IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • КРАСОТА :

    Click image for larger version

Name:	GG60aLxXYAAnSoi.jpg
Views:	1
Size:	55.2 КБ
ID:	4159181

    Коментар


    • Сибирския Бръснар, Купянск бил изолиран с големи ровове от взривени снаряди, пехотата само може да ги премине с големи трудности, един казва - какво да вземеш ако те изпратят ? - автомата, патрони и бутилка вода.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

        Укропите разправят че където отишъл да се снима зеления глупак, след това идват руснаците







        Скоро и последната фотка ще бъде като горните .....................



        Коментар


        • Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

          Китайците много напреднаха... и не думкат тъпана.
          А южните корейци как дърпат, и това че са разделени на две държави с насочени една срещу друга ракети как им бърка в мозъците. Сащ са много горди че водят в софтуера, но той въобще не е сигурен и те са силно мотивирани да им го пробиват, спрямо тях САЩ са беззащитни и ще го разберат някога. Китайците са много готини, кротки, къде тръгнаха да ги бунят, от какъв зор. С Китай проблем няма, ако не го създадат и с Русия има решение. САЩ си живеят в някакъв измислен американски свят - мир, те дори не разбират какви големи пробойни правят в сигурността си и тази на всички. Те са като дете което си чупи играчките. Тези глупости за ИИ, как той ще превъзхожда нас..първо той не е бинарен и не е способен да реши нищо в патова ситуация, а хората могат да намерят решение защото при нас винаги има резервен вариант на решението, съмнение го наричаме. Ние сме много по добре конструирани. Ето сега в този конфликт страните се заключиха и ще трябва да намерят решение. В Русия има мислене че не могат да спрат без разгром на Украйна - СЕГА, защото всяка пауза - примирие ще се използва за производство на оръжие и замъкването му и натрупване в Украйна и пак ще започнат конфликта. Той дори не е за територии, те са само оправдание, та там са останали само хора които просто не могат да напуснат на въпростите територии. И специални природни ресурси няма, имало било метали и ако пък цветни ..къде няма цветни метали,
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Turbolan, така обаче азиатците гледат и си мислят че изостават и трябва и те да направят такива ракети, неуловими...и те пък ги правят нещата които белите измислят. Китайците как пуснаха спътник на Луната и се оказа че машина от метал не може да преживее ниските температури през ноща на тъмната и страна, а другите едва ли не бяха ходили, разхождали се като в парка..ами глупости които ще се хванат. Сега тези оръжия управлявани дистанционно и дори със собствен глупав интелект четох че има технология с радиовълни да се смени съдържанието на чиповете памет и мога да се обзаложа че белите това нещо го нямат, но правят такива оръжия и ги хвалят. Това означава че както разправяха изтребителя като пусне дроновете, което било черешката на тортата те ще могат да ги презаредят и да ги пратят да търсят изстребителя и да го унищожат. Със собствените им камъни по техните глави както има една приказка. Въобще тази милитаризация е да си направиш сам това което цяло село да се мъчи не може да ти го направи. Да спират тези войни че рано или късно на всяка една врата ще потропат.
            Китайците много напреднаха... и не думкат тъпана.

            Коментар


            • Пътя към мира е - неутрална Украйна, демилитализирана напълно с много малка армия, признават че са победени и със сила на Русия която има 3000 военни завода няма да се противопоставят. На гробовете на тези от ВСУ които загинаха да пише - Умря за тоя дето духа ! Украйна ще бъде изолирана страна от другите до момента в който започнат да уважават всички и да не търсят конфликти с тях, ето с поляците се карат да им внасят дъмпингови селскостопански продукти - схемата сами си я казват, купуваш за 10 хиляди и получаваш от украинската хазна 2хиляди и петстотин и имаш зърно на смешна цена което изнасяш, а украинската хазна с пари трябвало да я зарежда ЕС където те ще правят дъмпинг да фалират местните производители.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Тях ги устройва единственно мирно, по собствено желание присъединяване на Украйна към РФ и към нейното ядро от руски държави.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Примирие няма да има, в Русия не вярват и смятат че единственно ако вземат Украйна проблема приключва. Което не е вярно !
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • А бе гледам наближава 3 март, стягате ли се за празненствата колеги

                    Медведев: "Одеса е руски град, който Русия чака". И кои да бъдат пратени в сибирски поправителни лагери за превъзпитаване? ОБЗОР (kritichno.bg)


                    Why the West is losing Ukraine – POLITICO

                    Politico разкри страха, който тресе европейските елити (kritichno.bg)
                    Last edited by v_tin; 22.02.2024, 15:01.

                    Коментар


                    • Turbolan, така обаче азиатците гледат и си мислят че изостават и трябва и те да направят такива ракети, неуловими...и те пък ги правят нещата които белите измислят. Китайците как пуснаха спътник на Луната и се оказа че машина от метал не може да преживее ниските температури през ноща на тъмната и страна, а другите едва ли не бяха ходили, разхождали се като в парка..ами глупости които ще се хванат. Сега тези оръжия управлявани дистанционно и дори със собствен глупав интелект четох че има технология с радиовълни да се смени съдържанието на чиповете памет и мога да се обзаложа че белите това нещо го нямат, но правят такива оръжия и ги хвалят. Това означава че както разправяха изтребителя като пусне дроновете, което било черешката на тортата те ще могат да ги презаредят и да ги пратят да търсят изстребителя и да го унищожат. Със собствените им камъни по техните глави както има една приказка. Въобще тази милитаризация е да си направиш сам това което цяло село да се мъчи не може да ти го направи. Да спират тези войни че рано или късно на всяка една врата ще потропат.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        трябвало да прелети 6000 км, до учебна цел в Тихия океан

                        Ракета ВМФ Британии едва не погубила военное руководство страны

                        Запуск британской ракеты окончился неудачей

                        21.02.2024 18:27
                        Мир

                        Британская межконтинентальная баллистическая ракета (МКБР) "Trident" упала сразу после запуска. Запуск был произведён с подводной лодки у побережья Флориды. Сразу после запуска ракета начала вращательные движения, потеряла траекторию и упала в нескольких метрах от подводной лодки, на которой находились министр обороны и глава ВМФ Великобритании. Это уже второй подряд за несколько лет неудачный запуск ракеты "Trident". Министерство обороны Великобритании объясняет случившееся "аномальными условиями".


                        “Trident” - это семейство американских баллистических ракет подводных лодок (БРПЛ), разработанных и эксплуатируемых ВМС США и ВМФ Великобритании. Разработана и производится компанией Lockheed Martin.

                        Ракеты “Trident”, особенно их последняя модификация “D5”, являются одними из самых мощных в мире. Они способны нести до 8 боеголовок с индивидуальным наведением на расстояние до 12 000 км с высокой точностью.

                        Однако спустя 30 лет после создания этих ракет появляется всё больше вопросов не только относительно их способности преодолеть ПРО вероятных противников, но и относительно безопасности их эксплуатации. Инциденты наподобие нынешнего полностью подтверждают эти опасения.

                        Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1954561-raketa/

                        И за да ви набия в .....................главите някой съмнения https://www.youtube.com/watch?v=e1cJJGEwl-w&t=1s Испытательный запуск баллистической ракеты Trident II D5 с борта британской подлодки HMS Vanguard

                        Това е най-неуловимата стратегическа ракета, баси!
                        На подводната лодка е било и английското министърче на удбраната, казват.

                        Прочее, английските кораби в англосакската акция срещу хуситите не са пуснали и една ракета... щото не могат.
                        ​​​​​​
                        ​​​​​ПП. А, да, видях горе, че и министърчето на флота било в подводницата... Тея не си ценят ръковоцтвото... и правилно, кво да цениш тъпи пиирасчита?!
                        Last edited by Turbolan; 22.02.2024, 13:16.

                        Коментар


                        • трябвало да прелети 6000 км, до учебна цел в Тихия океан

                          Ракета ВМФ Британии едва не погубила военное руководство страны

                          Запуск британской ракеты окончился неудачей

                          21.02.2024 18:27
                          Мир

                          Британская межконтинентальная баллистическая ракета (МКБР) "Trident" упала сразу после запуска. Запуск был произведён с подводной лодки у побережья Флориды. Сразу после запуска ракета начала вращательные движения, потеряла траекторию и упала в нескольких метрах от подводной лодки, на которой находились министр обороны и глава ВМФ Великобритании. Это уже второй подряд за несколько лет неудачный запуск ракеты "Trident". Министерство обороны Великобритании объясняет случившееся "аномальными условиями".


                          “Trident” - это семейство американских баллистических ракет подводных лодок (БРПЛ), разработанных и эксплуатируемых ВМС США и ВМФ Великобритании. Разработана и производится компанией Lockheed Martin.

                          Ракеты “Trident”, особенно их последняя модификация “D5”, являются одними из самых мощных в мире. Они способны нести до 8 боеголовок с индивидуальным наведением на расстояние до 12 000 км с высокой точностью.

                          Однако спустя 30 лет после создания этих ракет появляется всё больше вопросов не только относительно их способности преодолеть ПРО вероятных противников, но и относительно безопасности их эксплуатации. Инциденты наподобие нынешнего полностью подтверждают эти опасения.

                          Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1954561-raketa/

                          И за да ви набия в .....................главите някой съмнения https://www.youtube.com/watch?v=e1cJJGEwl-w&t=1s Испытательный запуск баллистической ракеты Trident II D5 с борта британской подлодки HMS Vanguard

                          Коментар


                          • Някой знае ли дали одобриха интервюто на руския журналист в бай гън

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                              Укропите разправят че където отишъл да се снима зеления глупак, след това идват руснаците
                              Такъв е интернет-мемът, засега доказано правилен.

                              Идва, значи, падането на Къйъу.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                                Soon Soon .... []
                                Укропите разправят че където отишъл да се снима зеления глупак, след това идват руснаците

                                Коментар

                                Working...
                                X