Пускат 10 бомби и предизвикват другите да им пуснат 100, направо са на печалба 10 пъти, повече бомби им пускат. Фабовете са с точност да могат точно до кратера на предната бомба да изкопаят нов, колко по голяма точност да имат ? Сега са направили бронирани дронове, дори да го удариш той се повлича от удара и остава цял, може да падне - кацне някъде и да чака, не може да го вземеш защото ще те взриви, труден за унищожение и с малокалибрено високоскоростно оръдие. Те казват че са намерили начин да ги унищожават, иначе нямало до ги покажат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
А аз, на място на газарите бих пресявал брашното със сито и продавал таблетките на платежоспособни нуждаещи се. Маса ракети могат да си купят после с парите.
- 1 like
Коментар
-
Украинците са разработили и пуснали в производство усъвършенствани модули, които превръщат обикновените бомби до 500 килограма в управляеми планиращи бомби с ИИ и висока точност. Пускат ги със самолети СУ-34 и имат обхват 60-80 километра. Първите няколко такива бомби вече са пуснати над територията на Русия. Разработката тотално превъзхожда руския варинат на такива бомби и осигурява безпрецедентна точност.
https://www.facebook.com/reel/691919577096744
- 1 like
Коментар
-
СБУ родължава да унищожава стратегически бомбардиворачи. Само за последние 2 дена са унищожени още 2 и тежко повредени още 2 - общо 4.
https://www.facebook.com/reel/1126891229459878
- 1 like
Коментар
-
В тази война ще загуби Русия. Тотално поражение и позор. Това, което се случва в момента, е унищожаване на моята страна (Русия).
https://www.facebook.com/reel/1496623328378603
Все повече руски военблогери осъзнават истината ....Last edited by Mateev; 29.06.2025, 13:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o_Pay Разгледай мнение
Не ми е ясно защо трябва да вкарват наркотик на таблетки, а не смлян, в брашното. А и понеже съм евреин (не по рождение, животът ме направи такъв) лично аз бих взел наркотика докато не е таблетиран - по евтино ще е... Ама няма кой да ме пита
- 1 like
Коментар
-
Mateev, нищо и няма на Русия, преди петрола се купуваше от нея, сега го купуват посредници и ни го продават, Русия си получава парите, ние плащаме по скъпо и на посредниците. Аудито с какво го зареждаш - с бензин произведен от руски петрол. Посегнаха да вземат иранския петрол и Китай се появи и каза - той е за нас, ние го използваме и ако го вземете нашите рафинерии остават без суровина. Всичко има в Русия, само си направиха дефлация сега, защото пуснаха рублата им да поскъпне за да се изпъчат глупаво и те. Нищо друго същественно не се е случило, армията им е въоръжена на макс. Сами сега направили бронирани дронове и глупаво ги демонстрират, не може да не се изфукат, но запада пак е назад.D.Y.F-091066
Коментар
-
Защо беше тази война, която унищожи Русия?
Максим Казаров
https://www.facebook.com/reel/566821169219269
- 1 like
Коментар
-
Медведев прокомментировал новый европейский «трибунал наоборот»:
«Какой-то Совет Европы и какая-то Украина создали «трибунал» за агрессию. Может, чтобы посадить кровавого киевского клоуна и его банду? Они же организовали агрессию. Или хотят наказать представителей ЕС и Британии? Байдена?»Last edited by Кисимов; 29.06.2025, 15:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеНОВИ БЕЗОБРАЗИЯ НА ЖИДОВСКИТЕ СВИНЕ !
В израелски пакети с „помощ“, разпространявани в Газа, са открити изключително опасни наркотици
В израелски пакети с „помощ“, разпространявани в Газа, са открити изключително опасни наркотици
Оксикодон е контрабандно вкаран в брашното за Газа.
Фондации подкрепяни от САЩ и Израел, са хванати да слагат в храна опиоиди – 4 свидетелства, документирани от медийния офис на Газа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеОбърнал си внимание , че 'личната гледна точка '' , която ти поисках , е несъмнено идиотската , нали..........
И ти веднага да я изтропкаш............
Знаеш ли в България как казват вече на млади момчета и мъже , които ходят с презастарели лелки ........,,,,,,,,,Макрони .....
Ай лека нощ //................. Дано намериш каквото търсиш в Булонския лес ...........
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСигурен съм, че червените динозаври пак ще изчезнете в някоя пещера,
както изчезнахте след ноември 1989 г.,
но този път няма да се измъкнете от пещерата,
а там ще си изгниете
И ти веднага да я изтропкаш............
Знаеш ли в България как казват вече на млади момчета и мъже , които ходят с презастарели лелки ........,,,,,,,,,Макрони .....
Ай лека нощ //................. Дано намериш каквото търсиш в Булонския лес ...........
Коментар
-
barbaron, в Русия винаги Романови са били на власт, дълбоката държава. В Европа 70% от монарсите са им роднини, и англосаксите също. Ще се оправят, не ги мисли.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар