Vergil1975, ти защо си мислиш че Путин има претенции към Украйна, украинците имат, не той.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да те питам - ти като си се родил, някой правил ли те е или си се пръкнал ей така, незнайно как, за присъствие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКаквото е станало, станало е с Божията намеса Не си въобразявай, че ще признае генезиса на тази война. "Кенсъл културата", просто бушува сред тези юнаци. И няма причини. Ей така, щото Путин бил злодей.
- вЕрай ми.
А че е злодей е вън от съмнение.По негова заповед беше убит Пригожин заедно с невинният екипаж на самолета, Навални и Литвиненко. Плюс стотици руски граждани в терористичните атентати,заради които започна втората война в Чечня.
Изобщо не коментирам действията на руската армия в Чечня и Украйна. Да кажем,че са по време на война. Но другите убийства с нищо не са оправдани.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеДа те питам - ти като си се родил, някой правил ли те е или си се пръкнал ей така, незнайно как, за присъствие?
- вЕрай ми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Войната в Украйна я започна Путин. Тая в Газа Хамас.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
от КГБ ли ти спуснаха инфото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
НЕ. НЕ Е вярно. Данните са от американските спътници.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение"Буданов удари руския Каспийски флот на 1500 км от Украйна. Поразени са поне два кораба"
Изкачат ми тука разни заглавия. Я да видим вярно ли е това
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеБе ако някой си мисли,че украйнците ще подпишат какво да е примирие,жестоко се лъже
Те не са мишки .Работата ще отиде на ескалация.русия ще натиснат,при пробив Полша 100% ще се включи(иначе после са те) и тогава блядовете ще разберат какво е НАТО
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
другарката по история в 4-ти или 5-ти клас ни беше казала,
че за всяка война има причина /или причини/ и повод
и винаги се различават
При съвсем малко по-висок на ръст на императора ни причина щеше да има, ни повод, ни война.
А също и ако ковидното пощенско гласуване не беше катурнало президентството на Тръмп. И 7ми октомври нямаше да има, а Газа още щеше да има надморска височина.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
другарката по история в 4-ти или 5-ти клас ни беше казала,
че за всяка война има причина /или причини/ и повод
и винаги се различават
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение"Буданов удари руския Каспийски флот на 1500 км от Украйна. Поразени са поне два кораба"
Изкачат ми тука разни заглавия. Я да видим вярно ли е това
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Нов път ще се прокарва, друже, тука - както е казал поетът.
https://tradingeconomics.com/lmt:us
- 1 like
Коментар
Коментар