Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеА тока, за да напишеш тази безССССмилсица, знаеш ли с какъв енергиен ресурс е произведен? ЕС и САЩ ни е.аха майката на ядрената енергетика, благодарение на Филипчо Димитров. Нямаш ниакава връзка с реалността.
ако визираш гориво за Козлодуй мисля, че при зор може да се ползва и от други източници - има такава инициатива.
колкото са ни брулили последните 30 години екс-комуняги, лукойл и самите руси за газ и петрол...толко и турците не са ни брулили.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеМисля, че е крайно време западът да остави Путин да разчита само на Китай като купувач на суровините им (те друго не изнасят).... русите не ги чака нищо добро. Плюс премахване на всички двойни гражданства в държави от евросъюза, едно от които е руско... елитът им да се прибира в Москва и да си чака за визи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Никел, Паладий, Платина, Злато, Алуминий, Мед, Стомана, Диаманти, Пшеница , Газ, Нефт, Въглища, плочи от дървесни частици, дървен материал, изкуствени торове ......това всичко може да удари небесата ако икономическата война се разгори.
Спекулант да си на тези времена...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеМисля, че е крайно време западът да остави Путин да разчита само на Китай като купувач на суровините им (те друго не изнасят).... русите не ги чака нищо добро. Плюс премахване на всички двойни гражданства в държави от евросъюза, едно от които е руско... елитът им да се прибира в Москва и да си чака за визи.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Мисля, че е крайно време западът да остави Путин да разчита само на Китай като купувач на суровините им (те друго не изнасят).... русите не ги чака нищо добро. Плюс премахване на всички двойни гражданства в държави от евросъюза, едно от които е руско... елитът им да се прибира в Москва и да си чака за визи.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТекстчетата са цветни, за да ги разбират бавно развиващите се тролчета
Магарков, благодаря ти че мислиш за мен злобничко
Пази си жлъчката
За държавите в синьо не се тревожи, те сметнаха загубите си (-1% .. -2%)
от предстоящите санкции за лудото джудже и от утре пак тръгват нагоре
А мъките на лудото джудже тепърва започват (-10% .. -13%)
И помоли някой батко да ти обясни какво виждаш отдолу
Сега имам 1100 TH/s.
За 1 ден: +0.00498943 BTC = +193.1542 USD
Ето 2 от мините за BTC:
========================================
https://www.bitfufu.com/dashboard
========================================
https://www.bitdeer.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКато гледам рубикона е преминат.
Въпроса е докъде ще стигнат - дали само ще изтласкат украинците до границите на 2те области или ще направят и сухопътна връзка с крим или пък чак до Днепър ще се спрат.
Във всеки случай ще ядат санкциите, така че - поживъом-увидим.
Все си мисля че може би 2-я вариант ще е.
Нещо май бях мернал че десантните дето ги докараха отдалеч са в азовско море...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКато гледам рубикона е преминат.
Въпроса е докъде ще стигнат - дали само ще изтласкат украинците до границите на 2те области или ще направят и сухопътна връзка с крим или пък чак до Днепър ще се спрат.
- 1 like
Коментар
-
Като гледам рубикона е преминат.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Разпад на московската държавица.ДА започне .СЕГА
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДоговорите за признаване току-що бяха подписани.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Ми да, който държи петрола и първичните метали пичели.
- 1 like
Коментар
-
Бертрам, те да инвестират но трябва да имат какво..май ще излезе че драмата е че нямат. След една голяма инфлация, ще инвестират тези които имат неща които все пак обеднялото население е принудено да купува..та те като изкарат пари и им останат настрани ще тръгнат да ги инвестират някъде. Не е голяма драма, като нямат натрупани излишни пари няма да сънуват душмани, че ще дойдат да им ги откраднат.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар