IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Gerasim_Burgaski, нищо особенно не е да се направят, само ти трябват украински радиорелета, но проблем няма защото украинците продават. Скоро Иран ще има и ядрени бомби, украинците им ги правят нали ? Не знам БЕЗ какво са. Но тези които се перчат че са Натото са БЕЗ мозък. Една украинка умно момиче беше пуснало клип - казва преговаряйте момчета, какво правите и какво чакате, ние имаме нужда от този мир, не те ! Тези в Киев са едни задници стегнали бохчите да бягат в чужбина, накупили си вили и ще ходят да се крият по тях. А тези които са им повярвали на болните им мозъци ще ги изоставят и ще трябва да се обясняват на руснаците защо са се били срещу тях. Има един клип - украински ВСУ - щници си правят хако, хахо си правят те, бият си инжекции избрани парчета надути с анаболи, от тях войници не става, те са мудни и един осмокласник може да им бие шамари и да им бяга. Прости хора бол. Да не мислиш че е кой знае какво 25 кг да ги вдигнат на 35 километра, това изобщо не е сложно. И ма едни руснаци от години правят дронове и демонстрират самолетче с дозвукова скорост, аха да мине бариерата на скоростта на звука...реактивни двигателчета които сами си правят, просто не са ги купили от алито.
    D.Y.F-091066

    Коментар



    • Да си спомним:

      Най-грандиозното появяване пред публика в историята на кеча беше организирано от българския имигрант Александър Русев

      Страшният сън на САЩ стана реалност: руският химн звуча в небето над Америка, руският флаг гордо се развя в Калифорния, а руски танк доведе до състояние на лека кома десетки хиляди американци, като причина за това беше българският кечист Александър Русев.

      Малцина очакваха, че самото сърце на южната част на Америка – слънчевият щат Калифорния, ще бъде украсен с цвета на руския трикольор, но това се случи.



      https://www.facebook.com/10003492156...68093553645628

      Коментар


      • Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          barbaron, днес гледах едно видео с руски камикадзе дронове наредени на стелажи плътно - хиляди бройки, може и 50 хиляди да са и това нещо стои и още не е използвано срещу брадлитата и разни други боклуци. Смятай, насочват се от фотоапарат и камерите ги търсят и слагат в квадратче както камерите на най простите смартфони. Само че вече има дронове които са на 35 километра височина, ай е влязло нато, ще ги експедират при..ще станат герои.
          Някви беZZаналогови а?
          Явно ги пазят след като се раZпадне раzийката

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

            ............................................


            [ATTACH=CONFIG]n4154995[/ATTACH]



            Ще има и продължение................................
            Click image for larger version

Name:	You-are-coping-and-seething-1707585981749.jpg
Views:	1
Size:	91.7 КБ
ID:	4155081

            Коментар


            • Click image for larger version

Name:	photo_2024-02-10_18-10-40.jpg
Views:	2
Size:	73.2 КБ
ID:	4155079

              Коментар


              • barbaron, днес гледах едно видео с руски камикадзе дронове наредени на стелажи плътно - хиляди бройки, може и 50 хиляди да са и това нещо стои и още не е използвано срещу брадлитата и разни други боклуци. Смятай, насочват се от фотоапарат и камерите ги търсят и слагат в квадратче както камерите на най простите смартфони. Само че вече има дронове които са на 35 километра височина, ай е влязло нато, ще ги експедират при..ще станат герои.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Click image for larger version

Name:	ukrajnakialakulasareszletes.jpg
Views:	3
Size:	47.5 КБ
ID:	4155076

                  Коментар


                  • Click image for larger version

Name:	image_24618.jpg
Views:	11
Size:	22.6 КБ
ID:	4155071

                    Last edited by Сибирския Бръснар; 10.02.2024, 19:23.

                    Коментар




                    • Шолц и Байдън се подиграха на интервюто на Путин с Тъкър Карлсън

                      Според Bild Шолц е нарекъл интервюто "нелепо" по време на срещата си с Байдън, а двамата политици са "предизвикали смях" разговора между кремълския диктатор и американския пропагандист.

                      "Видяхме интервюто на руския президент (...) Разказва се абсолютно абсурдна история за причините за тази война. Има една съвсем ясна причина. Това е волята на руския президент и на Русия да анексират част от Украйна. И всякакви истории, които се разказват за това, не променят факта, че това е целта на неговите империалистически намерения", заяви Шолц на пресконференция във Вашингтон.

                      Коментар




                      • затка,

                        Идем, идем..........

                        Коментар


                        • Коментар




                          • Коментар


                            • https://t.me/uniannet/125239

                              Страхотно видео на унищожаването на група руски пехотинци при едно от месните нападения край Авдеевка

                              Обърнете внимание как последователно се извършва работата и взаимодействието между различните родове войски на украинската страна.

                              Първо, група путлеристи е притисната към земята от нашата артилерия с касетъчен снаряд, след това работи БМП "Брадли" Bushmaster, след което се включват пилотите на 47-те дрона на ОМБР, които ловуват единични цели.

                              Дори руските Z-блогъри се възхитиха на подобни действия и надигнаха поредния вой на оплакване от изтреблението на тяхната Орда.

                              Коментар


                              • Нещастният "историк", по-известен в света като Х*йло Първи, е предаден на Следствения комитет на Руската федерация и е поискано да бъде съден за "реабилитиране на нацизма".

                                Председателят на сдружение "Комитет-2024" Сергей Антонов се обърна към Следствения комитет на Руската федерация, виждайки в "действията на гражданина Путин" "признаци на състава на престъплението, предвидено в букви а), в) от част 2 на чл. 354.1 от Наказателния кодекс на Руската федерация, а именно реабилитация на нацизма, извършена от лице, използващо служебното си положение и с помощта на средствата за масова информация".

                                "Вчера, 8.02.2024 г., гражданинът Путин, действащ в качеството си на президент на Руската федерация, даде интервю на американския журналист Карлсон, в което разпространи информация, насочена към реабилитация на нацизма. По-специално, гражданинът Путин заяви: "...поляците преиграха и принудиха Хитлер да започне Втората световна война...", "...защо войната започна на първи септември 1939 г. именно с Полша, тя беше непримирима, на Хитлер не му оставаше нищо друго в изпълнение на плановете му, освен да започне война с Полша...", се казва в изявлението.

                                Антонов признава, че по принцип статията за "реабилитацията на нацизма" се използва в Русия за "репресиране на нежеланото", но според него изявленията на х*йла в интервюто с Тъкър Карлсън попадат под нейната формулировка.

                                "Изявлението е регистрирано, даден му е номер. Да видим как ще го завърти Следственият комитет на Руската федерация", обобщи Сергей Антонов в разговор с кореспондента на "Идел.реалия".

                                Коментар

                                Working...
                                X