Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеОфициално- Путя се е съгласил на прекратяването на огъня, но имал някои въпроси
Сега ще видим дали Тръмпи ще има топки да го притисне заради " допълнителните въпроси" както направи с Украйна или пак ще играе по свирката на Путя( което е по- вероятния сценарии)
- 1 like
Коментар
-
Официално- Путя се е съгласил на прекратяването на огъня, но имал някои въпроси
Сега ще видим дали Тръмпи ще има топки да го притисне заради " допълнителните въпроси" както направи с Украйна или пак ще играе по свирката на Путя( което е по- вероятния сценарии)Last edited by mitko2848; Вчера, 19:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
А, това няма как да го знам. Знам простички конкретни работи аз. Например: настъпи ли веднъж варварщината и дръпне ли някоя държава назад, после са необходими столетия нещата да се оправят. А винаги сме само на крачка от варварите, сатрапите и диктаторите.
Знам, че цивилизованият човек трябва да се бори със зъби и нокти срещу варварите. Иначе пак ще влезем в цикъл от поне десет века тъмнина.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Аз не се радвам, не съм и русофил. Просто го играя адвокат на дявола.
Знам, че цивилизованият човек трябва да се бори със зъби и нокти срещу варварите. Иначе пак ще влезем в цикъл от поне десет века тъмнина.
- 3 Харесвания
Коментар
-
analog, Мъск като фалира, ще го търсят за милиарди, банките вземат бизнесите и ги разбиват - унищожават. Единственния вариант е наистина да спрат войната, това може да стане като признае Украйна независимостта на отцепилите се и се извинят че са тръгнали да ги бият за да ги връщат. Друг начин просто няма, Русия ще опита да им отцепи още територии с цел да ги заболи още и да започнат да съжаляват че не са им признали независимостта на отцепилите се. Те избор нямат, Крим няма да се върне в Украйна, на своя глава ще ударят базите на Нато и то с мощно оръжие, а те имат и после може да върнат радиоктивния полуостров на Украйна, а тези които ще го направят просто ще се разкарат от там. Но отсреща не мислят, че Русия им спасява на тях задниците.D.Y.F-091066
Коментар
-
Ами не е повод за никаква радост като се замислиш. Но … всеки знае себе си …
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Селенка, хората си водят последователна политика и знаят какво искат и ако дипломацията не помага, тогава започват да говорят оръжията. Даже ме е яд, че руснаците изоставиха проекта за разполагане на ракетни бази в Куба. Сега обаче има шанс да установят равновесие с НАТО-вските амбиции като помогнат на Северна Корея и Иран с ядрените им програми. Не може само САЩ да го играе световен полицай и да си разиграва коня както пожелае. Ми вече има Китай, Русия, Иран, Индия и тн... Може би руснаците трябва да метнат една малка ядрена бомба в Украйна, ей така за предупреждение към НАТО-вските мераци.
Коментар
-
Тоше, радост моя, ти на какво точно се радваш?Last edited by два_таралежа; Вчера, 18:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеРусия отхвърли предложението на САЩ за прекратяване на огъня в Украйна ᐉ Новини от Fakti.bg - Свят | ФАКТИ.БГ
Амиии... прави са си руснаците. Защо да дават на укрите време за превъоръжаване след като няма конкретни отстъпки. Сега мръсна газ и превземане на територии.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
+100
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеМъск направи 280 милиона долара дарение за предизборната кампания на Тръмп и в момента целият свят го наказва, като загубите му вече надхвърлят 280 милиарда. Каква ирония на съдбата ...
За оплакващите Мъск наистина ми е жал - някои може и до инфаркт да го докарат
Изглежда невероятно за дребния търгаш стиснал калкулатора, но Мъск май си е начесал крастата за правене на пари и сега иска да направи и нещо за света. Повечето американци, а и милиарди извън САЩ са му признателни. А ако му се поиска един ден да изкара някой трилион, убеден съм че още знае как.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеРусия отхвърли предложението на САЩ за прекратяване на огъня в Украйна ᐉ Новини от Fakti.bg - Свят | ФАКТИ.БГ
Амиии... прави са си руснаците. Защо да дават на укрите време за превъоръжаване след като няма конкретни отстъпки. Сега мръсна газ и превземане на територии.
- 1 like
Коментар
Коментар