IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Коментар


    • Кой въоръжавал нацистките щурмоваци в Украйна - още от 2014 и 2015г. по инициативи на Байдън по 5.3 млрд долара годишни траншове и това е при Обама. През 2015 при военното положение заради обявената от Порошенко терористична операция - още тогава започва масовия бяг на 6 хиляди мъже дневно - попадна ми статия оттогава. Така половината население успява да избяга за десетилетие. И месец преди изборите през декември 2018 Порошенко предизборно сваля военното положение. Партията Слуга народа се прави заимствано по модела на Герб както Цветанов беше подставения главатар, и Слуга народа се основава от колега на Зеленски. а последния се шмугва едва през настъпващата 2019г. - пуска новогодишна реч, заради Зеленски е преместено новогодишното обръщение на действащия президент.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Точно така !!!! Браво !!! Така трябва ..........

        Ред ....... Дисциплина ..... и вярност към Род и Родина !!!



        Френско барбаронче , нали и сам се досещаш кой ще победи , дори и след 20 години ....... при срещата между тези на снимката и онези нефелни западнячета , които учат в ''деЦката'' , че може и с ''двама татковци '' или ''две мами '' ...........

        Не си правиш илюзии , надявам се ...........
        Click image for larger version

Name:	rofl.gif
Views:	1
Size:	23.7 КБ
ID:	4178837
        .
        Click image for larger version

Name:	rofl.gif
Views:	1
Size:	23.7 КБ
ID:	4178837
        ..
        Click image for larger version

Name:	rofl.gif
Views:	1
Size:	23.7 КБ
ID:	4178837

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

          Тук се вижда ясно в долари разликата между една дълготрайно и силно полиъически напомпвана с инфлация икономика и една друга, политически мотивирано подценявана (в УСД) която, уж беше "1,5%" от световната, пък ви смущава, как ви прави смешни вече трета година, след 12 пакета санкции. Също така, се вижда как обединените икономики на Запада, които са по-могъщи уж от руската, е в ясна корелация с приблизително обща сума с нея. Т.е., едната расте, другата намалява и обратно. И, "страшният" момент е че, нетните понижения и спадове, са с приблизително еднаква амплитуда. Аз номинално не съм икономист но отчетливо улавят тенденциите. Не ти ли правят впечатление на теб?
          Ти пак ли на черното бяло казваш? За много неща може да се спори, но този, че Западът е със светлинни години пред мурзиландия, защо въобще го пишеш?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

            Бойко и Пеевски може утрешен ден и "плутонопланетяни" да се самонарекат. Аз гледам дела и парични потоци. И газови. А там дори Путин е по-голям евроатлантик.
            Класическият подход на американците, към бананова държва /като нашата/, е следният:
            Слагат един послушко на власт, чрез различни методи. Военни и невоенни. Стига да слушка, нека краде.
            Случаят Бойко Борисов. Американски проект.
            Пеевски го натиснаха, чреа закона "Магнитски".Пак американците.
            Та нищо ново не казваш.
            Само, където Русия ти е виновна.
            И че почнал дъжд.
            И че спрял дъжда.
            Пак Русия ти е виновна, Тепикс.
            Путин никога не е отказвал да продава газ на Европа. Тя си наложи, на себе си санкции. Отказа евтиния тръбен газ. И купува скъпия втечнен руски газ. Четох, че с 40% се увеличил руския експорт, на втечнен газ към Европа.

            П.П. Адекватен ли си към фактите? Не, определено. И сега птодължаваш да ползваш руски газ. Но в пъти, по-скъп
            Last edited by X_Y; 08.05.2024, 21:57.

            Коментар


            • Tepix, и какви потоци видя защото ние преди да се затапи пазара с газта бяхме с мижаво потребление, парични потоци къде ги намери защото от 2008 - ма са основно към банки в Европа, текат си като една пълноводна река само в една посока. Между другото знаеш ли кой купуваше повече от половината газ в България ?
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

                от 20 години, ни управляват евро-атлантици. Политически проекти на американското посолство. Крадат като бесни, това което е останало в държавата.
                Но на теб ти е виновна Русия.
                Кажи сега, че не си с промит мозък, и гледаш обективно фактите и събитията.
                Бойко и Пеевски може утрешен ден и "плутонопланетяни" да се самонарекат. Аз гледам дела и парични потоци. И газови. А там дори Путин е по-голям евроатлантик.

                Коментар


                • Атлантическият съвет нареди на МО да забрани представянето на книга за войната в Украйна, била руска хибридна атака

                  Атлантическият съвет праща писмо до служебния военен министър Атанас Запрянов, че се подготвя руска хибридна акция в Централния военен клуб и това не трябва да се допуска. Става дума за въпросната книга. Ето какво пишат нашенските атлантици до Запрянов: „Тази книга съдържа в себе си тезите и опорните точки на руската хибридна пропаганда. Нещо повече - допускането на представянето на такава книга вреди на имиджа на България като солидарен и надежден съюзник в НАТО и партньор на Украйна. Евентуалното присъствие на представители на руското посолство или прочитане на руски поздравителни адреси би било изключително скандално, предвид продължаващата вече трета година руска агресия и военните престъпления на руската армия срещу народа на Украйна.

                  Това събитие е изключително вредно и контрапродуктивно и за усилията на МО да провежда ефективни стратегически комуникации с обществото в подкрепа на нашия цивилизационен евроатлантически избор. Призоваваме МО на евроатлантическа България и в частност министър Атанас Запрянов да не допуска провеждането на официалното представяне на въпросната книга в Централния военен клуб.“ Освен това, се посочва още в писмото до военния министър, че „атлантиците очакват събитието да получи широк отзвук в руските медии, след което ще се използва и в предизборната кампания в полза на проруските партии.“ Край на цитата. Ако не беше смешно, щеше да е тъжно. Или обратното, както предпочетете.

                  Пасквилът на родните атлантици е издържан в стил ранен маккартизъм - „врагът е навсякъде и дебне отвсякъде.


                  Щеше да бъде смешно, ако не беше тъжно, до къде се докарахме- да се спират книги- как смятате дали е нов лов на вещици

                  Коментар


                  • Официално изявление от Русия: "Убихме десетки френски войници в Украйна - Макрон го знае добре" (видео) - War News 24/7 (warnews247.gr) - убити са на три пъти и са дадени снимките и имената на онзиденшната спявка

                    Коментар


                    • barbaron, от САЩ има емиграция на бяло население, един свещенник в интернет гледах в клип броеше хора които познава и са заминали. Тези данни трябва да са измамни, стойността на благосъстоянието инфлацията ли го е повишила и защо няма покачване на БВП също от инфлацията ?
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Германка е осъдена за „подбуждане на омраза“ към мигрантите, тъй като е публикувала статистика за изнасилвания от чужденци

                        Автор: obektivno.bg

                        Политикът от „Алтернатива за Германия“ Мари-Терез Кайзер беше призната за виновна, тъй като е публикувала статистически данни за груповите изнасилвания в отговор на новината, че афганистанските мигранти ще бъдат преместени в нейния окръг.

                        27-годишната жена беше призната за виновна в регионалния съд във Верден в Долна Саксония в понеделник за „подбуждане на омраза“ срещу местните афганистански работници. Тя е осъдена да плати глоба от 6000 евро – ще й бъдат начислени 60 евро на ден в продължение на 100 дни. Тя ще има и криминално досие.

                        Случаят е свързан с пост от август 2021 г., в който тя е написала в социалните мрежи: „Афганистански бежанци; Кметът на Хамбургската ГСДП за „небюрократично“ приемане; Приветлива култура за групово изнасилване?“

                        Политикът публикува статия, според която афганистанци в Германия са заподозрени за групови изнасилвания. Постът на Кайзер е в отговор на кмета на Хамбург Петер Чентшер, който обяви, че 200 афганистански работници ще пристигнат в града. Кайзер протестира срещу това решение със статистиката си, заявявайки, че е загрижена за имиграцията и потенциала за изнасилвания, извършени от „културно чужди маси“. Кайзер погрешно е вярвала, че прибягването до данни ще я защити.

                        Случаят предизвика международно внимание, като много от потребителите на социалната мрежа X/Twitter реагираха на новината за присъдата, включително собственикът на X, Илон Мъск, като поне два от публикациите генерираха над 40 милиона гледания, съобщи Remix News.

                        Мари-Терез Кайзер написа преди окончателната си присъда: „Моето изслушване за обжалване за предполагаемо подстрекателство ще се проведе в началото на май. Простото назоваване на числа, дати и факти трябва да бъде обявено за престъпление, само защото върхушката не иска да се изправи пред реалността. Няма да позволя да бъда заглушена“, написа тя.

                        Въпреки защитата на свободата на словото в Германия съдия Хайко Халбфас призна Кайзер за виновна, заявявайки, че „всеки, който посяга на човешкото достойнство, не може да се позове на свободата на изразяване“.

                        Коментар


                        • Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                            CAC 40 - Euronext (MX.F)
                            RTS Index USD - Russia (^RTS)


                            Дечица, какво виждате на картинката
                            Кога крадливият лъжец масов убиец и военнопрестъпник
                            започна "тридневната СВО" срещу Украина ?
                            Тук се вижда ясно в долари разликата между една дълготрайно и силно полиъически напомпвана с инфлация икономика и една друга, политически мотивирано подценявана (в УСД) която, уж беше "1,5%" от световната, пък ви смущава, как ви прави смешни вече трета година, след 12 пакета санкции. Също така, се вижда как обединените икономики на Запада, които са по-могъщи уж от руската, е в ясна корелация с приблизително обща сума с нея. Т.е., едната расте, другата намалява и обратно. И, "страшният" момент е че, нетните понижения и спадове, са с приблизително еднаква амплитуда. Аз номинално не съм икономист но отчетливо улавят тенденциите. Не ти ли правят впечатление на теб?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              От 2020 г. общото нетно състояние на домакинствата в САЩ
                              се е увеличило с близо 40 трилиона долара до 157 трилиона
                              Каква е дефиницията, която ползваш и включва ли това "общо нетно състояние на домакинствата" БВП? А, дали включва сумите на задлъжнялост по кредитите? Защото, някак БВП от около 27 Трлн долара, някак НИКАК НЕ КОРЕСПОНДИРА със 157 Трлн. На мен ми прави впечатление, а на теб?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                                Аз си свиркам, ама не съм от хората, които се кефят да са добре, когато другите са зле.
                                Да съм материално осигурен, със семейство, образование и хобита е малка утеха, когато около мен е пълно с полудяли скотове, които мърсят НАРОЧНО, крадат с УДОВОЛСТВИЕ и ще те прецакат с РАДОСТ.

                                И от сърце "благодаря" на Русия за щедрото спонсорство на всичко, което прави живота дори на успелите със собствени усилия в България по-малко приятен.
                                Изисква се особен финес, за да взимаш пари от собствения си народ, за да правиш живота на другите народи гаден. Това е съдбата на русофилските народи - връзката с Русия е една токсична любов, в която освен корупция, пране на пари, чеченска мафия и източване на еврофондове няма много какво да получиш.

                                Но колкото и да си мрънкам, това е положението. Като ми се живее в балканска държава, хем с традиционни ценности, хем без съсипия от Кремъл - ей ги Словения, Хърватия, че вече и Румъния. Щом съм тука, ще си грухтя и аз.
                                от 20 години, ни управляват евро-атлантици. Политически проекти на американското посолство. Крадат като бесни, това което е останало в държавата.
                                Но на теб ти е виновна Русия.
                                Кажи сега, че не си с промит мозък, и гледаш обективно фактите и събитията.
                                Last edited by X_Y; 08.05.2024, 20:45.

                                Коментар

                                Working...
                                X