IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

А, това няма как да го знам. Знам простички конкретни работи аз. Например: настъпи ли веднъж варварщината и дръпне ли някоя държава назад, после са необходими столетия нещата да се оправят. А винаги сме само на крачка от варварите, сатрапите и диктаторите.

Знам, че цивилизованият човек трябва да се бори със зъби и нокти срещу варварите. Иначе пак ще влезем в цикъл от поне десет века тъмнина.
    Нищо не могат да ти направят ако не тръгнеш на война, и територия не могат да ти отцепят, защото силите им за конвенционална война стигат за 30 км. ивица на бойните действия. Всички като се напънаха направиха 30 км. война широка, от тук до по следващото голямо село.
    D.Y.F-091066

Коментар

• И Радев е прав, те не искат да признаят резултата на бойното поле, а искаха да се бият защото си мислеха че ще победят Русия..Резултата е ясен - загубиха още територия. Приемат го за да си ограничат щетите, и повече никога не се занимават да дразнят Русия.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Аз не се радвам, не съм и русофил. Просто го играя адвокат на дявола.
        А, това няма как да го знам. Знам простички конкретни работи аз. Например: настъпи ли веднъж варварщината и дръпне ли някоя държава назад, после са необходими столетия нещата да се оправят. А винаги сме само на крачка от варварите, сатрапите и диктаторите.

Знам, че цивилизованият човек трябва да се бори със зъби и нокти срещу варварите. Иначе пак ще влезем в цикъл от поне десет века тъмнина.

Коментар

• analog, Мъск като фалира, ще го търсят за милиарди, банките вземат бизнесите и ги разбиват - унищожават. Единственния вариант е наистина да спрат войната, това може да стане като признае Украйна независимостта на отцепилите се и се извинят че са тръгнали да ги бият за да ги връщат. Друг начин просто няма, Русия ще опита да им отцепи още територии с цел да ги заболи още и да започнат да съжаляват че не са им признали независимостта на отцепилите се. Те избор нямат, Крим няма да се върне в Украйна, на своя глава ще ударят базите на Нато и то с мощно оръжие, а те имат и после може да върнат радиоктивния полуостров на Украйна, а тези които ще го направят просто ще се разкарат от там. Но отсреща не мислят, че Русия им спасява на тях задниците.
          D.Y.F-091066

Коментар

Ами не е повод за никаква радост като се замислиш. Но … всеки знае себе си …
            Аз не се радвам, не съм и русофил. Просто го играя адвокат на дявола.

Коментар

Селенка, хората си водят последователна политика и знаят какво искат и ако дипломацията не помага, тогава започват да говорят оръжията. Даже ме е яд, че руснаците изоставиха проекта за разполагане на ракетни бази в Куба. Сега обаче има шанс да установят равновесие с НАТО-вските амбиции като помогнат на Северна Корея и Иран с ядрените им програми. Не може само САЩ да го играе световен полицай и да си разиграва коня както пожелае. Ми вече има Китай, Русия, Иран, Индия и тн... Може би руснаците трябва да метнат една малка ядрена бомба в Украйна, ей така за предупреждение към НАТО-вските мераци.
              Ами не е повод за никаква радост като се замислиш. Но … всеки знае себе си …

Коментар

Тоше, радост моя, ти на какво точно се радваш?
                Селенка, хората си водят последователна политика и знаят какво искат и ако дипломацията не помага, тогава започват да говорят оръжията. Даже ме е яд, че руснаците изоставиха проекта за разполагане на ракетни бази в Куба. Сега обаче има шанс да установят равновесие с НАТО-вските амбиции като помогнат на Северна Корея и Иран с ядрените им програми. Не може само САЩ да го играе световен полицай и да си разиграва коня както пожелае. Ми вече има Китай, Русия, Иран, Индия и тн... Може би руснаците трябва да метнат една малка ядрена бомба в Украйна, ей така за предупреждение към НАТО-вските мераци.
                Last edited by два_таралежа; Днес, 18:17.

Коментар

Русия отхвърли предложението на САЩ за прекратяване на огъня в Украйна ᐉ Новини от Fakti.bg - Свят | ФАКТИ.БГ

Амиии... прави са си руснаците. Защо да дават на укрите време за превъоръжаване след като няма конкретни отстъпки. Сега мръсна газ и превземане на територии.
                  Нищо не са отхвърлили още, чака се изявление на Путя по въпроса сигурно по- късно днес след срещата с Лукашенко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

+100
                    Тоше, радост моя, ти на какво точно се радваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

+100
                      +100

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                        Мъск направи 280 милиона долара дарение за предизборната кампания на Тръмп и в момента целият свят го наказва, като загубите му вече надхвърлят 280 милиарда. Каква ирония на съдбата ...

За оплакващите Мъск наистина ми е жал - някои може и до инфаркт да го докарат

Изглежда невероятно за дребния търгаш стиснал калкулатора, но Мъск май си е начесал крастата за правене на пари и сега иска да направи и нещо за света. Повечето американци, а и милиарди извън САЩ са му признателни. А ако му се поиска един ден да изкара някой трилион, убеден съм че още знае как.

Коментар

Русия отхвърли предложението на САЩ за прекратяване на огъня в Украйна ᐉ Новини от Fakti.bg - Свят | ФАКТИ.БГ

Амиии... прави са си руснаците. Защо да дават на укрите време за превъоръжаване след като няма конкретни отстъпки. Сега мръсна газ и превземане на територии.
                          +100

Коментар

• Русия отхвърли предложението на САЩ за прекратяване на огъня в Украйна ᐉ Новини от Fakti.bg - Свят | ФАКТИ.БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              Има и нещо повече от психологическа гледна точка.
                              ТЕСЛА=МЪСК
                              МЪСК=ТРЪМП
                              Следователно ТЕСЛА=ТРЪМП !!!

Тоест на марката ТЕСЛА ще си отмъщават не само хората, намразили Мъск, ще си отмъщават и всички останали, намразили Тръмп, а това е повече от половината свят. И заащо ще си отмъщават точно на ТЕСЛА? Ами защото няма как, по какъв начин, и на кого другиго да со отмъстят. Тоест марката ТЕСЛА стана заложник на политиката на Тръмп. Мъск и той е в кюпа, но той е само един полезен идиот, правещ връзка между Тесла и Тръмп.

Помислете си и за други подобни случаи:
                              1. Хората по света си отмъщават на руснаците, а не на Путин, просто защото няма как да отмъстят на самия Путин.
                              2. Хората в България си отмъщават на Митрофанова, а не на Путин, по същата причина - защото няма как да отмъстят на самия Путин.

Този бойкот, това отмъщение може да се разшири не само до Тесла или до руснаците, може да се разшири и до всички руски или американски стоки например, които хората няма да ги купуват. Вероятно го има вече и това, но все още не го е забелязала статистиката.

Има и още нещо в Българските условия:
                              РАДЕВ=ПУТИН
                              Следователно посмъртно няма да гласувам на него на следващите избори. Посмъртно няма да гласувам и за проруски президент или за такъв, издигнат от проруска партия.

Това отмъщение към руснаците и към Тесла не е само сега. То си остава за цял живот. Докато съм жив няма да си купя Тесла. Докато съм жив, ще оплювам Путин, Тесла, Мъск и Тръмп. Докато съм жив няма да си купувам руски стоки. Докато съм жив ще мразя и презирам всички руски копейки или партии, и няма да гласувам за тях. И ако ми се отдаде възможност, ще им отмъщавам навсякъде и във всичко, което ми се отдаде като възможност.
                              ...Ама те е напрегнал Тръмп0ният, ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ !!!

Коментар

• Има и нещо повече от психологическа гледна точка.
                                ТЕСЛА=МЪСК
                                МЪСК=ТРЪМП
                                Следователно ТЕСЛА=ТРЪМП !!!

Тоест на марката ТЕСЛА ще си отмъщават не само хората, намразили Мъск, ще си отмъщават и всички останали, намразили Тръмп, а това е повече от половината свят. И заащо ще си отмъщават точно на ТЕСЛА? Ами защото няма как, по какъв начин, и на кого другиго да со отмъстят. Тоест марката ТЕСЛА стана заложник на политиката на Тръмп. Мъск и той е в кюпа, но той е само един полезен идиот, правещ връзка между Тесла и Тръмп.

Помислете си и за други подобни случаи:
                                1. Хората по света си отмъщават на руснаците, а не на Путин, просто защото няма как да отмъстят на самия Путин.
                                2. Хората в България си отмъщават на Митрофанова, а не на Путин, по същата причина - защото няма как да отмъстят на самия Путин.

Този бойкот, това отмъщение може да се разшири не само до Тесла или до руснаците, може да се разшири и до всички руски или американски стоки например, които хората няма да ги купуват. Вероятно го има вече и това, но все още не го е забелязала статистиката.

Има и още нещо в Българските условия:
                                РАДЕВ=ПУТИН
                                Следователно посмъртно няма да гласувам на него на следващите избори. Посмъртно няма да гласувам и за проруски президент или за такъв, издигнат от проруска партия.

Това отмъщение към руснаците и към Тесла не е само сега. То си остава за цял живот. Докато съм жив няма да си купя Тесла. Докато съм жив, ще оплювам Путин, Тесла, Мъск и Тръмп. Докато съм жив няма да си купувам руски стоки. Докато съм жив ще мразя и презирам всички руски копейки или партии, и няма да гласувам за тях. И ако ми се отдаде възможност, ще им отмъщавам навсякъде и във всичко, което ми се отдаде като възможност.
                                Last edited by Mateev; Днес, 17:33.

Коментар

Working...
                                X