Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеAbrams в неравна битка с хълм!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Когато Путин говори Батко трябва много внимателно да слуша, защото когато Путин мълчи Батко се н@сир@.
Пп. Аз наистина нямам за цел да се подигравам с възрастта на президента, който на приема на Чарлз и Камила взел, че пръцн@л. Господ Бог здраве да му дава, стомахчето е здраво, воденичката мели. Батко е извън демократичния процес, Батко е властта над хамериканския президент
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАбе мурзи, ми джуджето ся като спре ютуб на блядовете кво ше пускате?
на живо:Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
RUB/USD 10^2:1
Курса на рублата клони към нулата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАбе мурзи, ми джуджето ся като спре ютуб на блядовете кво ше пускате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikimaus Разгледай мнениемейд ин юэсэй
https://www.youtube.com/watch?v=5FP6nHoF1uA
Коментар
-
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[
Подходяща музика си дал за видеото "Разгром на ВАГНЕР в Сирия"
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Курса на рублата клони към нулата
Путин видял кои са министрите на отбраната на НАТО и изпаднал в силно затруднение...
Сега кво ще прави? Дали да им подарява цветя за Осми март или да воюва?
Впрочем дамата от УСА е била мъж, преди да си отреже топките. Които явно са били празни...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеCabalgata de las Walkirias. R. Wagner. Dir.: Miguel Roa
https://www.youtube.com/watch?v=Clg1IbQ7sNY
Коментар
Коментар