Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Кое не ми е било осъзнатото-тогава издържа изпитите за най-елитната гимназия в цялата област, ама викаш неосъзнат съм бил.
Беше пълна мизерия навсякъде-в магазини,в автобуси,във влакове, по заведения ,в кината. Заплатите и пенсиите бяха мизерни,имаше жителство за големите градове ,не можеше да се пътува свободно дори в България, щото за граничните райони се изискваше открит лист, за свобода на словото и дума не можеше да става,имаше режим на тока.Кое му е било хубавото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТи просто не знаеш, какво е това, да си наистина по-добре. Детски приказки на килограм.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Проблема ми са национални предатели като теб. Вие поставяте интересите на чужда държава над българските.Last edited by Pyramid; 23.03.2025, 10:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Т.е., съдиш за период, в кото не си бил осъзнат. Ами ето, хората ти се смеят.
Как не може да се говори, а трябва да се мълчи, защото всеки потенциален донос от съседа те вкарва в затвора дори за виц. После защо не сме задружни, защо не си помагаме, защо сме патологично подозрителни едни към други. По-жестоко раздиране на националната тъкан България никога не е преживявала.
Ти тая страна на монетата не я познаваш. Имаше, както и сега две “българии”. Едната за партийци и другата за безпартийни.
И проблемът даже не е там. Проблемът е, че сегашният вариант на Русия има малко общо дори с тогавашния, в който се пак за населението се поддържаше един приемлив стандарт на живот. Хубавите неща бяха образование, култура, здравеопазване и даже духовност, което не им попречи да свитнат Людмила.
Проблемът, приятелю е, че това няма да се върне. Ще се върне нещо изключително уродливо и мафиотизирано, нещо пак с правила само за някаква управляваща мафиотизирана върхушка. Върхушка, която ще изнася държавна капитал в Лондон, докато народът ще духа супата с външни тоалетни.
Това ли реално искаш за децата и внуците си?
Събуди се.Last edited by Selena2024; 23.03.2025, 10:38.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Т.е., съдиш за период, в кото не си бил осъзнат. Ами ето, хората ти се смеят.
Беше пълна мизерия навсякъде-в магазини,в автобуси,във влакове, по заведения ,в кината. Заплатите и пенсиите бяха мизерни,имаше жителство за големите градове ,не можеше да се пътува свободно дори в България, щото за граничните райони се изискваше открит лист, за свобода на словото и дума не можеше да става,имаше режим на тока.Кое му е било хубавото?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какъв ти е проблемът? Напоследък не си набедил никого? Не работиш с други ченгесари?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Аз знам.Живял съм почти 15 години по времето на комунизма и нямаше нито едно нещо, което да е по-добре отсега.
- 1 like
Коментар
-
Гаджал е тоя,който те гледа в огледалото. Също и педераст. Много сте отворени като сте анонимни във форума отрепки.Що не дойдеш лично да ми ги кажеш тия работи копейка прогнила.
Коментар
-
Аз знам.Живял съм почти 15 години по времето на комунизма и нямаше нито едно нещо, което да е по-добре отсега.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ти просто не знаеш, какво е това, да си наистина по-добре. Детски приказки на килограм.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Това, че сме по- добре в момента отколкото при соца не значи че сме станали Швейцария. Сега поне имаш някакъв вариант и за работа и за лечение в чужбина ако не ти харесва тук. При соца ако не си партийно величие забрави за каквото и да е лечение в чужбина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я кажи що като е толкоз убаво 5млн са ЗАТЪНАЛИ В КРЕДИТИ включително и за нещата които си споменал че "купуват".
Да споменавам ли за по важните - ЗДРАВЕТО, ОБРАЗОВАНИЕТО. Сигурно има поне 1000 души които в момента набират пари за лечение в ЧУЖБИНА. Нал сме мноо добре, що в ЧУЖБИНА ВЕ? при 5 пъти повече болници отколкото е нужно . При 10 пъти повече вишу училища (имаме повече от АНГЛИЯ), при 5 пъти повече полюция, при 10 пъти повече администрация.
Цяло чудо е че все още не сме обявили поредния ФАЛИТ. САМО 10% от БВП заеми ни държат над водата.
Ще ти дам един пример с мен - НЯМА ЛЕКАР КОЙТО ДА МИ ОПЕРИРА ОКОТО. ЕДИНСТВЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ ПОЧИНА. НИКОЙ ДРУГ НЕ ЩЕ - обиколил съм всички НЕКАДЪРНИЦИ из софията. Сега поне имаш някакъв вариант и за работа и за лечение в чужбина ако не ти харесва тук. При соца ако не си партийно величие забрави за каквото и да е лечение в чужбина.
- 3 Харесвания
Коментар
-
чушки. Занимават се с леки случаи. Комшията е окепазен от тях, а за проста старческа катаракта отиде. Вижда по малко от мен без да има глаукома, разкъсване на ретината, деградация помътняване на макулата (преди операцията). При мен вече липсва и реакция на светлината - виждам само при ярко осветление ама все още виждам нещо (колкото да не се бутна във вратата)
Коментар
-
чушки. Занимават се с леки случаи. Комшията е окепазен от тях, а за проста старческа катаракта отиде. Вижда по малко от мен без да има глаукома, разкъсване на ретината, деградация помътняване на макулата (преди операцията). При мен вече липсва и реакция на светлината - виждам само при ярко осветление ама все още виждам нещо (колкото да не се бутна във вратата)
Коментар
Коментар