IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • fortiss. който има по скромни претенции
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Беше ясно в самото начало, но САЩ ги устройва това което направиха в Украйна да е мощен провал за тях, за да спасят себе си и е въпрос на оцеляване. Те имат много продължителен период през който не са преживели нито една война на тяхна територия, а като минимум гражданските вълния са задължителни и съответно това нещо е акумулирано. Добавя се големия проблем с раслите и много порасли данъци, е те няма да могат да пробият небето е ясно, но никой до сега не е успял да счупи тренда им и да го обърне, ако изключим Китай и не знаем дали те наистина успяха. В Китай има много умни глави, на тях не им се налагаше да смъкват данъците и беше просто експеримент да търсят формула за държава която умее да го прави, формула за тяхна лична употреба. САЩ, ЕС и Русия нямат такава формула. Войната нищо не решава, напроти ще ускори и катализира проблема..проблемите. Сигурен съм че ще се откажат защото за тях е по важно как ще преминат през едни граждански вълнения там и да не прерастнат във война която да ги разруши. Украйна ще бъде много мощен провал и това е решено, там техния естабилишмънт целия ще се провали, за да дойдат нови хора и ще продължат без война в самите САЩ.
      Кой няма проблеми?

      Коментар


      • Беше ясно в самото начало, но САЩ ги устройва това което направиха в Украйна да е мощен провал за тях, за да спасят себе си и е въпрос на оцеляване. Те имат много продължителен период през който не са преживели нито една война на тяхна територия, а като минимум гражданските вълния са задължителни и съответно това нещо е акумулирано. Добавя се големия проблем с раслите и много порасли данъци, е те няма да могат да пробият небето е ясно, но никой до сега не е успял да счупи тренда им и да го обърне, ако изключим Китай и не знаем дали те наистина успяха. В Китай има много умни глави, на тях не им се налагаше да смъкват данъците и беше просто експеримент да търсят формула за държава която умее да го прави, формула за тяхна лична употреба. САЩ, ЕС и Русия нямат такава формула. Войната нищо не решава, напроти ще ускори и катализира проблема..проблемите. Сигурен съм че ще се откажат защото за тях е по важно как ще преминат през едни граждански вълнения там и да не прерастнат във война която да ги разруши. Украйна ще бъде много мощен провал и това е решено, там техния естабилишмънт целия ще се провали, за да дойдат нови хора и ще продължат без война в самите САЩ.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • https://dzen.ru/video/watch/662ecdaa..._site=mail&t=1

          Коментар


          • Агро, прекалено напреднали технически средства се използват в този конфликт. На мен не ми харесва, честно не съм ползвал за нищо до сега GPS. Гледал съм от космическата им агенция на Русия специалисти казват че могат да свалят всички спътници и да няма такива, но не се прави и няма и да го направят очевидно. Защото има и такива техни специалисти които явно са правили техните системи и казват че не са съгласни. И така - сега някой казал щели да свалят на американците спътниците и те надават вой - лоши руснаци, но тази работа е както казват..няма да стане защото при руснаците очевидно точно хората които се занимават с тези неща не искат и те казват полезни много били, бъдещето и т.н.т. Мисълта ми е че се казват много неща, но ако погледнеш какво може да се случи - нищо. Ще трябва да има мир. Тези войниците там не искат да се бият едни с други, ВСУ не харесват тези младежи как им викаха..отряди ли.., казват че са деца за които родителите им не са си свършили работата като родители. Дори един украинец командир там гледах казва - с командира на другите отсреща се запознали и ще си женят децата, те били хубаво семейство като неговото семейство и ще направят това за децата за да имат добър живот. Като кажете украинците, ето това са украинците а не тези изпуснати от родителите им да ги възпитат деца според тях. Тези хора за военни победи въобще не говорят.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Агро, българи са колкото тебе и мене. Руснаците защо да не са ни приятели, украинците също. Украинците също са ни много близки. Стига с тоя крив национализъм. Аз не искам в България да ставаме един етнос, както е казал Левски така е най хубаво. Знаеш ли има български турци които обичат България повече от тебе сигурно и ако има нужда винаги ще е я подкрепят със всичко което могат, имат. За какво да ги обиждаш ако си българин. Виж ако искаш хората да се мразят, държавата да се разклати това е друго вече и не е според мен българско.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                Както всяка мода еднодневка и модата да си проруски трол ще отмине. Всяко поколение си има идоли. В България като измрат дъртите комундета, никой няма да си спомня за путлер. Само в учебниците по история ще се изучава като поредният диктатор виновен за смъртта на стотици хиляди.
                Пак се събуждаш облъчен. Жалка картинка.

                Коментар


                • Както всяка мода еднодневка и модата да си проруски трол ще отмине. Всяко поколение си има идоли. В България като измрат дъртите комундета, никой няма да си спомня за путлер. Само в учебниците по история ще се изучава като поредният диктатор виновен за смъртта на стотици хиляди.

                  Коментар


                  • Pyramid, на Байдън съпартийците. Сащ е създаден от републиканците. Тръмп е доста объркан, но не се страхува и вижда как САЩ си отиват. Най големия проблем е този с високите данъци, а него с войни и оръжия те не могат да го разрешат. Да се смъкнат данъците и да се завърне интереса да се инвестира в нормални неща е много трудна задача. В Китай отвърнаха с понижаване на данъците на митата които Тръмп прокара под давление на ръждясали глави, които не разбират реалноста а тя е различна от когато и да било преди. Но в Китай при положение че данъците им са много пъти по ниски и не са ги надули до екстремални нива като САЩ се наложи да бият служителите в провинции които не искаха да чуят за по ниски данъчни ставки. На САЩ ситуацията е по сложна, дори не могат да лишат от тези приходи хората на които плащат и издържат с тях защото първо автоматично ги обричат, а те имат власт и ще се съпротивяват на това. Има начин да стане безболезнено, при тях държавния дълг е екстремно нисък спрямо частния и трябва да започне изравняване. На Тръмп политиката беше напълно погрешна - да го намалямали, точно обратното на това което е необходимо. Демократите трябва да се разкарат от власт и да не я помирисват, много вредят на страната те. Този приток на емигранти за да гласуват за тях, тези хора със сменен пол..много човешки съдби разсипват за да създадат тази група която ще гласува за тях. В прекалено близки отнощения са със злото. Те не са необходими на тази страна, тя няма нужда от тях, те са всичко друго но не и демократи. Те трябва да се провалят и това с Украйна да се превърне сега в техния зверски провал който да ги извади от властта.
                    Last edited by supertrader; 29.04.2024, 01:34.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Докато не махнат демократите им от власта са в риск да си унищожат държавата. А тези глупости които правят с Украйна..без думи просто. А Русия хубаво им казват - намалете си базите, ще паднат разходите им, това са пари на вятъра.
                      Кои "им" демократи да махнат от властта, че се обърках?

                      Коментар


                      • https://www.youtube.com/watch?v=-a1PsQNTGX8 , много са приятни, за подобряване на настроението, нещо хубаво, добро и приятно. Истински американци.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          Докато не махнат демократите им от власта са в риск да си унищожат държавата. А тези глупости които правят с Украйна..без думи просто. А Русия хубаво им казват - намалете си базите, ще паднат разходите им, това са пари на вятъра.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • https://youtube.com/shorts/bGADaYC_A...qZO5O-STx5XVNs

                            Коментар


                            • https://youtube.com/shorts/BxNva2Ege...BeLoKWn8PPxtm0

                              Коментар


                              • barbaron, има клип с огромен Челинджър, един дрон го удря точно и му къса едната верига отпред, друг му къса другата и трети го удря отзад където са някакви решетки за охлаждането. После като го ударят така бягат, не викат пътна помощ да им помогне. Какви танкове ? ВСУ 100 пъти казаха - не идвайте тука, войната не е това което си мислите вече, не знаете какво е !
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X