IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

    това е по актуално ............he-floor-laughing-smiley-emoticon.gif[/IMG]


    ...
    И фалшиво - само бръснарки му се връзват

    https://novini.cyou/virusna-snimka-n...st-e-falshiva/

    Коментар


    • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

      цъкащи на линкчета затки като мен се пулят защо








      Коментар


      • "Поляците се учудиха": полското външно министерство реагира на историческите усилия на Х*ил Първи, който публикува история за тяхната вина (https://bit.ly/3upMMoD) за разпалването на Втората световна война.

        "Не за първи път руски диктатор обвинява Полша, която беше нападната от СССР на 17.09.1939 г., в разпалване на Втората световна война", пише външният министър Радослав Шикорски.

        Той също така добави, че страната му отдавна не приема сериозно "параноичните оправдания на Путин", с които той се опитва да оправдае пълномащабна инвазия в Украйна.

        Припомняме, че този неудачник с исторически пропорции заяви в интервю за Тъкър, че самите поляци са виновни за избухването на Втората световна война, защото не са успокоили Хитлер и не са му дали Гданск.

        "Гут, Волдемар, гут" - би казал Хитлер, потупвайки по рамото своя верен ученик.

        Коментар


        • Click image for larger version

Name:	image_25595.jpg
Views:	4
Size:	51.9 КБ
ID:	4155039

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron
            това е по актуално .............


            Коментар


            • Click image for larger version

Name:	arx1675777757l.jpg
Views:	2
Size:	11.2 КБ
ID:	4155034

              Коментар


              • Click image for larger version

Name:	373561529_9869781136397020_3915540076014499189_n.jpg
Views:	3
Size:	92.8 КБ
ID:	4155032

                Коментар


                • https://t.me/uniannet/125240

                  Ето ви го "русский мир"

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение









                    Има по-нови снимки - казват му влизане в час

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Андрю Тейт, САЩ: Путин беше мек. Той можеше да разкъса на части американското общество. Цялото интервю обаче се усещаше като да играе шах с моя баща. Нямаш никаква представа защо майсторът мести някоя пешка, а когато разбереш, вече е твърде късно”



                      Клей Томсън, САЩ: Нямаше нужда Путин да разкъсва американското общество. Американското правителство се справя блестящо с тази задача.”

                      Пол Шипила, САЩ: Поздравления за Тъкър Карлсън, за историческото интервю с Путин. Фактът, че толкова много корпоративни медии се противопоставиха на това Тъкър да направи интервюто, означава, че той е постъпил правилно. Може да не харесвате Путин, но той е по-честен за американската политика, отколкото повечето американски политици”

                      ЛиберкратмедияТМ, САЩ: „Защо му е на Путин да атакува Америка. Ние си имаме демократи за целта”
                      Коментари в профила на Тъкър Карлсън: Путин мина 1000 години история за 30 минути, а Байдън не помни кога е починал синът му

                      Тексас, САЩ: „Можете ли да си представите какво щеше да стане, ако Джо Байдън беше седнал за два часа с чужд репортер?!?! Тайните служби щяха да прекъсват три пъти разговора, за да му сменят памперса”


                      .................................................. ...............................................

                      Коментар



                      • Лучше бы он вообще молчал... ЗА ТАКОЕ ИНТЕРВЬЮ ДАЖЕ ПЕСКОВУ СТАЛО СТЫДНО

                        Обманутый Россиянин

                        999K views 2 hours ago

                        Коментар


                        • Възрастен човек с лоша памет“ - катастрофалната седмица на Джо Байдън

                          Коментар на Владислав Апостолов в предаването ''Политически НЕкоректно''

                          „Възрастен човек с лоша памет, който не успя да си спомни кога е бил вицепрезидент“. Това буквално е част от официалната мотивация на специалния прокурор Робърт Хър за решението му да не повдигне наказателни обвинения срещу действащия американски президент Джо Байдън за неправомерни действия с класифицирани документи в периода след като е бил вицепрезидент в администрацията на Барак Обама. Докладът на прокурора Хър е, меко казано, катастрофален за 81-годишния държавен глава, който само за последните няколко дни публично обърка Макрон с Митеран, Меркел с Хелмут Кол и набеди горкото Мексико, че има решаваща роля в кризата в Газа, явно имайки предвид Египет.



                          Специалният прокурор на практика ни казва, че американският президент е умствено неспособен и негоден да бъде изправен на съд. Това не са извадки от творчеството на беларуски блогъри или китайски провокатори. Нека дадем абсолютно точния цитат на американския специален прокурор, предизвикал сеизмични реакции по целия свят преди броени часове: „По време на съдебен процес господин Байдън най-вероятно ще се представи пред журито, както се представи пред нас по време на разговора ни - като един симпатичен, добронамерен старец с лоша памет. Би им било трудно да го осъдят...“ Мдааа, това наистина се случи тази седмица. Е, този симпатичен старец с лоша памет, който очевидно не е достатъчно адекватен да се изправи на съд, се води начело на най-могъщата държава на планетата, ядрена суперсила с множество военни бази по цялото земно кълбо и активно участваща в няколко горещи военни конфликта на хиляди километри от границите си. Това са фактите, които вече дори най-обезумелите и скъсали с реалността „факт-чекъри“ не би трябвало да оспорят, нищо че обичат да пишат доклади и доноси, в които истината се представя като „заплаха за демократичния ред“.

                          А сега към реакциите. Този път дори в средите на най-сервилните „байдънисти“, „байдъноиди“ и други професионални демократи изригна коктейл от объркване и възмущение. Ето няколко заглавия на англоезични медии: BBC - „Байдън „съзнателно е задържал“ секретни файлове, според разследване“, The Guardian - „Байдън описан като „старец с лоша памет“ в осъдителен доклад за класифицирани документи“, The Telegraph - „Джо Байдън забравил кога е бил вицепрезидент и кога е починал неговият син, казват адвокати“, The Independent - „Лошата памет“ на Байдън е ключов фактор в разкрития за класифицирани документи“.

                          Това са основни органи на либералния разказ и само клети жертви на лоботомия биха ги обвинили в руски или тръмпистки пристрастия. Е, все някой може да намери и нещо положително в потресаващото представяне на „лидера на свободния свят“, търсещ преизбиране, докато неговото правителство се опитва да вкара основния му опонент в затвора до края на живота му. Някой би рекъл, че Джо Байдън има уникалната и паранормална способност да разговаря с мъртвите след като за броени дни свидетелства за скорошни разговори с отдавна починалите Франсоа Митеран и Хелмут Кол. Някой да звънне на М. Найт Шаямалан - време е за продължение на неговия психологически хорър трилър и блокбастър „Шесто чувство“. Чакаме кадри от спиритуалистични сеанси по призоваване на духове в Белия дом с медиума Байдън в главната роля. Момченцето от филма каза култовата реплика - „Аз виждам мъртви хора“. Е, действащият американски президент не само ги вижда, но редовно говори с тях и явно заедно правят сериозна геополитика. „Геополитика от отвъдното“. Или пък „за отвъдното“, както прецените.



                          И все пак, дори режимните медии в Америка този път се пропукаха и допуснаха поне части от страшния силует на истината да си проправи път в тяхната иначе тъй старателно курирана реалност. Телевизия ABC цитира критика на Байдън Алекс Пфайфър, който каза: „Ако си твърде сенилен, за да застанеш пред съда, означава, че си твърде сенилен да водиш нацията“.

                          Никога в онлайн пространството не е имало толкова много остри реакции за Байдън от неутрални и либерални източници. Той стори и непоправим грях - даде прибързана и хаотична пресконференция малко след монументалното двучасово интервю на най-гледания и влиятелен американски водещ Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин от Москва. В реално време целият свят стана свидетел на драматичен контраст. Путин детайлно и дълго обясняваше за историческия контекст и разказа на Тъкър за събития от последните 1000 години, а малко по-късно от Вашингтон Байдън трудно започваше и завършваше изреченията си, докато се караше нервно на журналисти, в отчаян и обречен опит да докаже, че паметта му е ок.

                          Тази изява на Байдън беше оприличена от анализатори като „пожар на сметище“. Той сам потвърди заключенията на специалния прокурор, който в доклада си на няколко пъти описва когнитивните способности на президента като „мъгляви“, „нарушени“, „слаби“ и със „значителни ограничения“.

                          Коментар


                          • Click image for larger version

Name:	photo_2024-02-10_18-10-40.jpg
Views:	2
Size:	73.2 КБ
ID:	4155021



                            Кой ли ще се прежали с ...опозоряването

                            Много rusofobus ЩЕ бъдат опозорени ...........

                            Коментар


                            • Андрю Тейт, САЩ: Путин беше мек. Той можеше да разкъса на части американското общество. Цялото интервю обаче се усещаше като да играе шах с моя баща. Нямаш никаква представа защо майсторът мести някоя пешка, а когато разбереш, вече е твърде късно”



                              Клей Томсън, САЩ: Нямаше нужда Путин да разкъсва американското общество. Американското правителство се справя блестящо с тази задача.”

                              Пол Шипила, САЩ: Поздравления за Тъкър Карлсън, за историческото интервю с Путин. Фактът, че толкова много корпоративни медии се противопоставиха на това Тъкър да направи интервюто, означава, че той е постъпил правилно. Може да не харесвате Путин, но той е по-честен за американската политика, отколкото повечето американски политици”

                              ЛиберкратмедияТМ, САЩ: „Защо му е на Путин да атакува Америка. Ние си имаме демократи за целта”
                              Коментари в профила на Тъкър Карлсън: Путин мина 1000 години история за 30 минути, а Байдън не помни кога е починал синът му

                              Тексас, САЩ: „Можете ли да си представите какво щеше да стане, ако Джо Байдън беше седнал за два часа с чужд репортер?!?! Тайните служби щяха да прекъсват три пъти разговора, за да му сменят памперса”



                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                                РуZZкий мир ... Седем мирни граждани, сред които и три деца, загинаха при руско нападение с дрон срещу украинския град Харков, съобщи областният управител Олег Синегубов, цитиран от БТА.
                                Деца, които не са имали време да видят живота, са били убити заради руската лудост (https://bit.ly/3SBLrCX) - Зеленски за обстрела на Харковска област

                                "Снощи заради пожара след удара на "шахидите" в Харков загина цяло семейство: родители и три деца. Най-големият син, Алексей, е на 7 години, средният, Михаил, е на 4 години, а най-малкият е Павел, той беше на 7 месеца. Деца, които още не са видели живот и са убити заради руското безумие. Рф трябва да отговаря за всеки живот, който е погубила и унищожила. Само по този начин сигурността за всички отново ще стане част от реалността", заяви държавният глава.

                                Коментар

                                Working...
                                X