IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

митко не е лузър
    Не, хич.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Кое не ми е било осъзнатото-тогава издържа изпитите за най-елитната гимназия в цялата област, ама викаш неосъзнат съм бил.
      Беше пълна мизерия навсякъде-в магазини,в автобуси,във влакове, по заведения ,в кината. Заплатите и пенсиите бяха мизерни,имаше жителство за големите градове ,не можеше да се пътува свободно дори в България, щото за граничните райони се изискваше открит лист, за свобода на словото и дума не можеше да става,имаше режим на тока.Кое му е било хубавото?
      Е, днес заплахите и пенсиите са по-високи номинално. И? Няма мизерия ли? Че то, ТОК НЯМА на много места вече...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Ти просто не знаеш, какво е това, да си наистина по-добре. Детски приказки на килограм.
        митко не е лузър
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Проблема ми са национални предатели като теб. Вие поставяте интересите на чужда държава над българските.
          Аха. Тъпчо рече, Тъпчо отсече. А доказателства отново йок...
          Last edited by Pyramid; 23.03.2025, 10:30.

Коментар

Т.е., съдиш за период, в кото не си бил осъзнат. Ами ето, хората ти се смеят.
            Хайде сега. Осъзнавахме си всичко. Как не може да се влезе в езикова гимназия например, защото дечицата на как беше заслужилите борци против фашизма капитализма и Дарт Вейдър имаха едни точки по привилегии и винаги бяха вътре вкласациите или как не можехме да ставаме отрядни председатели, защото родителите ни не бяха партийни членове или как са отчуждили на дядото всичко и пак леко се е отървал. Мога да продължавам с часове.

Как не може да се говори, а трябва да се мълчи, защото всеки потенциален донос от съседа те вкарва в затвора дори за виц. После защо не сме задружни, защо не си помагаме, защо сме патологично подозрителни едни към други. По-жестоко раздиране на националната тъкан България никога не е преживявала.

Ти тая страна на монетата не я познаваш. Имаше, както и сега две “българии”. Едната за партийци и другата за безпартийни.

И проблемът даже не е там. Проблемът е, че сегашният вариант на Русия има малко общо дори с тогавашния, в който се пак за населението се поддържаше един приемлив стандарт на живот. Хубавите неща бяха образование, култура, здравеопазване и даже духовност, което не им попречи да свитнат Людмила.

Проблемът, приятелю е, че това няма да се върне. Ще се върне нещо изключително уродливо и мафиотизирано, нещо пак с правила само за някаква управляваща мафиотизирана върхушка. Върхушка, която ще изнася държавна капитал в Лондон, докато народът ще духа супата с външни тоалетни.

Това ли реално искаш за децата и внуците си?

Събуди се.
            Last edited by Selena2024; 23.03.2025, 10:38.

Коментар

Кое не ми е било осъзнатото-тогава издържа изпитите за най-елитната гимназия в цялата област, ама викаш неосъзнат съм бил.
              Беше пълна мизерия навсякъде-в магазини,в автобуси,във влакове, по заведения ,в кината. Заплатите и пенсиите бяха мизерни,имаше жителство за големите градове ,не можеше да се пътува свободно дори в България, щото за граничните райони се изискваше открит лист, за свобода на словото и дума не можеше да става,имаше режим на тока.Кое му е било хубавото?

Коментар

Какъв ти е проблемът? Напоследък не си набедил никого? Не работиш с други ченгесари?
                Проблема ми са национални предатели като теб. Вие поставяте интересите на чужда държава над българските.

Коментар

Аз знам.Живял съм почти 15 години по времето на комунизма и нямаше нито едно нещо, което да е по-добре отсега.

Коментар

Гаджал е тоя,който те гледа в огледалото. Също и педераст. Много сте отворени като сте анонимни във форума отрепки.Що не дойдеш лично да ми ги кажеш тия работи копейка прогнила.
                    Какъв ти е проблемът? Напоследък не си набедил никого? Не работиш с други ченгесари?

Коментар

Аз знам.Живял съм почти 15 години по времето на комунизма и нямаше нито едно нещо, което да е по-добре отсега.
                      Нямаше интернет и не знаехме колко много идиоти има около нас ...

Коментар

Ти просто не знаеш, какво е това, да си наистина по-добре. Детски приказки на килограм.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Това, че сме по- добре в момента отколкото при соца не значи че сме станали Швейцария. Сега поне имаш някакъв вариант и за работа и за лечение в чужбина ако не ти харесва тук. При соца ако не си партийно величие забрави за каквото и да е лечение в чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Я кажи що като е толкоз убаво 5млн са ЗАТЪНАЛИ В КРЕДИТИ включително и за нещата които си споменал че "купуват".
                            Да споменавам ли за по важните - ЗДРАВЕТО, ОБРАЗОВАНИЕТО. Сигурно има поне 1000 души които в момента набират пари за лечение в ЧУЖБИНА. Нал сме мноо добре, що в ЧУЖБИНА ВЕ? при 5 пъти повече болници отколкото е нужно . При 10 пъти повече вишу училища (имаме повече от АНГЛИЯ), при 5 пъти повече полюция, при 10 пъти повече администрация.
                            Цяло чудо е че все още не сме обявили поредния ФАЛИТ. САМО 10% от БВП заеми ни държат над водата.
                            Ще ти дам един пример с мен - НЯМА ЛЕКАР КОЙТО ДА МИ ОПЕРИРА ОКОТО. ЕДИНСТВЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ ПОЧИНА. НИКОЙ ДРУГ НЕ ЩЕ - обиколил съм всички НЕКАДЪРНИЦИ из софията
                            Това, че сме по- добре в момента отколкото при соца не значи че сме станали Швейцария. Сега поне имаш някакъв вариант и за работа и за лечение в чужбина ако не ти харесва тук. При соца ако не си партийно величие забрави за каквото и да е лечение в чужбина.

Коментар

чушки. Занимават се с леки случаи. Комшията е окепазен от тях, а за проста старческа катаракта отиде. Вижда по малко от мен без да има глаукома, разкъсване на ретината, деградация помътняване на макулата (преди операцията). При мен вече липсва и реакция на светлината - виждам само при ярко осветление ама все още виждам нещо (колкото да не се бутна във вратата)
                              Ресбиомед?

Коментар

чушки. Занимават се с леки случаи. Комшията е окепазен от тях, а за проста старческа катаракта отиде. Вижда по малко от мен без да има глаукома, разкъсване на ретината, деградация помътняване на макулата (преди операцията). При мен вече липсва и реакция на светлината - виждам само при ярко осветление ама все още виждам нещо (колкото да не се бутна във вратата)
                                Съжалявам. За твое успокоение и при мен са некадърници, но двойно и до тройно по-скъпи. Незнам доколко Турция е вариант.

Коментар

Working...
                                X