Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хайде на бас, че Украйна няма да изгуби и 1 квадратен метър извън териториите под руски контрол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
dmm е vtin - живее и бачка (уж ) в Германия, а денонощно бълва руска пропаганда.... вече си мисля,че това му е работата, но му плащат повече, че физически е в Германия. По-престижно е някак
Това че руснаците ще победят в сво-то не е пропаганда, ами си е истина. Аз не съм виновен че не ти харесва
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Мисля, че Тайван ще бъде леко, леко предаден на Китай със съответните салтанати, за да не изглеждат американците съвсем без гащи. Ще има нови договорки за ясни сфери на влияние и японци, турци, европейци ще бъдат натикани в ъгъла на историята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеПо всичко личи, че има споразумение: Украйна губи територии и остава извън НАТО, а Гренландия ще стане 51-ви щат. Втората дама и американска делегация ще посетят Гренландия - Mediapool.bg
Да видим, как Китай ще реагира относно Тайван...
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеПо всичко личи, че има споразумение: Украйна губи територии и остава извън НАТО, а Гренландия ще стане 51-ви щат. Втората дама и американска делегация ще посетят Гренландия - Mediapool.bg
Коментар
-
По всичко личи, че има споразумение: Украйна губи територии и остава извън НАТО, а Гренландия ще стане 51-ви щат. Втората дама и американска делегация ще посетят Гренландия - Mediapool.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Не сте давали прогнози за успешни удари по ядрената триада на Москва и по самата нея,
нито сте предсказали, че ще гледаме путлерски щурмоваци без калашницита какво казвате ви се е сбъднало?
Коментар
-
В Украйна са паднали 1500 дрона за една седмица, последната седмица. Другите не са пускали толкова дронове по цели пишат украинците, над 300 дрона са украински техни дронове, които падат в Украйна и нанасят поражения включително в населени места. Не става въпрос за един единствен пожар, два или 5..хиляда и повече за една седмица. И един от военните им, офицер някакъв казва - Ако не спрем да се надяваме, че някой ще ни даде нещо, техника ще си затрием страната. Нещата се правят в Азия, ефективните неща са от там.D.Y.F-091066
Коментар
-
Зазка, дай прогноза как ще завърши СВО-то. Аз от началото давах прогнози, които са на път да се сбъднат, хайде сега да видим дали и в деня преди края ти ще можеш.
нито сте предсказали, че ще гледаме путлерски щурмоваци без калашницита какво казвате ви се е сбъднало?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Зазка, дай прогноза как ще завърши СВО-то. Аз от началото давах прогнози, които са на път да се сбъднат, хайде сега да видим дали и в деня преди края ти ще можеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Има взривове, ама сте се объркали къде саето ви видео:
26:30Now playing Сотни дронов устроили АД по всей РФ
RU - В РФ продолжается длительная серия взрывов: накануне страну атаковали более ста дронов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеВчерашният ден ни показа, че е по-вероятно да се падне 41 при теглене на тото 5 от 35, отколкото украинците да удържат териториите на старната си отпреди СВО.
- 1 like
Коментар
Коментар