IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Tantum, защото демокрацията я демонтираха в САЩ и по веригата ние сме като зъбни колела и това нещо стига до нас. Демокрацията в САЩ я демонтира демократическата партия. Инвестиционните трендове трябва да се обръщат задължително, САЩ инвестираха, инвестираха в Китай и в един момент Китай трябва да инвестира в САЩ - задължително е. Но за да тръгнат обратно инвестициите трябва валутата да отслабне, но банките им на резерва не го разбират това нещо. Те имат сериозен проблем - дългът на държавата е много нисък спрямо всички частни дългове, държавата им трябва да вземе кредити и да намали данъците до много ниски и едва забележими ставки, същото нещо и ЕС. С войни и уж демократизиране на държави няма да стане, Украйна преди 2014 година беше демократична повече отколкото сега. Демокрацията сега се срина там. Няма никакво значение дали в европарламента ще влязат и проруски партиии, те няма да тръгнат срещу националните интереси, хубаво е хората да ги чуват какво говорят защото аз не съм против това че са проруски, а против това че нямат решения за проблемите които констатират - те казват...ето проблем има такъв и го установихме, ще го оправим..Трябва да кажат - КАК ! Не казват защото не знаят или е някакви фантазии тази поправка. За Украйна как ще се развият неща е абсолютна фантазия например всичко и виждате какво стана там - държавана затваря хората, управляващите в Украйна са абсолютни фенове на Пинг Понг - Северна Корея, той им е учител.
    Ще ме прощаваш, но буквално повтаряш тезите на руските медии и политици едно към едно. Пак казвам - доникъде няма да стигнем по този начин...

    Коментар


    • Tantum, защото демокрацията я демонтираха в САЩ и по веригата ние сме като зъбни колела и това нещо стига до нас. Демокрацията в САЩ я демонтира демократическата партия. Инвестиционните трендове трябва да се обръщат задължително, САЩ инвестираха, инвестираха в Китай и в един момент Китай трябва да инвестира в САЩ - задължително е. Но за да тръгнат обратно инвестициите трябва валутата да отслабне, но банките им на резерва не го разбират това нещо. Те имат сериозен проблем - дългът на държавата е много нисък спрямо всички частни дългове, държавата им трябва да вземе кредити и да намали данъците до много ниски и едва забележими ставки, същото нещо и ЕС. С войни и уж демократизиране на държави няма да стане, Украйна преди 2014 година беше демократична повече отколкото сега. Демокрацията сега се срина там. Няма никакво значение дали в европарламента ще влязат и проруски партиии, те няма да тръгнат срещу националните интереси, хубаво е хората да ги чуват какво говорят защото аз не съм против това че са проруски, а против това че нямат решения за проблемите които констатират - те казват...ето проблем има такъв и го установихме, ще го оправим..Трябва да кажат - КАК ! Не казват защото не знаят или е някакви фантазии тази поправка. За Украйна как ще се развият неща е абсолютна фантазия например всичко и виждате какво стана там - държавана затваря хората, управляващите в Украйна са абсолютни фенове на Пинг Понг - Северна Корея, той им е учител.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Колко щети ни нанесе този комунизъм, не е истина. Не само директните, ами и косвените идеологически такива - до ден днешен се хвърляме в защита на Русия - държава, от която исторически сме видели повече лошо, отколкото добро, а в същото време се оплакваме защо държавата ни е олигархия и голяма част от хората залитат към авторитаризъм, и двете по руско-съветски модел. Когато поне 60% от българите разберат какво означава демокрация, свобода, правова държава и са готови да се борят за тези идеали, тогава ще станем цивилизована европейска държава. Дотогава ще сме троянският кон на Русия в ЕС и НАТО, а руската пропаганда ще продължава да се лее в изобилие и да хваща хора на кукичката.
        ​​​
        Донякъде свързана новина - дори Идентичност и демокрация обявиха, че не искат Възраждане да е част от групата им в Европейския парламент, защото последните са прекалено проруски, авторитарни и крайни, с ходенето им в Москва, с постоянните им призиви за репресии срещу политически опоненти и с декларирането на всичко, което не им се нрави, като фашизъм. Кажете ми, ако продължаваме да гласуваме за такъв тип партии, кое е по-вероятно да стане - България да стане развита демокрация или да продължим да взаимстваме руските порядки за управление на държава - олигархия, корупция, репресии? Други партии също флиртуват с тези идеи, макар и по-прикрито - но тук пак идваме до това защо българите не го забелязваме и продължаваме да гласуваме за такива хора. ГЕРБ и ДПС например въобще не трябва да са в парламента, но хората избират да си затварят очите. Доникъде няма да стигнем по този начин.

        Коментар


        • Средната нетна заплата по покупателна способност в България се равнява на 2212 долара при 2036 долара за Русия. Т.е и по покупателна способност България е по-напред от Русия.
          БВП на човек от населението е 16943 долара за България при 14391 за Русия.
          Като сравняваме бедна на природни ресурси държава с държавата,която има най-много природни ресурси в света. И пак изостават.

          Коментар


          • В момента има много споразумения да не се бият ВСУ с другите украинци отсреща по така наречената фронтова линия. За чужди военни е най добре да не ходят и да не се навират помежду им, препоръчително е. Това са хора които се познават, знаят всичко едни за други и който влезе между тях да пролива кръв те ще го ликвидират, руското командване спазват това правило и не изпращат войска на тези места, дори спецназ. Те са опитни войници и ще смелят който и да се навре. Те ще направят така че Киев и Кремъл да не могат да се бият, изцежзат ги финансово а боеприпасите се унищожават, гърмят ги на халос. Единственното което могат да постигнат желащите да се се продължи боя е да обединят двете страни и да бъдат подпукани. Споразуменията са много, войската която участва в такива е сериозна, има много оцелели в битки войници там.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • barbaron, тя и Фон дер Лаен е много по нелигитимна, но удари един пръстов отпечатък на договора с Фазер и го крие и не иска да го покаже, обяви го за топ сикрет. Разбирате ли колко сте смешни в очите на нормален човек. Всички в Европа знаят много добре че Русия се управлява от голяма група хора които се явяват на избори и наистина се избират и носят отговорност да изпълнят това което са обещали, затова метрото в Москва СВЕТИ, а не щото Путин го е направил той да се вози на него. За разлика от тях в САЩ избират Байдън който не носи отговорност защо в джобчето на костюма си имал медицинско че е дементен и той идва на власт с една свита от хора които до един са странни птици. Месят се в изборите на други хора в САЩ и местните власти също са странни птици, градовете се превръщат в гета. А в Русия не е така, избират ги и имат по няколко нормални кандидати и след това работят здраво - затова е чисто.
              Ако руските търговски компании не бяха помогнали с много пари САЩ да се обединят сега нямаше да я има тази Велика до скоро страна, която е дръпнала най много напред след като позорно губи войни и известно време не води такива по Света. Ако не бяха помогнали на канадците да развият технологията за шистов добив сега щяха да са вече големи мъки с електромобилите и можеше да има бунтове да искат да обесят Мъск с шнур за зареждане за недоправената технология на електромобилите.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Tepix, 90-та година ресурсите им вече бяха опоскани, тези които се добиват сравнително лесно, финансираха американските и кандски компании за шистов добив щедро защото първите шистови кладенци не вадят толкова петрол колкото струват. В САЩ и Канада от това нещо са влезли повече пари отколкото в Русия, като имаш предвид че през първите години Русия нищо не е изкарвала а дори е губила пари да ги финансира и това са пари от старите им останали работещи находища. За първите сондажи всичко на тези компании им е несполучливо, запушвали са сондажи серийно, не могат да извадят сондата, тя се счупва и от това нещо няма сак да се изпомпва или я загубват направо и тя излязла от слоя в който има петрол и си сондират скалите няколко месеца. Тези компании изкараха и газ и петрол и в САЩ и в Тексас където петрола също беше опоскан, но никой в САЩ не е предявил желание да ги финансира и ако не беше Русия те нямаше да имат също нови добиви. Русия как го е направила ? - Като отнемат компаниите на такива като Ходурковски, които си цоцат от стари находища останали малко, та е инвестирано в технологията на канадците, а американците са там да изпуснат да спечелят, технологията е канадска и е на фирма която години преди това не е отрила нефт почти никъде. Прочетете малко повече, тази информация беше достъпна, пишеха..
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Европарламент не признал результаты (https://r.unian.net/retjrlE) президентских выборов в рф, а путина - легитимным президентом

                  За соответствующую резолюцию проголосовали 493 из 522 евродепутатов.

                  "Во время этих так называемых выборов не было ни альтернативных кандидатов, ни свободных СМИ, ни независимых наблюдателей, ни политических свобод. Соответственно, так называемые выборы — нелегитимны и недемократичны", - говорится в резолюции.

                  Также документ призывает ввести санкции против причастных к организации и проведению незаконных выборов на временно оккупированных территориях Украины.
                  И тогава макрон на кого ще се звери, че при него всяко второ изречение е путин , русия. Barbi по тези статии които съм пуснал пише че са убити 40 и ранени поне 300 франсета. Нещо вярно има ли в това
                  Last edited by v_tin; 26.04.2024, 22:57.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


                    ГУР уничтожило российский вертолет Ка-32 на московском аэродроме, пишет издание NV, ссылаясь на собственные источники.
                    Хохлите сделаха и наводненията в русия, ама нещо объркаха, че удариха и дубай. Защо пишеш глупости на които дори и самият ти не вярваш

                    Коментар


                    • В эфире дурка-ТВ решили внезапно вылить ведро дерьма на Януковича

                      Странно, а в 2004-2005 и 2013-2014 годах эти же люди рассказывали своим зрителям, что "Виктор Федрыч Янукович - легитимный президент Украины, наш парень, законный представитель народа, против законного лидера совершается вооруженный мятеж, в Украине переворот" и все в таком духе.

                      Коментар


                      • Европарламент не признал результаты (https://r.unian.net/retjrlE) президентских выборов в рф, а путина - легитимным президентом

                        За соответствующую резолюцию проголосовали 493 из 522 евродепутатов.

                        "Во время этих так называемых выборов не было ни альтернативных кандидатов, ни свободных СМИ, ни независимых наблюдателей, ни политических свобод. Соответственно, так называемые выборы — нелегитимны и недемократичны", - говорится в резолюции.

                        Также документ призывает ввести санкции против причастных к организации и проведению незаконных выборов на временно оккупированных территориях Украины.

                        Коментар


                        • barbaron, Швейцария когато се реши тази криза отива на кино Светлина, ще падне голямо теглене а те парите на клиентите на банките добре в кавички са ги инвестирали там където инвестираха всички. Зеленски както набута Украйна в това меле, така ще го изберат за втори мандат, много украинци са доволни че ги уреди със статут на бежанци и точат социални системи с карти, при това зверски..те ще гласуват за него. Също и ВСУ мокар да е дала безсмислени жертви и създала много произвол в Украйна, в сравнение с която Русия е супер галактическа демокрация е армия менте, много вземат пари и се водят във войската на фронта, но си стоят в къщи в Киев и им вървят хубави пари. Тази война освен че е гражданска е и трагикомична, такава никога до сега не е имало.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Комитет по безопасности верхней палаты парламента Швейцарии проголосовал за выделение Украине $5,5 млрд помощи, - Reuters

                            Агентство сообщает, что в пакете также предусмотрено выделение 10,1 млрд франков для нужд армии вместе с суммой для Украины.

                            В заявлении парламента говорится, что многомиллиардный пакет был задуман, как чрезвычайный вклад в обеспечение безопасности Швейцарии и "мира в Европе" в связи с войной, которую Россия ведет против Украины.

                            Коментар




                            • ГУР уничтожило российский вертолет Ка-32 на московском аэродроме, пишет издание NV, ссылаясь на собственные источники

                              Собеседник издания сообщил, что вертолет использовали для авиаподдержки российской оккупационной армии, а именно - для обеспечения логистических потребностей и эвакуационных операций.

                              Источник УНИАН в спецслужбах отметил, что вертолет уничтожили на аэродроме "Остафьево" в москве.

                              Коментар


                              • Если Китай не примет меры для решения проблемы с поддержкой рф, это сделает Вашингтон, - Блинкен по итогам встречи с Си Цзиньпином (https://r.unian.net/UClpE8V)

                                Он добавил, что Пекин не может сохранять хорошие отношения с Европой, поддерживая самую большую угрозу безопасности Европы, от окончания "холодной войны".

                                Госсекретарь также подчеркнул, что США готовы предпринимать новые меры и вводить санкции против Китая на фоне ситуации в Украине.

                                Коментар

                                Working...
                                X