IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой да знае защо така са се умълчали приятелите на Иран? Ни гък не се чува ни от китайци, ни от руснаци, ни от любимите им терористични организации дето от десетилетия хрантутят... Само некви бели либерали на запад ревят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Много ми е интересно фашист ли е Путин или нацист или и двете заедно. Иначе че е главорез вече знам. Че е психопат вече знам. Че е терорист вече знам. Че е садист вече знам. Че е кръвожаден изрод вече знам.
      Всичко това е вярно. Но е избранникът на руския народ, лицето на Русия пред света, а за много от пишещите във форума е герой и светиня.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Много ми е интересно фашист ли е Путин или нацист или и двете заедно.
        Иначе че е главорез вече знам. Че е психопат вече знам.
        Че е терорист вече знам. Че е садист вече знам.
        Че е кръвожаден изрод вече знам.
        Очевидно е, че Путлер е главорез, психопат, садист и изрод.

С другите два термина много се злоупотребява напоследък.
        Те са приложими предимно за Мусолини, Хитлер и техните побратими.

Какво представлява определението за фашизъм и фашистки правителства
        е сложна и силно оспорвана тема, свързана с точната природа на фашизма
        и неговите основни принципи, обсъждана от историци, политолози и други учени,
        откакто Бенито Мусолини за първи път използва този термин през 1915 г.

Историкът Иън Кършоу пише, че
        "да се опитваш да дефинираш "фашизъм" е като
        да се опитваш да приковеш желе към стената".

Коментар

• https://t.me/nevzorovtv/27809
          -------------------------------------------------
          Титлата на най-смелия страхливец в Руската федерация спокойно може да бъде присъдена на депутата Макаров, който на „закуската със Сбербанк“ се опита да напомни за липсата на перспективи и институции в Русия.

Той говореше дълго, объркано, вероятно изпотен и недоспал предишната нощ.
          Залата посрещна речта на Макаров с гробно мълчание. Присъстващите бяха обзети от страх.

Някой се загледа в чинията, Собчак се усмихна, а някой вероятно дори намокри панталоните си. И само ошашавеният Греф на няколко пъти се опита да поправи неловкостта на ситуацията.
          Не се получи. 12 минути спокойна, аргументирана реч.

Макаров внимателно подбираше думите си, за да не попадне под статията, и успя да демонстрира на „висшето събрание“ цялата низост на тяхната позиция.

Тази плаха реч прекрасно демонстрира дълбочината на задника, в който е натикан руският елит.

Страхът от загуба на комфорт побеждава и най-твърдите и опитни бизнесмени.
          Страхливците и опортюнистите разбират всичко прекрасно.
          Затова са страхливци.
          -------------------------------------------
          На бизнес закуската на СберБанк депутатът Макаров разкритикува липсата на справедливи съдилища в Русия и осъди национализацията

Андрей Макаров, председател на Комисията по бюджет и данъци на Държавната дума, изнесе реч на бизнес закуската на Сбербанк, в която разкритикува липсата на честна съдебна система в Русия, засилващата се национализация и намесата на правните органи в бизнеса. Подобна открита критика на икономическата система, създадена от Владимир Путин, дори и при внимателната формулировка на Макаров, е необичайна за бизнес форума в Санкт Петербург.

Подробности. Водещият на закуската, главният изпълнителен директор на „СберБанк“ Герман Греф, попита Макаров какви стъпки трябва да предприемат правителството и бизнесът, за да може Русия да се върне към бърз икономически растеж.

Макаров започна с иронична препратка към говорителя на президента Дмитрий Песков, който предния ден (https://tass.ru/politika/24288147?ys...y14f8883289179) беше заявил, че западните компании няма да се върнат в Русия. Той иронично каза:

"Сигурен съм, че като Дмитрий Сергеевич и като повечето от присъстващите тук съм изпитвал същите чувства. Това е чувство на дълбоко възмущение. Вече сме установили правилата, по които те ще се върнат, а те все още не се връщат", каза депутатът.

Макаров предложи да се говори и за „слона в стаята“ - липсата на институции в Русия, на възможността, "ако правото ти е нарушено, да се обърнеш към съда и да очакваш да бъде взето справедливо решение, независимо от ... с кого спориш."
          -------------------------

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Ето какъв е РУСКИЯ МИР (СВЯТ) на Путлер !!!
            Много ми е интересно фашист ли е Путин или нацист или и двете заедно. Иначе че е главорез вече знам. Че е психопат вече знам. Че е терорист вече знам. Че е садист вече знам. Че е кръвожаден изрод вече знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И защо не ги купуват тия гущери вече три години и половина заради Украйна при положение, че войните на САЩ приключваха за няколко месеца?
              Я пак. Познаваш ли цветовете? А имената на валутите на латиница?

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Ето какъв е РУСКИЯ МИР (СВЯТ) на Путлер !!!

Коментар

• barbaron, като дойдат китайците да си вземат соларните панели обратно ще видиш ти какво ще ти говорят. Нали ви пуснах линка с интервюто с Медински от американски журналист, той е водел преговорната група от страна на Русия тогава.
                  Last edited by supertrader; 21.06.2025, 18:41.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• https://t.me/nevzorovtv/27813

Лукашенко
                    освободи от затвора своя основен враг и съперник Сергей Тихановски. Последният внезапно, с фантастична бързина, беше изведен от затвора и предаден на съпругата му.

Както виждаме, част от обичайния ред на нещата все още е непокътнат.

Както и преди, в почти всеки важен американски панталон има отварачка за консерви, с която лесно се отварят диктатури. Дори и най-свирепите и глухонеми диктатури.

Щом Кийт Келог при срещата си с Лукашенко намекна за освобождаването на политическите затворници, Лукашенко светна от щастие, каза, че точно за това е мечтал през последните пет години, и гукайки "Аз съм разумен, чаках този ден", изтича лично да отключи зандана.

Не се наложи Лукашенко да бъде изнудван, убеждаван или подкупван.

Достатъчен беше кратък намек.

В Кремъл обаче посещението предизвика паника. Те са наясно с основните характеристики на беларуския диктатор и осъзнават, че той може да предаде Москва за няколко минути.

Резиденцията в Минск е препълнена с руски офицери от ФСБ, което не пречи на Лукашенко да търси най-лесните и удобни начини за предателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      troika, по телевизиите им говореха че не бива да влизат в Украйна. Влязоха от Западния военен окръг и то част от тези които бяха на учение да плащат ВСУ да не влиза в Донбас. Стигнаха до Киев и от Москва ги спряха за да преговарят в Истанбул, където от Киев симулираха че преговарят докалкото да се изтеглят украинците от Западния военен окръг. Защото там им е било предложено да им върнат Донбас и Киев отказват, сиреч не го искат. Медински е водел руската група за преговори и той го казва - предлагат им връщане на териториите, но те казват - Ние ще си ги вземем с война ! Те им предлагат да ги върнат без война, обаче онези казват - Искаме война !
                      Тея са луди откачалки, какво толкова им се връзвате...Откачени, болни мозъци.
                      Путлер трябва да махне песков и да назначи supertrader за високоговорител на кремъл

Коментар

• А те китайците слушат всичко което се говори и не си мислете, че няма да се намерят китайски военни които да се сетят че ако нападнат САЩ, ще набарат там много злато, диаманти и всичко да забогатеят както правят американците. Китайците май казали - иранския петрол и газ са за нас.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• troika, по телевизиите им говореха че не бива да влизат в Украйна. Влязоха от Западния военен окръг и то част от тези които бяха на учение да плащат ВСУ да не влиза в Донбас. Стигнаха до Киев и от Москва ги спряха за да преговарят в Истанбул, където от Киев симулираха че преговарят докалкото да се изтеглят украинците от Западния военен окръг. Защото там им е било предложено да им върнат Донбас и Киев отказват, сиреч не го искат. Медински е водел руската група за преговори и той го казва - предлагат им връщане на териториите, но те казват - Ние ще си ги вземем с война ! Те им предлагат да ги върнат без война, обаче онези казват - Искаме война !
                          Тея са луди откачалки, какво толкова им се връзвате...Откачени, болни мозъци.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И защо не ги купуват тия гущери вече три години и половина заради Украйна при положение, че войните на САЩ приключваха за няколко месеца?

И да каже къде е долара в момента... че нещо се е сринал и хич не пасва на логиката ботешка

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

я КАЖИ КАТО ИМА ВОЙНА АКА НЕСИГУРНОСТ КАКВО СЕ ЮРВАТ ДА КУПУВАТ ВСИЧКИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ?
                              (ЕДНИ ЗЕЛЕНИ ГУЩЕРИ за жокер че имаш ОГРОМНА НУЖДА). Както и 3-мата ти адаши по акъл

Коментар

• „ТЪЙ ПРЕМИНАВА СВЕТОВНАТА ПЛЯВА“
                                През 2014 г., когато руската пропаГАДНА пропаганда подготвяшe нахлуването на Руските въоръжени сили в Крим и в Източна Украйна, информационните канали на страната-агресор излъчваха стотици емисии, в които украинци и руснаци уж масово призоваваха президента Путин да „освободи“ Донбас и да накаже „фашисткия режим“ в Киев.
                                Думите „Путин, въведи войски!“ за първи път са произвесени пред камери от пенсионерката Мария Филипенкова. Призивът й е тиражиран хилядократно и се превръща в парола за отдавна подготвяната окупация и за спешното формиране на фалшивата Донецка „народна република“. Бедната рускоговоряща рускиня, живяла десетилетия на украинска земя, изведнъж се жалва, че животът й е станал невъзможен, а хората в Източна Украйна са изправени пред „безизходица, отчаяние, глад, безнадеждност и депресия“.
                                Историята не свършва дотук. Десет години след пламенния си зов за окупация на суверенна украинска територия съветската/руска пенсионерка Мария Филипенкова се е обесила в собственото си жилище. Обесила се е от „безизходица, отччаяние, глад, безнадеждност и депресия“, както сочат обективни (ако все още има такива) руски медии.
                                Click image for larger version

Name:	photo_2025-06-19_15-17-33.jpg
Views:	1
Size:	89.2 КБ
ID:	4280656

Коментар

Working...
                                X