IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледах преди минути изпращането на 10 000 бойци от Чечня за Украйна.....Какво ли би станало ако 3-4000 от тях извършат десантна операция на нашия бряг и Путин предупреди че всяка намеса на НАТО ще доведе до ядрена война.Дали Бидона ще рискува Ню Йорк Вашингтон и Лондон зареди нас а?И после веднага си помислих за списъци и стягащи куфарите си за Запада нашенци......

Коментар

• https://www.dnes.bg/stranata/2022/02...bombite.521697

Масова са избирали маршрути за бягство от войната през Молдова и Румъния. Украинци, стигнали до "Дунав мост" край Русе, заявиха, че са притеснени. Уточняват, че временно идват в България и искат да се върнат в Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
        Закрийте темата .
        Цирка свърши .

Зеленски отива при Путиня да сядат на една маса ,язък за напребението .
        Сега разбрахте ли всички колко е корумпирана и престъпна Украйна ?
        Ще поживеем и ще видим.
        А България и Русия изобщо не са корумпирани и престъпни Мечтател си, но е хубаво да има и мечтатели.

Коментар

• Закрийте темата .
          Цирка свърши .

Зеленски отива при Путиня да сядат на една маса ,язък за напребението .
          Сега разбрахте ли всички колко е корумпирана и престъпна Украйна ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
            Имам една молба към съфоромците от двата лагера. Може ли да пуснете някое клипче, как американски джевелин, в реални бойни действия, опрасква някой руски танк. За два дена война все трябва да са опрасккали една дузина руски танкове. Та да се изкефим всички тук на това чудо-оръжие.
            Ами то, за целта, шайтан-труба требе да работи, 'баси. Пък те, им насипаха трошки с изтекъл срок на служба, за унищожаването на които, трябва още пари да дадат...и сега, трошките се дънят но, у края. Тъй де, сещаш се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
              Имам една молба към съфоромците от двата лагера. Може ли да пуснете някое клипче, как американски джевелин, в реални бойни действия, опрасква някой руски танк. За два дена война все трябва да са опрасккали една дузина руски танкове. Та да се изкефим всички тук на това чудо-оръжие.
              Аз не съм от русофилите, т.е. руснаците стават, но мразя Путин. Обичам само България и пътя, който е избрала (ЕС, ЕЗ, Шенген и НАТО). Но честно това, което искаш да гледаш е извратено... Имаше клипчета, назад във форума. Гадна работа е като си представиш, че вътре в танка се пържат хора. Вярно, че тези хора до преди малко сигурно са стреляли по цивилни, но все пак е извратено да му се радваш... Войната е гадно, грозно и ужасно нещо. Разруха и унищожение. На хора и инфрастуктура, расли и изграждани с десетилетия. За секунди.
              Когато Господ е раздавал акъл на моста, военните са взели реката на абордаж!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз отпреди години питам, НА КОЙ ДЕН, е обявена Аспарухова България но, само споменават години, от 632-ра до вече обявената,681-ва.
                +1 Тук трябва да има натиск върху правителството. Да си изберат една дата и да я обявят за празничен неработен ден! Все едно дали е било през 680 или през 681-ва, все едно дали е юлиански или григориански. Казват на тази дата ще празнуваме хиляда триста и найсе години и точка!

Коментар

• Имам една молба към съфоромците от двата лагера. Може ли да пуснете някое клипче, как американски джевелин, в реални бойни действия, опрасква някой руски танк. За два дена война все трябва да са опрасккали една дузина руски танкове. Та да се изкефим всички тук на това чудо-оръжие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

И каква е идеята, да стане по-известно джудже от Наполеон?
                    Не бе. Магаре. Като теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

От древните укри? Продължаваш пропадането в кладенеца, внимавай. Такива имаше и в Украйна и накрая призоваваха към физическо изтребление на "москалите", дето са 2/3 от страната.
                      Нова порция глупости. Стой в темата за акциите. Там по не ти личи. В училище по история тройка връзваше ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Ти пирамидчо си виден представител на путинофилите заедно с оня плевенски бек бате пешо терзиев и още няколко човека за които Путин е Бог и всичко което прави и казва трябва да се приема и да не се подлага на съмнение. За вас Путин е бога слънце който дори не ходи до тоалетна и няма никакви човешки нужди хаха. Сигурно е и непорочно заченат
                        Добре де, и тебе ще канонизираме. Споко.

Коментар

• Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение

Човекът сигурно иска да каже 3 март 681, но в бързината е пропуснал годината.
                          Баш туй е искал да каже

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Чакай сега, че ме обърка. Бях останал с впечатлението, че за фусофилите България е създадена на 9 септември ?
                            Иначе за мен е през 681-а година, но правителството не ще да си избере конкретна дата, за да празнувам на маса цял ден веднъж в годината.
                            Аз отпреди години питам, НА КОЙ ДЕН, е обявена Аспарухова България но, само споменават години, от 632-ра до вече обявената,681-ва.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Естествено е българомразите да мразят 3 март. Нали тогава е създадена България.
                              Чакай сега, че ме обърка. Бях останал с впечатлението, че за фусофилите България е създадена на 9 септември ?
                              Иначе за мен е през 681-а година, но правителството не ще да си избере конкретна дата, за да празнувам на маса цял ден веднъж в годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Прочее “България” е създадена през 681 г. Ум царува, ум робува, ум патки пасе …
                                Човекът сигурно иска да каже 3 март 681, но в бързината е пропуснал годината.

Коментар

Working...
                                X