    еми тогава ще се хапем и сдавим .
    Ето виж не съм много злопаметен - след 1-2 дена забравям. Ама мнението че си труден противник, а за жена невъзможен едва ли ще се промени. Затова пък интересен, има интрига неопределеност, тактика похвати. Ял съм те за феминизма
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Германия се отказва от противопоставянето си на ядрената енергия в името на сближаването с Франция - FT

Изданието пише, че германското правителство, ръководено от канцлера Фридрих Мерц, официално се е отказало от предишното си противопоставяне на ядрената енергия. Това е част от усилията за възстановяване на сътрудничеството с Франция и ще позволи на ядрената енергия да получи равен статут с възобновяемите източници в законодателството на ЕС.

Отбелязва се, че Париж и Берлин са се споразумели да премахнат дискриминацията срещу ядрената енергия в нормативните актове - важна стъпка за реформиране на енергийната политика на ЕС и привличане на инвестиции в нови технологии, включително водород от атомни електроцентрали.

Контекст: Германия започна да се отказва от ядрената енергия след аварията във Фукушима през 2011 г. Последните три реактора бяха спрени през 2023 г. Противници на връщането към атомните електроцентрали бяха Зелената партия и привържениците на екологичния преход.

Сега, според FT, Германия няма да възпрепятства инициативите на Франция и други държави, насърчаващи ядрената енергетика като „нисковъглероден“ енергиен източник.

Новият подход на Берлин също така проправя пътя за диалог с Париж относно изграждането на обща ядрена възпираща сила на фона на заплахите от страна на Русия.
      Добре, че оная мърла навремето не успя да затвори всички български реактори. Палачинката се обръща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Руснаците пък защо им е
        възстановяване на тяхната църква в Украйна? Какво им е на нормалната си украинска православна църква?

Освен това, не прочетох нищо за територии, а руснаците на мир без Херсон, Запорожие и Одеса няма да се съгласят. Даже и за Харков не съм убеден.
        Е как? Как да се лишат от Ченгета под прикритие, които да мътят водата по стар техен обичай. Традиции са това.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

не се оплаквай. Щом не съм те сдъвкал и изплюл нищо ти няма. Па и ти не си тука за да се сърдиш ....
          А и аз не си спомням такова нещо - значи не си го интерпретирала правилно.
          сега се сетих за "кво съм пушил" - ще те изям и изплюя за това
          Друго беше. От доста по-отдавна. Не беше това

Дъфче се и се плюе тютюн и емфие. Селенка не подлежи на дъфчене
          Last edited by Selena2024; 19.05.2025, 19:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
            Според журналиста Дмитрий Гордън още утре може да има примирие за прекратяване на огъня след разговора Тръмп Путин. С няколко искания на руснаците:1.Забрана за влизане на Украйна в НАТО 2.Забрана за влизане на войски от натовски държави в Украйна 3.Признаване на руско малцинство в Украйна 4.Използване свободно на руският език 5.Възстановяване на украинската православна църква, която е свързана с Русия.
            С тия искания Украйна по принцип
            е съгласна.Така че възможно е войната да приключи скоро.
            Руснаците пък защо им е
            възстановяване на тяхната църква в Украйна? Какво им е на нормалната си украинска православна църква?

Освен това, не прочетох нищо за територии, а руснаците на мир без Херсон, Запорожие и Одеса няма да се съгласят. Даже и за Харков не съм убеден.

Коментар

• Поредната излагация на Путин

Днес имаме поредния провал при изстрелването на ракета Орешник.....

Изстрелването беше планирано като показване на Тръмп на мускули от страна на Путин непосредствено преди телефонния им разговор. Да, ама на практика Путин демонстрира поредната излагация... Иначе всички велики сили бяха предупредени за балистичната ракета, да не би да се уплашат, но тя така и не се появи на радарите им. Голяма излагация.

Абе тия руснаци имат ли ядрени ракети, които да могат да летят?
              Last edited by Mateev; 19.05.2025, 19:52.

Коментар

• barbaron, ти не ни ли убеждаваше как България трябва да си затвори всички ядрени реактори, нямат бъдеще, ще ги забранят за да минем на чиста възобновяема енергия. Сега нещо си се завъртял на 180 градуса.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Германия се отказва от противопоставянето си на ядрената енергия в името на сближаването с Франция - FT

Изданието пише, че германското правителство, ръководено от канцлера Фридрих Мерц, официално се е отказало от предишното си противопоставяне на ядрената енергия. Това е част от усилията за възстановяване на сътрудничеството с Франция и ще позволи на ядрената енергия да получи равен статут с възобновяемите източници в законодателството на ЕС.

Отбелязва се, че Париж и Берлин са се споразумели да премахнат дискриминацията срещу ядрената енергия в нормативните актове - важна стъпка за реформиране на енергийната политика на ЕС и привличане на инвестиции в нови технологии, включително водород от атомни електроцентрали.

Контекст: Германия започна да се отказва от ядрената енергия след аварията във Фукушима през 2011 г. Последните три реактора бяха спрени през 2023 г. Противници на връщането към атомните електроцентрали бяха Зелената партия и привържениците на екологичния преход.

Сега, според FT, Германия няма да възпрепятства инициативите на Франция и други държави, насърчаващи ядрената енергетика като „нисковъглероден“ енергиен източник.

Новият подход на Берлин също така проправя пътя за диалог с Париж относно изграждането на обща ядрена възпираща сила на фона на заплахите от страна на Русия.

Коментар

• Коментар

• Според журналиста Дмитрий Гордън още утре може да има примирие за прекратяване на огъня след разговора Тръмп Путин. С няколко искания на руснаците:1.Забрана за влизане на Украйна в НАТО 2.Забрана за влизане на войски от натовски държави в Украйна 3.Признаване на руско малцинство в Украйна 4.Използване свободно на руският език 5.Възстановяване на украинската православна църква, която е свързана с Русия.
                      С тия искания Украйна по принцип
                      е съгласна.Така че възможно е войната да приключи скоро.

Коментар

• Ако Путин си подаде отставката и се пенсионира, ще го смени човек който е много по лош вариант за Украйна - бил е в плен там.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Послъгваш. Само преди няколко месеца ма направи на салата в името на путя. Това, че послъгваш е добър знак

Тъй като си две идеи по-умен от масата, си наясно, че може да се обърне палачинката и овреме вземаш мерки.

Умен ботьо умен.
                          не се оплаквай. Щом не съм те сдъвкал и изплюл нищо ти няма. Па и ти не си тука за да се сърдиш ....
                          А и аз не си спомням такова нещо - значи не си го интерпретирала правилно.
                          сега се сетих за "кво съм пушил" - ще те изям и изплюя за това
                          Last edited by bota156; 19.05.2025, 18:41.

Коментар

ха ха.
                            Не си проектирай ТВОИТЕ ВИЖДАНИЯ НА МЕН.
                            АЗ такива глупости които си изписал НЯМАМ, НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛ и НЯМА ДА ИМАМ.
                            ТОЛКОВА ГОЛЯМ ЕГОИСТ СЪМ ЧЕ ПРИЗНАВАМ САМО МОЕТО ЕГО, всичко друго или не ме интересува, или го игнорирам или го крада.
                            Нямам сантименти ни към Путин, ни към Тръмп ни към урсула, ни към Си или който и да е там ПИОНКА която са я сложили най-отгоре на театъра.
                            Ни към някакви медийни идоли, бизнес идоли - ЗАВЪРШЕН ШОВИНИСТ СЪМ. Няма да забравя учителките в 5 клас как ме нарекоха така. Викаха родителите ми за това при това НЯКОЛКО ПЪТИ. Пак беряха ядове с мен НЕКАДЪРНИТЕ УЧИТЕЛИ (мое мнение, често и вярно) и моите родители и те ядове беряха че и те учители. Примерно на тема що никой не ги уважава(с редки изключения ама не и учениците им от комунизма, тез по големи от мен и досега им се обаждат)и че ТЕ САМИ СА СИ ВИНОВНИ.

Какво добро от ПУТИН - унищожи ковид истерията и простотията
                            ТРЪМП - зилените талибани и джендерастията
                            Си - не ме засяга - направи Китай велика сила и ще си купя китайска електричка
                            Урсула - НИЩО добро за таз нещастна женица дето говори че разглабяли пералните за да им вземат чЕповете. Лично съм го гледал на ОФИЦИАЛНО ИЗКАЗВАНЕ. За мен таз е невероятен дебил, по голям и от тиквата
                            Послъгваш. Само преди няколко месеца ма направи на салата в името на путя. Това, че послъгваш е добър знак

Тъй като си две идеи по-умен от масата, си наясно, че може да се обърне палачинката и овреме вземаш мерки.

Умен ботьо умен.

Коментар

ха ха.
                              ТОЛКОВА ГОЛЯМ ЕГОИСТ СЪМ ЧЕ ПРИЗНАВАМ САМО МОЕТО ЕГО, всичко друго или не ме интересува, или го игнорирам или го крада.
                              Нямам сантименти ни към Путин, ни към Тръмп ни към урсула, ни към Си или който и да е там ПИОНКА която са я сложили най-отгоре на театъра.
                              Ни към някакви медийни идоли, бизнес идоли - ЗАВЪРШЕН ШОВИНИСТ СЪМ. Няма да забравя учителките в 5 клас как ме нарекоха така. Викаха родителите ми за това при това НЯКОЛКО ПЪТИ. Пак беряха ядове с мен НЕКАДЪРНИТЕ УЧИТЕЛИ (мое мнение, често и вярно) и моите родители и те ядове беряха че и те учители. Примерно на тема що никой не ги уважава(с редки изключения ама не и учениците им от комунизма, тез по големи от мен и досега им се обаждат)и че ТЕ САМИ СА СИ ВИНОВНИ.

Урсула - НИЩО добро за таз нещастна женица дето говори че разглабяли пералните за да им вземат чЕповете. Лично съм го гледал на ОФИЦИАЛНО ИЗКАЗВАНЕ. За мен таз е невероятен дебил, по голям и от тиквата
                              Освен от политика сигурно разбираш и от футбол и енергетика ..... Там нещо за чеповете ще ни светнеш ли?

Иначе попитах ИИ какво си мисли за тебе, но няма да ти казвам, защото ще отидеш и ще се гръмнеш.
                              Last edited by Mateev; 19.05.2025, 17:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Разбрах, против пропагандата за толерантност си, може да се каже, че имаме подобно мнение. Ама заради това не тръгвам да се радвам на руските успехи на фронта. Какво добро виждаш и се радваш на тази държава РФ? Утре ще каже, че идва да освободи руските граждани от Варненско и Бургаско, какво хубаво виждаш в тази страна?
                                ха ха.

Last edited by bota156; 19.05.2025, 16:53.

Коментар

Working...
                                X