Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Че там живеят 130 милиона руски граждани, за който не знае. И какво? Нормално живее.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Майдана дойде като операция под чужд флаг. Сигурно хората са искали там нещо. Но не може незнайни неидентифицирани снайперисти да стрелят по мирни граждани и Беркут и да направляват социалното настроение. Недопустимо е.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според мен британецът и французинът са придумали Зеленски да пусне това изявление от последните часове. Тръмп така е тръгнал с рогата напред, че е силно вероятно да се изцепи нещо още по-яко... ще видим. Другият вариант е да поглези егото му и да му пляскат след малко в конгреса и така да умилостиви оранжевия към Европа и белким поиска нещо от путин та онзи да го отреже..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Честно казано те мислех за умен и не мейнстрийм - странно, какво се случи с теб след грипа? Тези спрейове може всеки да ги е написал, не споря, но доводите за фили и фиби са на ново втори клас! ОАЕ по-бедна държава ли е от Северна фиромия? Интересно ми е? Разбираш ли колко е тъпо сравнението?
колкото до нашия народ - има консенсус както ЗА ЕС и НАТО, така и против каквато и да е помощ за орки2. И затива копейките и умнокраставите сте просто вресливи малцинства
Чисто като наративен изглежда все едно го е писал някой биполярен, ама след 5-тия ти пост в тоя стил ми станаха ясни нещата - пък и си грамотен и с хубав речник.
Както ми стана ясно и как от една година насам в тази тема има 6-7 нови русофилски ника, които не пишат в нито 1 друга тема и вероятно не са инвестирали и 10 рубли през живота си.
Същото нещо се случи и в калдата - уж хардуерен форум, пък вътре яко СССР, частушки и мечти за колективизация.
Както и да е, аз моята съм си я опекал. Всеки да опича своето си положение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Грую Груев, българите сме единни за това че на никой нищо не трябва да даваме, как ? Тези дето дават прокопсаха ли ? Ето ги пресен пример и без акъл останаха..D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Честно казано те мислех за умен и не мейнстрийм - странно, какво се случи с теб след грипа? Тези спрейове може всеки да ги е написал, не споря, но доводите за фили и фиби са на ново втори клас! ОАЕ по-бедна държава ли е от Северна фиромия? Интересно ми е? Разбираш ли колко е тъпо сравнението?
колкото до нашия народ - има консенсус както ЗА ЕС и НАТО, така и против каквато и да е помощ за орки2. И затива копейките и умнокраставите сте просто вресливи малцинства
Коментар
-
Mateev, ти ако мислиш че в Габрово ако стане нещо от Ст. Загора ще им се ходи да ви задържат в държавата..В Провадия са правили Провадийска държава, чувал ли си за тез отцепници. Но са се върнали в България, защото никой не отишъл да ги бие да ги задържи, въобще 0-ла внимание са им обърнали. Някакви луди, местната власт се обявили за държава. На една позната баба и като дойдели гости от другаде ги посрещала с - Добря дошли в провадийската държава.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Русофобските държави са по-богати от русофилските.
Затова и дойде Майдана с надеждата Украйна да дръпне, затова и в отговор дойдоха надписите със спрейове "Кой ви даде право да живеете добре?!?" през 2022 в разрушените украински домове.
Ама как да разбереш нещо, когато сигурно и в твоята глава всеки българин е русороби, фен на Бойко и си бие жената три пъти дневно.
колкото до нашия народ - има консенсус както ЗА ЕС и НАТО, така и против каквато и да е помощ за орки2. И затива копейките и умнокраставите сте просто вресливи малцинстваNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Твоето отношение към корупцията е ясно.Ама някои от тия украинци, чийто близки са загинали та фронта и някои от войниците на фронта няма да са доволни от факта, че Зеленски и обкръжението му са крали.
Смяташ ли,че Мъск ще пише за изгнание на Зеленски (а не просто оставка)ако нямаше доказателства за корупция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеВиц на деня:
447 милионен ЕС моли 331 милионнен САЩ да я защити от 146 милионна Русия, която не може да победи 32 милионна Украйна .....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Какви бунтове бе - пак ли ти заработи развинтеното въображение и пак ли измислиците си ги слагаш на масата като чиста монета?
Смяташ ли,че Мъск ще пише за изгнание на Зеленски (а не просто оставка)ако нямаше доказателства за корупция.
- 1 like
Коментар
Коментар