IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

Ние отдавна знаем колко много се възхищават русофилите на турците и искат България да е в един кюп с Турция.
    Хахахахах ...това ли нефелно изречениице измисли , в този така богат на НОВИНИ , ден ....

За любовта ти към Турция .....онази Турция преди Освобождението , знаем всички ..
    .Тук си пословичен със ''нямате робство , Левски е терорист'' .....,

Но ....засега се концентрирай върху Полтава и фирата на нато от Искандера .............

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Празът е ГОЛЯМ ..... но е само за някой

Не коментирам горните глупости , съчинени от някой си ............ Въпроса е че налъмите почти вързаха .... ще ги видиш и цъфнали

Ние отдавна знаем колко много се възхищават русофилите на турците и искат България да е в един кюп с Турция.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Голям праз

Обади ми се,
        • когато Турция замени долара с рубличката
        • и когато Турция излезе от НАТО
        • и когато Турция спре да продава оръжие на Украина
        • и когато цъфнат налъмите

Празът е ГОЛЯМ ..... но е само за някой

Не коментирам горните глупости , съчинени от някой си ............ Въпроса е че налъмите почти вързаха .... ще ги видиш и цъфнали

Коментар

• Слава на................................................ ...................краля. Подпали живота на тъпите евройеци.
          Украинская мечта - "погибнуть за британского короля"...

"Украине нужна массовая мобилизация".

Именно так считает экс-премьер-министр Великобритании Борис Джонсон.

Все украинцы услышали?

Это не московская пропаганда, это говорит сегодня тот, кто спровоцировал нынешнюю войну. Кто очень много сделал, чтобы она началась. И тот, кто прямо запретил вашему "президентику" подписывать такие желанные сегодня Киеву Стамбульские договоренности.

По-моему, уже даже самый посредственный в интеллектуальном развитии человек понимает, что главная идея существования Украины и ее населения состоит в том, чтобы с криками "Слава Украине" погибнуть ... за интересы британского монарха и его "империи".

А все остальное - это лапша на уши для лохов. Но, к сожалению, лохов на Украине еще много.

https://t.me/yurasumy/17752

Коментар

• "Главнокомандващият на ВСУ Олександър Сирски е възложил на войниците си да пробият до ядрената електроцентрала в Курск и да поставят там експлозиви, разказва пред РИА Новости военнопленникът Михаил Шкода от украинската 82-ра десантно-щурмова бригада.

Според него Сирски е пристигнал на мястото, където се е намирала 9-а разузнавателна рота на бригадата, на 5 август - ден преди нахлуването в Курска област."

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Aхахахахахахах........ ко' стана бе евроатлантичетата ми соросоидни ............
              пошли на ...
              Last edited by RUBLA; 04.09.2024, 21:31. Причина: Спазвайте добрия тон!
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• БУМ:

700 западни наемници току-що бяха убити и ранени в тренировъчен комуникационен център на НАТО в Полтава в резултат на пряко попадение от руската ракета Искандер-М.

Това е най-големият единичен удар на Русия срещу западни наемници от войната досега.

пп ...... Пияници с '' тоалетни чинии '' , а ???? Шамарят си го целокупното нато , до посир...не
                Last edited by Сибирския Бръснар; 04.09.2024, 21:21.

Коментар

• Коментар

• Следните членове на украинското правителство току-що ДАДОХА МАСОВА ОСТАВКА пред Зеленски:
                    Министърът на външните работи Дмитро Кулеба

министър на правосъдието Денис Малюшка;

министър на стратегическите индустрии Александър Камишин

Министърът на опазването на околната среда и природните ресурси Руслан Стрелец

Вицепремиерът по европейската и евроатлантическата интеграция Олга Стефанишина

Вицепремиер - министър на реинтеграцията на неконтролираните територии на Украйна Ирина Верещук

Aхахахахахахах........ ко' стана бе евроатлантичетата ми соросоидни ............

Коментар

• Руснаците и те голямо тегло теглят заради това нещо, хората страдат, каква слава, какви простотии..не се добре.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• наздравица вдигам и аз за евроатлантиците и русофобите................

СЛАВА НА РУСИЯ !

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                          сатанато напълни гащите.

Самолети на НАТО масово евакуират чужди военни след руската атака в Полтава

опс втин ме е изпреварил. До мен явно вонята по късно идва
                          Ами да ги евакуира, акониска да оцелеят. Като се приберат дома, оттам, че ма'ат с юмручета и ще псуват Путин. Тъкмо, ще му наклонят Оная работа.

Коментар

• Има клип на този който молил Подоляк да си изтегли хората от под снарядите, някъде се е укрил и щял да си отмъщава, казва на мен вече друго не ми е важно..
                            D.Y.F-091066

Коментар

• сатанато напълни гащите.

Самолети на НАТО масово евакуират чужди военни след руската атака в Полтава

опс втин ме е изпреварил. До мен явно вонята по късно идва
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Трите дъщери с жената и домът...
                                ("военна цел" - ще изкудкудяка някой Боклук)

0:46Now playing Александр Лебедь Лучший воин это...

9 years ago

Коментар

Working...
                                X