Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Държи го - с устенца САЩ е най-големия производител на петрол хахахаха
Обаче руплата ще удари 100 за долар още до края на седмицата, за сметка на това рашките имоти по цял свят ще спаднат с още 40% ей тъй заради новината. Идват златни времена да ги отървем от собствеността им евтино
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТи да видиш: СЛЕД като толкова години я "фалираха", резервите би, са пи-високи отпреди това, дълг не и остана и т.н. Абе, странно "фалиране".
А икономиката е ВСИЧКО.Без пари нищо не става,както и обратното
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Отплеснах се - исках просто да отбележа, че точно преди 8 години Русия си прибра Крим. Тогава платените българомрази (по съвместителство русофоби) предричаха, че е за малко; че Русия ще фалира заради санкции манкции; че ще бъде изгонена от Крим... Колкото прави бяха тогава, толкова са и сега.
Ай, аривидерчи!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Засега това ми изглежда най-добрата идея за справяне с кризата. Олигарсите сами да решат дали предпочитат огромни материални загуби пред затриване на едно джудже
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениесамо НАЧАЛОТО Е ТОВА
ПРЕДСТОЯТ такива жестоки санкции ЧЕ на късотрупия СВЯТ ЩЕ МУ СЕ ЗАВИЕ
ЕСТЕСТВЕНО ТОВА ЩЕ УСКОРИ РАЗПАДА на расийската федерация
[ATTACH=CONFIG]n3877257[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеЗасега това ми изглежда най-добрата идея за справяне с кризата. Олигарсите сами да решат дали предпочитат огромни материални загуби пред затриване на едно джудже
- 1 like
Коментар
-
Засега това ми изглежда най-добрата идея за справяне с кризата. Олигарсите сами да решат дали предпочитат огромни материални загуби пред затриване на едно джудже
ПРЕДСТОЯТ такива жестоки санкции ЧЕ на късотрупия СВЯТ ЩЕ МУ СЕ ЗАВИЕ
ЕСТЕСТВЕНО ТОВА ЩЕ УСКОРИ РАЗПАДА на расийската федерация
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Отплеснах се - исках просто да отбележа, че точно преди 8 години Русия си прибра Крим. Тогава платените българомрази (по съвместителство русофоби) предричаха, че е за малко; че Русия ще фалира заради санкции манкции; че ще бъде изгонена от Крим... Колкото прави бяха тогава, толкова са и сега.
Ай, аривидерчи!
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/sasht/337/a/...erveno-346504/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
САЩ и ЮК възнамеряват и вече са го започнали, да конфискуват парите и имотите на минимум 600 руски олигарси
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар