Pyramid, в Украйна всички които са във власта в момента са били свързани с нея много отдавна. Водачите на Майдана, които изчеднаха - Яценюк, Турчинов..Порошенко, всички са свързани с властта отдавна. Хората се избиват, но власта не се сменя и в ръцете на никакви свестни хора няма да попадне.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНе е лошо ако не ги управляват корумпирани политици и ако не започват безмислени войни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А кое от НАШИЯ свят Е Велика Сила, тогава? И защо някой трябва да съгласува възгледите на хората от своя народ с тези на другите? Имат способности - справят се като Велика Сила, защо да е лошо това?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Те са империалисти.За тях най-важно е Русия да е велика сила,да изпраща хора в Космоса ,да организира олимпиада и световно първенство. И Путин им създава впечатление за велика сила (само на книга, а в действителност Русия не е велика сила),затова и го харесват.
Коментар
-
...И те (руснаците) са? Какви? Какъв им е манталитетът?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеС,ъс сигурност познавам историята на Русия и руският манталитет по-добре от 99 процента от копейките.
Коментар
-
Vergil1975, сега в Китай емигрира сивото вещество, там имат няколко големи града, градове държави където стандарта е много по висок. Ако си чел сградите им, небостъргачите имат по 36 етажа под земята и там колко отгоре, всичко е направено с най скъпите материали. Тези двете кули които събориха в САЩ там ги има абсолютно същите, само че не е използват асбест. Построили са ги предполагам за да се измести Световния търговски център там и те имат точно същите функции. Сивото вещество от Цял Свят е там. Затова Китай за 10 години направиха огромна автомобилна индустрия, най добрите мозъци са там.
- В САЩ не знам какво има, но в Интернет има снимка на улицата в Калифорния където се намират главните офиси на софтуерните компании, не впечатлява в сравнение със Сингапур където са тези кули. Не знам защо е така. Може би началото е поставено от този в САЩ, изобретателя на компютрите, той се мести и инвестира всичко което е спечелил в Сингапур.
Ти сигурно ги знаеш тези неща по добре от мен, може би си чел повече. Не мисля че тези емигранти от Колумбия ще направят нещо за САЩ, те дават че напоследък емигрантите които прииждат са от такива страни там. По времето на Бойдън емигрантите били основно такива.
Сега икономиката на Запада не работи заради тези конфликти, в Германия производството в сектора на автомобилите според черната статистика се е свило със 70 %, те работят едва с 30% от капацитета. Има там някакви броят колко коли слизат от конвейра и изнасят данни 2018 - 2024г. ,пада и 70% намаление за 24-та година в сравнение с 18-та. Това е сериозна криза. На всичко отгоре очевидно е вярно. Винаги е имало такава статистика която продава данни на пазарните субекти, те искат да знаят какво ги чака. Ако не са верни, ще останат без клиенти.D.Y.F-091066
Коментар
-
Той ти го каза в открит текст, че нямаш нито опита, нито разбирането, нито основа ията да даваш категоричните си "оценки" за неща, до които не си дорасъл. Лесно се разбира посланието му, ако не си 54:4.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами сега всеки американец, пък и българин може свободно да се засели в Русия. Колко са се възползвали да избягат от ада в САЩ?Докато ако стане обратното милиони руснаци ще се заселят в САЩ. Далеч съм от мисълта, че в САЩ всичко е перфектно, ама стандарта на живот им е много по-висок от този в Русия.
И твоите любовни неуспехи какво общо имат с темата?Искаш да кажеш,че рускините са лесни, за разлика от американките ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
Ами нещо си в голяма грешка- говедарките с лайняна пръчка не можеш ги стигна, пробвах се при 2, не ми вързаха, по точно не знам на някой да е вързала някоя от базата в която работих. Виж неграта шлякат немкините, имаше дори женени за немкини, имаше останали в германия , но не видях и не чух говедарка да е женена за немец. Сигурно има, но аз така и не видях
Така че , не говори глупости. Въобще съм те забелязал че правиш някакви генерални умозаключения без да имаш основания за това, за опит да не говорим. Най вероятно си посетил веднъж - два пъти гърция и толкова. Повярвай ми светът е доста по голям и шарен. Бедна ти е фантазията какво се внушава на говедарите- америка е велика, ние ще пратим .................. нашите войници там, те ще вземат петрола и ние ще имаме нашият евтин живот отново- когато се изсмях, стана скандал, че не съм вярвал че хамерика е велика-това беше в бостън и скандала беше с човек който идваше от 110км на работа и работеше поне по 12ч на ден
И твоите любовни неуспехи какво общо имат с темата?Искаш да кажеш,че рускините са лесни, за разлика от американките ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Русия е смесица от олигархо-корупционен модел,съчетан със силна държавна власт.Обаче тая власт я интересува да граби и да се въоръжава. Нищо ново де-огкакто съществува Русия винаги е било така.
На обикновените руснаци им се внушава някаква идея за величие на държавата и те кълват, докато тарикатите ги грабят.
Така че , не говори глупости. Въобще съм те забелязал че правиш някакви генерални умозаключения без да имаш основания за това, за опит да не говорим. Най вероятно си посетил веднъж - два пъти гърция и толкова. Повярвай ми светът е доста по голям и шарен. Бедна ти е фантазията какво се внушава на говедарите- америка е велика, ние ще пратим .................. нашите войници там, те ще вземат петрола и ние ще имаме нашият евтин живот отново- когато се изсмях, стана скандал, че не съм вярвал че хамерика е велика-това беше в бостън и скандала беше с човек който идваше от 110км на работа и работеше поне по 12ч на ден
- 1 like
Коментар
Коментар