Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Че си заврян в 9та глуха и новини не стигат до Дряново не е изненада - те ти го насирането баш по случай предните драми около Украйна
https://inews.bg/%D0%90%D0%BC%D0%B5%..._i.370806.html
Рушняците в момента не могат да контролират нищо, дори собствената си територия. Джуджанка затова се опитва да си вдигне рейтинга навън, у дома вече я клатят и скоро - на дръвника, по стар милиционерски обичай
Цитирам дословно от линка ти от 06.03.2014г. :
" Същевременно се появи слух, че американският самолетоносач "Джордж Буш" се приближава към водите на Черно море."
Вече са минали близо 7 години и сега ако намериш и линкче дето да се потвърждава че реално самолетоносач на САЩ е плавал в Черно море цена няма да имаш че инак е в стил - поредната ти фантазия.....
Американски самолетоносач никога не е плавал в Черно море , по много причини ..... основната е че самолетоносача е заплаха за изостанали държавички не и за такива разполагащи с съвременни ракети и ударни системи. Във Черно море живота на такава голяма цел е точно колкото времето от за стигане на ракетите до точното му местоположение ....4-5 минути.
Всеки квалифициран американски специалист схваща, че в Черно море самолетоносната група ще се озове в мишеловка, тъй като цялото пространство - и въздушното, и морското, и подводното, изцяло се покрива от руските ударни системи!
Друга съществена причина че по конвенцията Монтрьо , Черно море е забранено за самолетоносачи на държави които нямат излаз на него ......ма ти продължавай да се излагаш като кифладжия с поредните лъжи ....забавен си.Last edited by markov; 16.01.2022, 01:40.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Именно. Ма и краварите нямат такова. Разликата е във времето,за достигане на целта. Едно е да изстреляш ракета, която ще достигне целта си за 2-3 минути. А съвсем друго е ,да и се налага да лети 20 минути. Имаш време за ответна реакция. Най-малкото.
Елементарна логика..
П.П.Засичаш, потвърждаваш, отговаряш. ВРЕМЕ..
Това е модерната война, няма нужда от друга - ония като огладнеят още малко, сами ще си го застрелят джуджи като куче барабар с олигархията дето го поддържа Ма ракети ма чалъми - мина тая, само лаф да става за през раята на диета от рупли
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Г-н Кретен пак плещите глупост след глупост !
1. Кога точно американски самолетоносач е влязъл в Черно море? ......Щото такъв случай не ми е известен. Не че нещо ще стане ако успее да влезе защото според конвенцията Монтрьо имат право до 21 дни чужди военни кораби да плават но просто не е влизал. Както руски подводници могат да плават около Англия и около САЩ така и Американски имат подобни права......Ако остане повече от 21 дни тогава ще е интересно но не им стиска !
2. В Казахстан Руснаците направиха показно как се гонят терористи и за 2-3 стабилизираха положението. Казахстан и Армения няма и да си помисли вече да мръдне от правилния път щото без Руската подкрепа са прекалено уязвими....
https://inews.bg/%D0%90%D0%BC%D0%B5%..._i.370806.html
Рушняците в момента не могат да контролират нищо, дори собствената си територия. Джуджанка затова се опитва да си вдигне рейтинга навън, у дома вече я клатят и скоро - на дръвника, по стар милиционерски обичай
Коментар
-
Слушам те. Обори ме
Ами НИКОЙ в българската армия не е спял с униформа. С изключение на действащият караул. Тогава по устав спиш с униформа.
Второ. Никой в съветската армия не спи с униформа, с изключение на караула.
Това за двайсетте минути за отбрана са митове, при това нереалистични.
Няма такова нещо. Има нещо вярно в идеята да задържим рубежа на Стара планина около пет дни след настъплението на турската армия. Дни, разбираш ли?
И в тези пет дни да дойде подкрепление от Одеския военен окръг на тогавашния Съветски съюз. Аз естествено не съм имал удоволствието да бъда допуснат до такива свръх секретни планове за развръщане на Българската армия, но естествено съм чувал някои неща.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Колко от Вас могат да боравят с калашник,картечница ,да оцеляват без храна ,вода ,да не се къпят със седмици ,да се хранят като кучета от земята ,защото при война това е една малка частичка от реалността .
Май ,доста малко ,та се молете да няма война защото за нула време сте заминали
- 1 like
Коментар
-
Слушам те. Обори ме
Коментар
-
И филми си гледал. Евала. Машаала. А друго, правил ли си.? Защото, аз си спях с униформата. Дечко/
Коментар
-
И филми си гледал. Евала. Машаала. А друго, правил ли си.? Защото, аз си спях с униформата. Дечко/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Това не е вярно.Много филми си гледал.С униформата се спи само ако се наряд.явно си служил от 6м до 9месеца. и не си ги запомнил нещата .В казармата спят войниците/наборните/ България уведомява СССР,,събира се ръоводството,взема се решение......Трябва да се оповестя тпо домовете кадровите/офицери, сержанти/,да дойдат в азармата,да получат указания,да предадат улазанията,да се натоварят,да летят ,да кацнат,да заемат рубежите............Трябват най-малко 24ч.И НИКОГА ЗАДАЧАТА НА ба НЕ Е БИЛА ДА ЗАДъРЖИ ТуРЦИТЕ 20мин, Това се легенди.
Коментар
-
Сигурно е служил. Насън. Друг път, и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
гигов е служил. Около петнайс години артелчик.
Коментар
-
Поредния неслужил в казарамата.
3 минути, за да стигане на самолета.
Спи се с униформата.Само обувките се свалят.
Аман от дечковки.Така се дава пост.
Дано да няма война. Че 90% сте ЛГБТ.Last edited by 0; 15.01.2022, 23:47.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар