IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Ако путя заходи насам, да, ще трябват жертви.
    Путя е свършил. А ако не е, то тези територии са свършили.
    Абе май там всичко свърши.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Да ама кто те питам по същество какво пречи на Русия да изкара още месец и дори години мълчиш нали? И не смесвай нещата. Аз не съм за руска окупация. Само казвам че санкциите са за Европа, а не за Русия. Европа използва Русия за удобно оправдание да избърза много със "зеления план" по който много хора ще забогатеят, но и много ще обеднеят. Това не значи че Русия има право на окупация. Обаче едните крадци насъскват неселението срещу другите докато най нагло лъжат. Това искам да кажа.
      По същество Рашастан можеше да изкара и 10-20 години - по модела на Северна Корея.
      Но вече е късно, защото рушняка видя и опита от хубавия живот на Запада - няма връщане назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение

Такива неща не бива да се правят - гимнастички, фифа, уефа, шахматисти и други спортисти
        Напротив, засега не се правят достатъчно. Необходим е максимален натиск към всеки руснак, това е идеята на санкциите. Ако на руснаците не им уврат главите че джуджо е пътник, нищо няма да се промени. Проблемът е на всички руснаци - те да си го решават, а ако не искат да знаят че из свободния свят няма място за тях. Много е просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ако искаш да знаеш къде да набуташ кеша, мога да ти дам една сметка... етереум...
          Ако путя заходи насам, да, ще трябват жертви.

Коментар

Мен не ме брой. Правя 10 без да се напрягам. Влезнах във форума, за да питам специалистите къде на набутам кеша. Отговориха ми да си стоя на 0.2% лихва. И бяха прави. Тогава обаче забелязах копейките в тази тема как настройват цивилните срещу България и пътя, по който е поела. И започнах да ритам тролски задници. Мразя Путин безплатно, а и не можеш да си ме позволиш.
            Ако искаш да знаеш къде да набуташ кеша, мога да ти дам една сметка... етереум...
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Това са някакви легенди. Погледни къде е Америка по брой убийства на 100к. Много под страни в които гражданите не са въоръжени.
              Има две Америки. Бялата и гетата. Бил съм там 30 дни. 7к км. В гетата е страшно. Американците имат прилична продължителност на живота, но гетата свалят средната величина и после цял свят им се подиграва, че живеят малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Да ще има излишък и ще го харчи за войната. чакай да фалират. От умрял ес писмо
                Щом ще е за война, няма да има излишък. Я пак халвинг

Коментар

Това да раздадеш оръжие на всеки гражданин е лудост и не вещае нищо добро. Съдейки по броя на ежедневно разстреляните цивилни зад голямата локва.
                  Това са някакви легенди. Погледни къде е Америка по брой убийства на 100к. Много под страни в които гражданите не са въоръжени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

За "небето", им трябва и гориво, и оръжие...а, складовете с оръжие унищожени, гориво вече не постъпва...
                    Е за Русия не е ли все едно дали подмолно вкарват оръжие през тайния тунел или направо излизат на фронта срещи нея? Все си е акт на война за мен. Най-добре да са по-открити в действията си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money
                      Имам идеята в един момент аз да започна да финансирам анти-трол дейност, но за тази цел ще трябват още едни доста сериозни успехи на фондовия пазар. Така че може и да не стане скоро.

А това, че успявам да бъркам в здравето на путинисти разни тука за мене е сигнал, че съм на прав път
                      Мен не ме брой. Правя 10 без да се напрягам. Влезнах във форума, за да питам специалистите къде на набутам кеша. Отговориха ми да си стоя на 0.2% лихва. И бяха прави. Тогава обаче забелязах копейките в тази тема как настройват цивилните срещу България и пътя, по който е поела. И започнах да ритам тролски задници. Мразя Путин безплатно, а и не можеш да си ме позволиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical

Никой няма да те чуе защото тук няма почитатели на Русия а тролове на които им се плаща с рубли и водка.

Вече и "почитателите на Русия" приемат само водка, че рублата горката...

Коментар

• Сърдечни благодарности от българския народ към диктатора, за прекрасния подарък. С пожелания скоро да бъде свален от власт и пратен на лечение.
                          Малкият Михайло е проплакал навръх националния ни празник

Коментар

Ако е таен този тунел, защо го показват в медиите... Ако искат да влезнат в мелето, по-добре да го направят от въздуха. И Зелеснки каза, че най-много им липсва небето.
                            За "небето", им трябва и гориво, и оръжие...а, складовете с оръжие унищожени, гориво вече не постъпва...

Коментар

• Ако е таен този тунел, защо го показват в медиите... Ако искат да влезнат в мелето, по-добре да го направят от въздуха. И Зелеснки каза, че най-много им липсва небето.
                              Председателят на американския Съвет на началник-щабовете Марк Мили инспектира днес мястото, където кацат по 18 транспортни самолета на ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                                Кой е Игор Гиркин:

Гиркин — бывший полковник ФСБ, участвовавший в оккупации Россией Донбасса в 2014 году. Впоследствии он неоднократно критиковал путинский режим. За месяц до начала агрессии Гиркин проанализировал возможное вторжение и спрогнозировал провал путинской операции.
                                Гиркин беше моторът и главния изпълнител на тази специална операция на ФСБ, бивш служител на ФСБ, доколкото има такова понятие, след това наемник, участвал в конфликти в много горещи точки
                                Пуснаха го с 50 човека, ако се провалеше, щяха да се отрекат от него, след като се справи, пак го махнаха,явно защото не си затваряше устата достатъчно.

Коментар

Working...
                                X