IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Макрон отново заговори за военно възпиране на Русия. "Фигаро": Той обича да се прави на военен лидер

    Следвайте "Гласове" в Телеграм

    Френският президент Еманюел Макрон обича да се прави на военен лидер. Това написа "Фигаро" по повод думите на френския президент, че може да се наложи Русия да бъде възпряна с военни сили. Макрон каза това във видеоклип, отговаряйки на въпроси на потребители на социалните мрежи.

    "Очевидно е, че Еманюел Макрон обича да се прави на военен лидер. На първо място, в края на февруари той предложи изпращането на френски войски да не бъде "изключено в динамиката" на ситуацията", се казва в публикацията.

    Изданието припомня и думите на Макрон от 2 май, когато той отново заяви, че не изключва възможността за изпращане на войски от Европа в Украйна.

    Днес Макрон заяви още, че "се надява с всички сили", че няма да се наложи Париж да се включи във военни действия.


    На този смешник, дори неговите хора се смеят
    КАТО беше обяснено преди дни, човекът е в интелектуален месечен цикъл.

    Коментар


    • Коментар




      • "русский мир"

        Коментар


        • Воздушные силы ВСУ переняли тактику ВВС США времен войны во Вьетнаме, чтобы уничтожать рашистские средства ПВО на линии фронта

          Об этом пишет Business Insider, изучивший видео полётов украинской боевой авиации.

          Тактика под названием "дикая ласка", предполагает, что лётчики позволяют радарам ПВО противника обнаружить себя. После этого радиолокационные волны отслеживаются вплоть до их источника, а затем по установленным координатам наносится удар ракетами AGM-88 (HARM). Эти ракеты способны обнаруживать радары противника и поражать их даже после отключения радиолокационных систем.

          США применяли HARM в этих целях также в Ливии, Ираке и бывшей Югославии.

          Коментар


          • Клоуните от "Гласове" четат "Фигаро" както дявола чете Евангелието
            в-тинчо разбрал - недоразбрал, ни рецитира "Гласове"
            А ето какво аз прочетох във "Фигаро" :

            "Украйна: Еманюел Макрон се надява, че "няма да ни се наложи да воюваме".
            От Amaury Coutansais-Pervinquière
            Публикувано вчера в 12:44 ч., актуализирано вчера в 14:57 ч.

            "Трябва да бъдем възпиращи и надеждни по отношение на нашите противници, като понякога им казваме: "Ако отидете твърде далеч и ако застрашите нашите интереси, моята собствена сигурност, тогава няма да изключа да се намеся", обясни държавният глава в събота.

            Еманюел Макрон определено обича да се показва като военен. Първо, в края на февруари той допусна, че не бива да се "изключва" изпращането на френски войски "динамично", за да се възстанови "стратегическата двусмисленост". Двусмислието беше донякъде изчистено в интервю за The Economist на 2 май, когато държавният глава уточни условията за влизане във войната: "ако руснаците пробият фронтовата линия, ако има искане от страна на Украйна - което днес не е така - ние би трябвало легитимно да си зададем въпроса".

            Във видеоклип френският президент "изрази надежда, че няма да се наложи да воюваме". Той отговаряше на въпрос на интернет потребител: "Ще отидем ли на война?". "Украйна беше нападната от Русия и в някакъв момент трябва да успеем да разубедим Русия да продължи да напредва. Суверенитетът и териториалната цялост на Украйна са поставени на карта. Но върховенството на закона и нашите общи правила също са заложени на карта. И ако оставим нещата в Украйна такива, каквито са, законът на най-силния ще надделее. А ние не можем да бъдем в безопасност, това се случва на 1500 км от мястото, където живеем", започна той.

            "Франция не е военна сила
            "Самите ние бихме загубили всякакво доверие и сигурност, ако го направим. Така че нашето бъдеще и нашата сигурност в Украйна са много силно застрашени. [...] Така че трябва да доставим повече оборудване на украинците, но също така трябва да кажем в някакъв момент, ако руснаците отидат твърде далеч, ние, европейците трябва да сме готови да действаме, за да ги разубедим", продължи Еманюел Макрон в съответствие с изявленията си от последните няколко месеца.

            "Така че не, надявам се с цялото си сърце, че няма да се наложи да воюваме. Не, Франция не е сила на войната, а сила на мира. Но да, ако искаме мир, трябва да го защитаваме. Затова трябва да се въоръжаваме и затова трябва да бъдем възпиращ фактор и надежден фактор понякога за нашите противници, като им казваме: "Ако отидете твърде далеч и застрашите нашите интереси, моята собствена сигурност, тогава няма да изключа да се намеся", заключи той. "

            https://www.lefigaro.fr/internationa...uerre-20240511
            Last edited by barbaron; 12.05.2024, 18:52.

            Коментар


            • Макрон отново заговори за военно възпиране на Русия. "Фигаро": Той обича да се прави на военен лидер

              Следвайте "Гласове" в Телеграм

              Френският президент Еманюел Макрон обича да се прави на военен лидер. Това написа "Фигаро" по повод думите на френския президент, че може да се наложи Русия да бъде възпряна с военни сили. Макрон каза това във видеоклип, отговаряйки на въпроси на потребители на социалните мрежи.

              "Очевидно е, че Еманюел Макрон обича да се прави на военен лидер. На първо място, в края на февруари той предложи изпращането на френски войски да не бъде "изключено в динамиката" на ситуацията", се казва в публикацията.

              Изданието припомня и думите на Макрон от 2 май, когато той отново заяви, че не изключва възможността за изпращане на войски от Европа в Украйна.

              Днес Макрон заяви още, че "се надява с всички сили", че няма да се наложи Париж да се включи във военни действия.


              На този смешник, дори неговите хора се смеят

              Коментар


              • "Велт": България и още седем страни от ЕС са против двустранни споразумения за сигурност с Киев


                Осем страни от ЕС отказват да сключат двустранни споразумения с Киев със задължения за сигурност. Това са България, Унгария, Кипър, Словакия, Хърватия, както и неутралните Австрия, Ирландия и Малта, пише вестник Welt am Sonntag, позовавайки се на поверителни данни на ЕС, съобщава ТАСС.

                Според изданието Турция и Швейцария, които не са членки на Европейския съюз, също не искат съответни двустранни споразумения с Украйна. Досега само седем европейски държави са предоставили на Киев двустранни ангажименти в областта на сигурността: Дания, Финландия, Франция, Германия, Италия, Латвия, Финландия, Холандия и Франция.

                По-рано Welt am Sonntag съобщи, че Европейският съюз е съгласувал проект за „обещания“ в областта на сигурността и в момента Брюксел го обсъжда с Киев. Както пише изданието, три неутрални държави (Австрия, Ирландия и Малта) през последните месеци настояха ЕС, за разлика от отделните държави от общността, да даде на Киев само обещания, но не и гаранции. От гледна точка на тези страни това налага по-малко задължения на ЕС, отколкото в случая с гаранциите.
                Доминик Къмингс: Урокът, който дадохме на Путин, е, че сме банда пълни смешници

                Автор: Ноа Кийт, "Политико" Следвайте "Гласове" в Телеграм

                Бившият ръководител на кампанията за Брекзит казва, че Западът "се е издънил", като подкрепя Украйна

                Бившият главен съветник на Борис Джонсън Доминик Къмингс отправи ругатни към западната подкрепа за Украйна в четвъртък.

                В интервю за вестник inews.co.uk Къмингс - който ръководеше британската кампания за Брекзит "Гласувай за напускане" и зрелищно се скара с Джонсън през 2020 г. - заяви, че Западът "изобщо не е трябвало да се забърква в цялата тази глупава ситуация" и заяви, че санкциите срещу Русия са имали по-голямо въздействие върху европейската политика, отколкото върху Москва.
                Last edited by v_tin; 12.05.2024, 18:17.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                  СКРъшки успехи, отново: [h=2]Bi



                  https://twitter.com/WarVehicle/statu...03462234050869

                  Коментар


                  • СКРъшки успехи, отново: Big explosion near Streletskoye of Belgorod region

                    Click image for larger version

Name:	belgorod50443_0.jpg
Views:	1
Size:	53.5 КБ
ID:	4180259

                    Коментар


                    • Turbolan, немците са като всички останали, голяма и по площ и по население държава в Европа и съответно атакувана от евреите да и дадат пари на заем. В парите е дефекта, не е в хората. Трябва да се забрани свободното движение на пари и да не могат да се разменят и няма да има нито една война. Ще бъде трудно в началото, но после вече няма да има войни, обезлюдяване, емигранти. Сега лудите щели да инвестират в Индия, стоките ще са полудневки и криви, а тук ще борим екологията докато там ще вървят пушеци от Земята до Луната. Тогава извънземните които се крият там изнервени ще дойдат на Земята и ще кажат - Какво правите откачалки ?
                      Last edited by supertrader; 12.05.2024, 17:28.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Turbolan, поляците в момента превантивно бягат в чужбина за да не стане в Полша като в Украйна. Днес са запалили търговски център с 1400 магазина, много от които с китайски собственици.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Немецът е бил най-добрият войник във ВСВ.

                          Но ч. Хитлер е решил, че немецът няма свършване и ще побеждава вечно...
                          А немецът, най-добрият войник, свършил.

                          Сега немчетата са също така най-добри воители в соц. мрежитеч и отсекъде облизват кура на "победителите".

                          Това и в нашата българска гмеж все още няма.
                          Но се въздига идеята за свирки на по-силния.

                          Съжалявам, но аз съм по-силен, и хората като мен са.

                          Сегашният геноцид срещу паластинците го показва: по-добре умри славно срещу нехората-еврюги, отколко да им ближеш кура сиренясал.
                          Last edited by Turbolan; 12.05.2024, 16:59.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

                            Конституцията на Ойкрайна от 1990 е общодостъпна (или вече не?), в нея пише, че страна 404 ще е неутрална.
                            Това е по искане на Русия....

                            Повече не искай от мен доказателство на общоизвестни факти, като например че слънцето свети – ще игнорирам.
                            Конституция на Украйна от 1990г. - НЯ- МА!
                            ето ви го и на руски

                            пробвайте друга лъжа.

                            но да, ще ви искам справки за лъжите, виждате какво весело ви се получава
                            твърдите че има някакъв текст и започвате по килифарски да усуквате като ви се поиска цитат...

                            Коментар


                            • mirodes, това от бисери и вицове си го прочел някъде. Немците са оставяли картечари които са обречени на места къде може да мине армията, те са дебнели и дори не са дишали за да издебнат да застрелят всички и не са полудявали, били са луди фанатици.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                                Разбира се, много техника и народ ще унищожат. Ама така става, който се ебава с Мецана.
                                Хахаха-така е.Какво са за руснаците стотици хиляди жертви. Важна е да превземат някое градче или село и да отчетат успех.
                                Спор няма, че руснаците са добри войници. Ама ги управляват дебили.Елита на руските войски от ВДВ,морска пехота и така нататък вече е на оня свят или инвалиди.Само Русия може да воюва по тоя начин. През ВСВ има случаи на полудели немски картечари,които са избивали стотици съветски войници, които са атакували без прикритие укрепените немски позиции. Първа вълна на атака, немците избиват всички. Втора, трета,стигали са до 20 атаки на ден. И всички атакуващи или са избити ,или са ранени И картечарите са полудявали от мисълта, че са избили толкова хора за кратко време.
                                Нищо не се е променило оттогава.

                                Коментар

                                Working...
                                X