Гледах преди минути изпращането на 10 000 бойци от Чечня за Украйна.....Какво ли би станало ако 3-4000 от тях извършат десантна операция на нашия бряг и Путин предупреди че всяка намеса на НАТО ще доведе до ядрена война.Дали Бидона ще рискува Ню Йорк Вашингтон и Лондон зареди нас а?И после веднага си помислих за списъци и стягащи куфарите си за Запада нашенци......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
https://www.dnes.bg/stranata/2022/02...bombite.521697
Масова са избирали маршрути за бягство от войната през Молдова и Румъния. Украинци, стигнали до "Дунав мост" край Русе, заявиха, че са притеснени. Уточняват, че временно идват в България и искат да се върнат в Украйна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЗакрийте темата .
Цирка свърши .
Зеленски отива при Путиня да сядат на една маса ,язък за напребението .
Сега разбрахте ли всички колко е корумпирана и престъпна Украйна ?
А България и Русия изобщо не са корумпирани и престъпни Мечтател си, но е хубаво да има и мечтатели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеИмам една молба към съфоромците от двата лагера. Може ли да пуснете някое клипче, как американски джевелин, в реални бойни действия, опрасква някой руски танк. За два дена война все трябва да са опрасккали една дузина руски танкове. Та да се изкефим всички тук на това чудо-оръжие.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеИмам една молба към съфоромците от двата лагера. Може ли да пуснете някое клипче, как американски джевелин, в реални бойни действия, опрасква някой руски танк. За два дена война все трябва да са опрасккали една дузина руски танкове. Та да се изкефим всички тук на това чудо-оръжие.
Когато Господ е раздавал акъл на моста, военните са взели реката на абордаж!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аз отпреди години питам, НА КОЙ ДЕН, е обявена Аспарухова България но, само споменават години, от 632-ра до вече обявената,681-ва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имам една молба към съфоромците от двата лагера. Може ли да пуснете някое клипче, как американски джевелин, в реални бойни действия, опрасква някой руски танк. За два дена война все трябва да са опрасккали една дузина руски танкове. Та да се изкефим всички тук на това чудо-оръжие.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
И каква е идеята, да стане по-известно джудже от Наполеон?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
От древните укри? Продължаваш пропадането в кладенеца, внимавай. Такива имаше и в Украйна и накрая призоваваха към физическо изтребление на "москалите", дето са 2/3 от страната.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Ти пирамидчо си виден представител на путинофилите заедно с оня плевенски бек бате пешо терзиев и още няколко човека за които Путин е Бог и всичко което прави и казва трябва да се приема и да не се подлага на съмнение. За вас Путин е бога слънце който дори не ходи до тоалетна и няма никакви човешки нужди хаха. Сигурно е и непорочно заченат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Човекът сигурно иска да каже 3 март 681, но в бързината е пропуснал годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Чакай сега, че ме обърка. Бях останал с впечатлението, че за фусофилите България е създадена на 9 септември ?
Иначе за мен е през 681-а година, но правителството не ще да си избере конкретна дата, за да празнувам на маса цял ден веднъж в годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Естествено е българомразите да мразят 3 март. Нали тогава е създадена България.
Иначе за мен е през 681-а година, но правителството не ще да си избере конкретна дата, за да празнувам на маса цял ден веднъж в годината.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Прочее “България” е създадена през 681 г. Ум царува, ум робува, ум патки пасе …
Коментар
Коментар