IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

    Продължаваш с глупостите. Въобще не си наясно, как се сравнява жизнен стандарт. С писанията можеш да излъжеш, само първокласник в първи срок. Във втори срок вече знае, колко банички може да си купи от близката сладкарница. А в трети клас се усеща, че баничката е поскъпнала двойно. И тези джобни, вече не му стигат. Но заплатата на родителското тяло, не се е увеличила двойно.
    То бива икономическа неграмотност, бива........
    Голям смях е, когато знаете, че Русия не може да предложи НИЩО привлекателно на света- най- богатата на полезни изкопаеми страна в света е по- бедна от най- бедната и корумпирана страна в ЕС, нямате какво аргументирано да кажете и затова се използват заучени фрази като еврогейски съюз и т н. И после се чудите защо ВСИЧКИ от бившите соц републики искат да са в ЕС и НАТО и никой не иска да е в съюз с Русия. Най- верния признак за това къде е се живее по- добре е движението на хората, защото никой не бяга от хубавото. Дай да сравним броя на руснаците в България, Германия и САЩ с броя на американците, германците и българите живеещи в Русия- цифрите въобще няма да ви харесат

    Коментар


    • Удоволствието да издадеш книга в "съвременна" роZZия

      Не е препоръка за каквото и да било.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Русия ще изживее икономически бум, с тези пари които сега вкарват вече разни малки фирмички там като минат през кредитния мултипликатор - руската икономика се цели право в Космоса, ще расте по вертикала, а Украйна накъде ?
        И Украйна е по вертикала. Надолу.

        Коментар


        • Междувременно, в Китай изстреляха поредния сеий, собствен пилотиран космически кораб с 3-чкенен екипаж. https://www.youtube.com/live/NNQwP_Y...nKG-Z7GBsl_4xs Струва ми се, ще следят внимателно Тайван и какво става там.

          Коментар


          • Русия ще изживее икономически бум, с тези пари които сега вкарват вече разни малки фирмички там като минат през кредитния мултипликатор - руската икономика се цели право в Космоса, ще расте по вертикала, а Украйна накъде ?
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • satz, ако Зеленски се сети да се срещне с Путин може да станат приятели, той прибра най големите бандити в Украйна с които Путин беше признал че не може да се справи. В онова интервю през 2014 година. Не е вярно че Путин е взел за себе си компаниите на олигарсите които разкара в Русия, дават парите на хората. Фактически това което Зеленски направи в Украйна но още не го е довършил съвсем, Путин абсолютно същото го направи в Русия. Заедно могат да изкарват за страните си в пъти повече пари, десетки пъти повече. Това че са в конфликт устройва само тези които смучат от Украйна и Русия, тях двамата - не. Путин е в добра позиция защото руснаците без да ги агитира вече ще държат това което изкарват в Русия. На Зеленски му трябва същото. На тяхното място така бих направил, нямат интерес да са в конфликт.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Когато кажат 100 милиарда за Украйна това означава ако 90% от парите останат в самите САЩ вече там тази сума системата ще е янаправи на заеми за 1 трилион долара.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                  бра'о ботчо, така е още отпреди времето на танковете
                  ма никъде не е казано евроатлантиците да не опитват
                  препоръка е

                  Коментар


                  • Агро, в САЩ в момента е много трудно, за да имаш накакви финанси трябва да ги вземеш назаем и друга възможност няма. Всички заеми надхвърлят БВП за 10 години. Това означава че парите са само на заем. Не е необходимо да ходиш там за да го разбереш, то си го пише в официалните им данни с много едър шрифт е написано. Разбира се че всичко което ползват и неща от първа необходимост ще са много скъпи защото цените им са надувани с тези заемни пари. Другото е че това не може да се е случило без да са нарушавани законите на страната при това много мащабно. Кредитния мултипликатор умножава парите 7 пъти, на практика 5-6 пъти и се задъхва, ако банките спазват закона и резервират процента за всеки кредит според както е написано в закона.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                      Това е бомба от типа на каубойските, които целят посолства и радиа в сърбия и обяснението беше че и най умните бомби оглупяват
                      Ето и видео https://t.me/supernova_plus/30789

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

                        Аз съм ходил и съм работил. Вярно стандарта е висок, но всеки който не го мързи и двете му ръце не са леви може да си живее превъзходно. А калпавите и некадърните, както не могат да се оправят в България, така са и в щатите. Познавам лично един такъв, който за близо 5 г в щатите се върна без пукнат долар, още тъне в мизерия и всички винаги са му виновни. Не знам в Русия такива екземпляри може и да прокопсат, вие ще кажете как е.
                        Кога това? Че сега, необслужените кредити нарастват със страшна сила. Официални данни. Не от полето. Или всички са мързеливци? Или има друго.
                        И говорим в сегашно време. А времената сега, са "интересни".

                        Коментар


                        • Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                          Коментар


                          • Click image for larger version

Name:	8ipR4i2v45I.jpg
Views:	1
Size:	85.0 КБ
ID:	4175601

                            Click image for larger version

Name:	h-4978.jpg
Views:	1
Size:	81.8 КБ
ID:	4175602

                            Коментар


                            • Pyramid, себестойноста на бензина им била 6 рубли. Цената се определя от възможноста да се изнесе на дребно казват, ако я смъкнат и ще тръгнат цистерните така че за тях няма да има.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

                                Как точно сме минали към американците?Не сме станали щат на САЩ. Самолетите ще бъдат доставени в уговорените срокове.
                                И нека да сравним стандарта на живот на България и Русия .Средна нетна заплата 861 евро в България при 647 евро в Русия. Средна пенсия 490 лв в Русия и 861 лева в България. И тук става въпрос за НАЙ-БОГАТАТА НА ПРИРОДНИ РЕСУРСИ държава в света.Вместо да са като Катар и Кувейт.
                                Продължаваш с глупостите. Въобще не си наясно, как се сравнява жизнен стандарт. С писанията можеш да излъжеш, само първокласник в първи срок. Във втори срок вече знае, колко банички може да си купи от близката сладкарница. А в трети клас се усеща, че баничката е поскъпнала двойно. И тези джобни, вече не му стигат. Но заплатата на родителското тяло, не се е увеличила двойно.
                                То бива икономическа неграмотност, бива........

                                Коментар

                                Working...
                                X