IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Вутинчо, с пирамидалния грабвайте супер кофите от бръснарницата и отивайте да носите газ....
    че нали обещахте,че в Китай не било проблем да го изнесете

    ПЕТ ПЪТИ са паднали обемите LNG на путлерчо поради липса на извозване и препълнени резервоари - ВСЕ по ПЛАНУ!!!
    затова пък, Херсон и Харков не са руски и черноморския руски флот го няма в Крим

    Коментар


    • Шойгу озвучил потери ВСУ с начала года (ВИДЕО)

      02.04.2024 - 13:57

      С января 2024 года ВСУ потеряли более 80 тыс. военнослужащих, 14 тыс. единиц различного вооружения, в том числе свыше 1200 танков и других боевых бронированных машин.

      Об этом 2 апреля сообщил министр обороны России Сергей Шойгу.

      После провала контрнаступления ВСУ пытаются закрепиться на отдельных рубежах и позициях, но ни на одном из направлений своих целей противник не достиг.

      Группировки российских войск продолжают отодвигать украинские формирования в западном направлении.
      За прошлый месяц в ДНР освобождены н. п. Невельское, Орловка, Тоненькое, Красное, в Запорожской области — поселок Мирное.
      С начала года под наш контроль перешло 403 квадратных километра территории новых регионов РФ.

      Киев старается убедить Запад в способности противостоять Армии России, перенося боевые действия на территорию нашей страны, прибегает к актам терроризма, обстрелам мирного населения, подчеркнул Шойгу.
      Министр также отметил, что за март высокоточным оружием и БПЛА были нанесены 190 групповых и 2 массированных удара по Украине.

      Коментар


      • Пак удар с дронове на голямо растояние, пак се навеждат по целите чрез интернет - спътниковия. При предния удар са загинали деца - ученици в общежиния в Алабуга мисля се казвал този учебен център, 7 деца са убити казва някакъв н канала си.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

          Количеството ражда качеството. Как може да кажеш ти си с ниско образование няма пари за теб- това мисля че е фашизма на запада- според запада всички хора са еднакви и трябва да имат достъп до всичко. Само че се оказа че на руснаците ще им вземем парите защото искат да ни напляскат и не ни дават каквото искаме. Няма да ги пуснем на олимпиади защото бият нашите глигани- най компрометирания люисчо, но медалите не връща
          Нормално е да стимулираш раждаемост при образовани, работливи и можещи семейства. Другото е разплод и се прави по две причини - или трябват много бачкатори, или трябва много никому нелипсващо месо за фронта.

          Да се надяваме, че Вови смята да прави Русия индустриална суперсила.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
            Препоръчвате, да бъде ударена от путлеристите цел в България ли?
            Че тя, твоята кратуна, НЕ може да е "цел". Ти си щета на природата, Бог дал, Бог взел.
            Last edited by Pyramid; 03.04.2024, 10:14.

            Коментар


            • satz, той е ентусиаст, не е препоръчител и от него не зависи. Някой трябва да отбива удара, тези които са потърпевши от действието на тези оръжия не е да не се сещат че има място от където идват тези рози. Тези хора които управляват сега Украйна само удължават тази агония. На мен ми е жал за украинците от самото начало, виждам как са живяли и как са възпитани. Той Вальо някои неща за Германия не знае, не е бил там човек без тескере и в тази среда със сигурност щеше да научи защо има такива които те засичат на пътя да го удариш и да му платиш ремонт на колата. Мисли че са идеално лоши хора..ами не са, защото там има проблем че немците настъпват яко като тръгва на кръстовището или да премине преди светофара да смени.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                ..- да попитам днес са хванали икони с експлозив украинско производство и български взриватели. Дали арсенал е легитимна цел или да
                Препоръчвате, да бъде ударена от путлеристите цел в България ли?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                  Пишеш глупости
                  Как ще са глупости, и дрога се купува с такива пари. Когато купуваш неща специфични за отглеждане на дете, това са определена категория стоки и могат да се проследяват, а парите да се възтановяват. Този който ще купи алкохол с тях, а децата му ще са голи и боси просто нищо няма да получи защото те точно така отглеждат децата си. Тези деца после са проблем и обществото трябва да интегрира.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    v_tin, има работещ начин, парите се дават на децата направо. Как ? Посрещат се всички разходи които родителите правят за тях с тези пари или с част от тях, децата няма да са финансово бреме за което хората просто да са неспособни да платят. Всеки знае че с такива пари сега се плаща алкохола на родителите, това добре ли е.
                    Пишеш глупости

                    Коментар


                    • v_tin, има работещ начин, парите се дават на децата направо. Как ? Посрещат се всички разходи които родителите правят за тях с тези пари или с част от тях, децата няма да са финансово бреме за което хората просто да са неспособни да платят. Всеки знае че с такива пари сега се плаща алкохола на родителите, това добре ли е.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • БАрби, нали всичко било легитимна цел- да попитам днес са хванали икони с експлозив украинско производство и български взриватели. Дали арсенал е легитимна цел или да

                        Коментар


                        • Sled убийството на журналиста разкрил имението в египет, сега очаквам избиването на цялата редакция на вестника

                          Коментар


                          • Зеленский приобрел особняк Highgrove House, ранее принадлежащий Королю Карлу III, за 20 миллионов фунтов

                            Highgrove House использовался Принцем Чарльзом с 1980 года в качестве загородной резиденции, в которой он вместе с Принцессой Дианой воспитывал своих детей – Принца Уильяма и Гарри. Как сообщает британская газета London Crier, после 44 лет в собственности короны, дом, вместе с окружающим его парком, был продан президенту Украины.

                            Грант Харрольд, бывший дворецкий короля, заявил, что по его данным, сделка по продаже была завершена 29 февраля 2024 года, во время визита супруги Зеленского в Великобританию. Сумма сделки составила 20 миллионов фунтов стерлингов. Продажу Highgrove House подтвердили и сотрудники, занимающиеся обслуживанием бывшей королевской резиденции. Большая часть из них попала под сокращение 21 марта 2024 года.
                            Король Карл III с самого начала конфликта, занимал сильную про-Украинскую позицию. Подтверждением симпатий короля по отношению к Зеленскому стали многочисленные визиты представителей Украины в Великобританию. Особенно частым гостем стала Елена Зеленская. По словам британских СМИ, у нее сформировались весьма близкие отношения с королевой Камиллой, супругой Карла III.

                            По словам Гранта Харрольда, скрытность Букенгемского дворца, особенно обострившаяся в последние месяцы, в связи с болезнью Короля Карла III и Кейт Миддлтон, говорит о том, что официального подтверждения факта продажи придется ожидать несколько недель или месяцев. Остается неясным, как именно Зеленский смог убедить британского монарха продать свою резиденцию и на какие средства он совершил покупку.

                            12 января 2024 года правительство Великобритании объявило о дополнительном финансировании Украины в размере 2,5 миллиардов фунтов стерлингов на 2024/2025 год.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                              Това обвързано ли е с възпитание, образователен ценз на родителите или техния професионален статус? Или никой не говори за качество, а за количество?
                              Количеството ражда качеството. Как може да кажеш ти си с ниско образование няма пари за теб- това мисля че е фашизма на запада- според запада всички хора са еднакви и трябва да имат достъп до всичко. Само че се оказа че на руснаците ще им вземем парите защото искат да ни напляскат и не ни дават каквото искаме. Няма да ги пуснем на олимпиади защото бият нашите глигани- най компрометирания люисчо, но медалите не връща

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Нещастници, кога ще се научите да спорите фактологически и конструктивно ?
                                .
                                Държава Цена на 12 яйца Чист доход ($) Може да купи ... яйца
                                Bulgaria $3,22 13 350 4 146
                                France $4,10 45 290 11 046
                                Russia $1,27 12 750 10 039
                                United States $3,72 76 770 20 637
                                .
                                Prices by Country of Eggs (regular) (12) (Markets)
                                Last Update: April 02, 2024 12:58 PM, CDT
                                https://www.numbeo.com/cost-of-livin...y=USD&itemId=1 1
                                https://www.worlddata.info/average-income.php
                                Чакай бе барби, как 3 долара за яйца в бг- ти луд ли си,- 10 яйца аз ги помня около 2 лв. Тук 3,29евро за 18 яйца каза жената

                                Коментар

                                Working...
                                X