Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Значи някакви идиоти правят войните.. правят и ебати парите... а ние да се бием.... хората не искат войни!!!! аз лично ще съм на някой остров далеч ти се бий колкото искаш!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Какво се случи, в момента?
Краварите не посмяха да отрежат достъпа на ЦБ нз РФ, до парите и за плащане на външни облигации. Друго?
А да.. Азия, Африка и Ю.америка са на руска страна.
Аман, от промити мозъци.Нищо че джуджи и компания халюцинираха за разплащания в девалвирани рупли.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
На мен ми се иска да ви видя мурзилките - в БГ армията да отбранявате РодинатаАма понеже сте национални предатели, ще дезертирате до един
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНай-голямата грешка която в момента правителството на България може да направи е да предостави оръжие на Украйна и дефакто да направи българите участници в конфликта.Грешка равна на тази от 1915 година направена от Фердинанд.Ние имаме нищожно количество ракети С-300 които по никакъв начин не могат да спрат руската армия.В момента обаче нашите съюзници отвъд океана умишлено ни вкарват в конфликта.Да приемаш бежанци е едно.Да пращаш хуманитарна помощ същото.Да даваш оръжие на една от двете страни е акт на присъединяване в конфликт.Война.Много би ми се искало да видя тези които сега ще пишат срещу поста ми в момента в които завалят руските ракети в България............Ама понеже сте национални предатели, ще дезертирате до един
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
А случая е като по учебник.В четвъртък идва Кьовеши и вечерта в 20.00 арестуват Борисов-не съм му фен и има за какво да го арестуват-в петък идва шефа на Пентагона да ни нареди да станем участник в нежелан от голямата част от хората конфликт.Защото съм сигурен че и тези които подкрепят Украйна не искат един ден те и децата им да се крият в подземията на блоковете......А натам отиват работите.Ние българите нямаме АБСОЛЮТНО никаква полза от каквото и да е включване във военния конфликт.Руските кораби с калибрите са на 200-300км от Варна.Дано разумните сили дори и с риск на кариерата си провалят този опит да ни хвърлят в конфликта.
Рашката червена армия от гладни азиатски скакалци окупира неутрална България през ВСВ и я вкара във войната след това - така ще стане и сега, докато се навеждате за да ви влязат и топките с обувалка!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Кой народ? Бесарабските българи ли? Унгарското и полското малцинства ли? Или 30-те% руснаци? Тях питаш ли ги,какво им е мнението, за режима в Киев. И какво са преживели.
Украинците никога не са имали самостоятелна държава. а сега се разпасаха. Това е думичката. С краварска помощ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
На видеото, жилеткиъе са с украински надписи. Този говори, за патриоти на Украйна. но в Русия, и у нас не е държавна политика. Проявяваме търпимист. Но не ги въоръжаваме. И да им даваме контрола, над цели региони.Last edited by bertram; 17.03.2022, 23:52.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
айде стига и ти. говорят за Москва във видеото и е от 2004-та между другото.
пп дето ще бързаш като матросов на амбразурата изгледай филмчето
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C...B2%D0%B8%D1%87
Максим Сергеевич Марцинкевич -Тесак, който вече е мъртъв. убит е в център за задържане 2020-та.
не казвам, че ги няма същите тенденции в Украйна... има ги, но същите кретени ги има и в Русия, че и в нашите агитки за съжаление.
- 1 like
Коментар
-
А случая е като по учебник.В четвъртък идва Кьовеши и вечерта в 20.00 арестуват Борисов-не съм му фен и има за какво да го арестуват-в петък идва шефа на Пентагона да ни нареди да станем участник в нежелан от голямата част от хората конфликт.Защото съм сигурен че и тези които подкрепят Украйна не искат един ден те и децата им да се крият в подземията на блоковете......А натам отиват работите.Ние българите нямаме АБСОЛЮТНО никаква полза от каквото и да е включване във военния конфликт.Руските кораби с калибрите са на 200-300км от Варна.Дано разумните сили дори и с риск на кариерата си провалят този опит да ни хвърлят в конфликта.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Значи ще членуваме в отбранителен съюз, ама ще сме неутрални, даже по-неутрални от Швейцария
И да садим отсега цветята с които да посрещаме червените орки
44-та, като не сме си разваляли дипломатичеките отношения с СССР, да не би да не са ни нападнали
Даже лятото на 41 г в б-я са се водили преговори от името на Сталин за примирие със Хитлер
- 4 Харесвания
Коментар
-
Всички в Украйна говорят на руски, Пълен фейк.
Украинците, заместват "ы", с 'i". Пълен фейк.Сам си го изгледай.
Мы, как патриоты Украины.........Повече нужно ли е?
Взет един хонорар, за един фейк.
пп дето ще бързаш като матросов на амбразурата изгледай филмчето
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C...B2%D0%B8%D1%87
Максим Сергеевич Марцинкевич -Тесак, който вече е мъртъв. убит е в център за задържане 2020-та.
не казвам, че ги няма същите тенденции в Украйна... има ги, но същите кретени ги има и в Русия, че и в нашите агитки за съжаление.
Last edited by bertram; 17.03.2022, 23:39.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Всички говорят на руски.
А на 14:16 флага в кабинета на ултрадесния какъв е?
Украинците, заместват "ы", с 'i". Пълен фейк.Сам си го изгледай.
Мы, как патриоты Украины.........Повече нужно ли е?
Взет един хонорар, за един фейк.
- 1 like
Коментар
-
Борисов е мразен поне от 70% от пълнолетните българи и ареста му ще е посрещнат с възторг и три дни коментари.През това време дано не направят белята нашите министри.Типична операция по програмиране на стадото.
кои са русите, че да ни казват дали можем или не да продадем/дарим оръжие на украйна.
те питаха ли някой като започнаха 'операцията'
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар