Сега кипърски или кримски сценарии ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТекстчетата са цветни, за да ги разбират бавно развиващите се тролчета
Магарков, благодаря ти че мислиш за мен злобничко
Пази си жлъчката
За държавите в синьо не се тревожи, те сметнаха загубите си (-1% .. -2%)
от предстоящите санкции за лудото джудже и от утре пак тръгват нагоре
А мъките на лудото джудже тепърва започват (-10% .. -13%)
И помоли някой батко да ти обясни какво виждаш отдолу
Сега имам 1100 TH/s.
За 1 ден: +0.00498943 BTC = +193.1542 USD
Ето 2 от мините за BTC:
========================================
https://www.bitfufu.com/dashboard
========================================
https://www.bitdeer.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКато гледам рубикона е преминат.
Въпроса е докъде ще стигнат - дали само ще изтласкат украинците до границите на 2те области или ще направят и сухопътна връзка с крим или пък чак до Днепър ще се спрат.
Във всеки случай ще ядат санкциите, така че - поживъом-увидим.
Все си мисля че може би 2-я вариант ще е.
Нещо май бях мернал че десантните дето ги докараха отдалеч са в азовско море...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКато гледам рубикона е преминат.
Въпроса е докъде ще стигнат - дали само ще изтласкат украинците до границите на 2те области или ще направят и сухопътна връзка с крим или пък чак до Днепър ще се спрат.
- 1 like
Коментар
-
Като гледам рубикона е преминат.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Разпад на московската държавица.ДА започне .СЕГА
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДоговорите за признаване току-що бяха подписани.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Ми да, който държи петрола и първичните метали пичели.
- 1 like
Коментар
-
Бертрам, те да инвестират но трябва да имат какво..май ще излезе че драмата е че нямат. След една голяма инфлация, ще инвестират тези които имат неща които все пак обеднялото население е принудено да купува..та те като изкарат пари и им останат настрани ще тръгнат да ги инвестират някъде. Не е голяма драма, като нямат натрупани излишни пари няма да сънуват душмани, че ще дойдат да им ги откраднат.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
То, истината за теб, много хора я казват. Но като те търпят тук, само лапаш центове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеРусия и в момента е по един неявен начин във въпросните области. Сега ще валидира присъствието си и белким с това драмата да приключи и джуджето да се обяви за победител. Западът да ги отреже и да започне да инвестира в Украйна. Няма по-добър начин да убедиш някой, че е добре от икономическото развитие.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarbaron, тълпата по борсите винаги тръгва първоначално в грешната посока, верния отговор - посока не се знае от всички, това е привилегия на малцина. Така че не бъди толкова сигурен, че Европа е в уин- уин ситуация..май отнася яки коршета от всички посоки.Last edited by Andi11; 21.02.2022, 21:37.
- 1 like
Коментар
-
Русия и в момента е по един неявен начин във въпросните области. Сега ще валидира присъствието си и белким с това драмата да приключи и джуджето да се обяви за победител. Западът да ги отреже и да започне да инвестира в Украйна. Няма по-добър начин да убедиш някой, че е добре от икономическото развитие.
Проблем ще стане ако джужето реши да разшири въпросните области.
Last edited by bertram; 21.02.2022, 21:44.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар