IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Gerasim_Burgaski, никой не може да попречи Германия и Русия да се обединят, все някога ще стане. На банкстерите силата им няма да мине много време и ще затихне, все повече ще са тези които ще се научават да си правят пари от нищото, да ги умножават. Така че проблема с нямането на пари защото голямата част от тях не са били създавани но са давани в заем ще се заличи. Това може много скоро да се случи, може и да се позабави малко. Какво печелят САЩ от това че Германия и Русия няма да се обединят ? Обратното - могат да имат силни съюзници или слаби, азиатците никога няма да им бъдат съюзници защото те мислят по друг начин. Японците там раздадоха всичките си технологии на другите без да се замислят дори, те ги направиха силни икономически а не САЩ или така наречените еврейски фамилии. С такива хора далеч няма да стигнеш, те живеят в миналото. Най голямата държава населена с християни в Света е Русия, най напредналата като устройство на обществото е Германия. Украйна би трябвало да е с тях, но те са идиоти тези които управляват там. Ядрото на Европа ще са Русия и Германия. Немските фирми в Китай ще произвеждат, но за тях руски суровини ще има.
    да си го иZZгледаш на 4K

    https://www.youtube.com/watch?v=1ztaf5Qy368

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
      Приятелските страни бавно но сигурно обръщат гръб на русия. Постъпленията се свиват, хватката се затяга и ватат затъва в блатото. Разпада е все по-близо
      добре е че раZшистите са толкоZZ кухи че не го VVиждат
      не го раZZбират

      особено .Г.О.аналната фея

      Коментар


      • https://www.youtube.com/watch?v=U8_Tdf8NI9A, обаче Зе вече само го мразят май, четете коментарите под клипа.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

          Коментар


          • съвременната мата хари
            пак ли препоства болшевишка пропаганда
            препоръка е

            Коментар


            • Gerasim_Burgaski, шв.банки са решили да си подритват хубавия бизнес, цел живот банкер омръзва, може да се решили да се преквалифицират в миньори.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Агро, те не превеждат пари което ги устройва защото така няма да платят нищо на САЩ и американски банки. САЩ искат от тях нещо което те смятаха и без това да направят, разменят се стоки на два пъти по ниски цени ако не се получат пари срещу стока и после тези пари да се превеждат за да се купи друга стока. Намерение да държат западна валута в големи количества и да я натрупват нямат. Нали виждаш нямат взривни вещества, нямат метали за производство на оръжие съюзниците на САЩ. Те си въобразяват че налагат санкции на Русия, а всъщност налагат санкции на съюзниците си и техните компании затъват, изнесоха си производството изцяло в Китай и никой не иска в САЩ където трябва да плаща данъци от които гарантирано ще фалира. Най голямата компания която реално си е изкарала парите до стотинка в САЩ се изнесла и няма никакво намерение да се връща в САЩ, това е компания която се е родила в САЩ и никоя компания която е чужда няма да се пренесе там.
                Каква беше Русия преди 2008 - ма година на САЩ, май им беше СЪЮЗНИК. Другите съюзници сега да гледат внимателно какво правят САЩ спрямо Русия, то е нещо което и тях ти чака май.
                Last edited by supertrader; 27.03.2024, 20:55.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Барби, а бе твоите хора от промяната се сдали , дори не геройски, поне да бяха лъгали още малко че ще вкарат байхуй в затвора
                  Че те уж вече го вкарваха. И той, оттам, им маха с кърпичка.
                  Last edited by Pyramid; 27.03.2024, 20:26.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                    Приятелските страни бавно но сигурно обръщат гръб на русия. Постъпленията се свиват, хватката се затяга и ватат затъва в блатото. Разпада е все по-близо
                    Ама как. Ама разбира се.
                    Last edited by RUBLA; 27.03.2024, 20:17.

                    Коментар



                    • Приятелските страни бавно но сигурно обръщат гръб на русия. Постъпленията се свиват, хватката се затяга и ватат затъва в блатото. Разпада е все по-близо
                      Last edited by RUBLA; 27.03.2024, 20:16. Причина: Линк към конкурентна медия.

                      Коментар


                      • От рубриката "vсичко върви по план" :)


                        Click image for larger version

Name:	GJsT_-nWsAAYcXh.jpg
Views:	1
Size:	75.0 КБ
ID:	4169559
                        Last edited by Gerasim_Burgaski; 27.03.2024, 19:40.

                        Коментар


                        • Pyramid, не се заблуждавай, самураите са си самураи и ще ги посекат като настане точното време..Какво им дават - някакви боклуци.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Барби, а бе твоите хора от промяната се сдали , дори не геройски, поне да бяха лъгали още малко че ще вкарат байхуй в затвора

                            Коментар


                            • [QUOTE=satz;n4169542]

                              Тоя ми е неизвестен, но явно е бил много убедителен, защото путлерите хелита пращаха, ламарини и черни



                              Затка, какво стана с полския генерал в часов яр, погребаха ли го в полша, че гледам тук

                              В Польше остановили все военные учения с применением взрывчатых веществ и боевой техники по решению министра обороны Владислава Косиняка-Камыша, сообщили в пресс-службе Минобороны страны. Исключением названы мероприятия ведомства за пределами государства, в том числе касающиеся обучения украинских солдат.

                              Минобороны Польши приступило к пересмотру мер безопасности во время обучения солдат, до этого момента тренировки не будут возобновлены, говорится в сообщении. Причиной такого решения стало несколько несчастных случаев во время учений.

                              В начале марта во время тренировок Dragon-2024 (предусмотрены масштабными учениями НАТО Steadfast Defender 2024) гусеничная машина переехала двоих солдат 1-й танковой бригады, они погибли. В маневрах принимали участие порядка 20 тыс. военных и 3,5 тыс. единиц техники из десяти государств — членов Североатлантического альянса.

                              25 марта в ходе учений с подрывом тротила погибли двое саперов 5-го Тарновскогорского химического полка. На следующий день в результате схода лавины умер еще один польский военнослужащий во время учений в горных районах.
                              https://www.rbc.ru/politics/27/03/20...mxwms039152694


                              Очевидцы сообщили, что в Киеве и области наблюдается усиление оборонительных мер. По их словам, по всему периметру города устанавливаются новые посты с военными, а старые окопы обновляются и углубляются.

                              В лесопарковой зоне на северо-западе Киева, по словам очевидцев, «буквально за последние дни обновили, очистили от травы, даже углубили» старые окопы, вырытые еще год назад, передает ТАСС.

                              В районе Вышгорода в Киевской области по направлению к Белоруссии также наблюдается усиленный контроль со стороны военных.

                              Ранее российские ученые Александр Бартош и Анатолий Летяго из Академии военных наук в статье, опубликованной в журнале «Национальная оборона», раскрыли план Великобритании по созданию буферной зоны вокруг Киева с помощью сил НАТО.

                              Согласно предложению Британии, к маю 2024 года крупные мобильные силы НАТО из Румынии и Польши должны были быть готовы к вводу на Украину. Целью операции было создание буферной зоны в районе занятых позиций, включая границу с Белоруссией и территорию вокруг Киева.
                              https://vz.ru/news/2024/3/27/1260380.html

                              И във връзка с последното- пуснали вече линия за фаб 3000

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                                Това за самолетите генерала дето палил тревата и я представял за паднал самолет ли го е казал
                                Тоя ми е неизвестен, но явно е бил много убедителен, защото путлерите хелита пращаха, ламарини и черни някви кутии де били оранжеви мъкнаха

                                а Zпилоти жално скимтяха, че братани загубили... сигурно у бръснарницата са се загубили, що толко се тръшкаха питайте ги

                                Коментар

                                Working...
                                X