Вдъхновена от нелепите искания на Путин към Украйна, Италия e поискала възстановяването на границите на Римската империя
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнение
ето така се създават армии от приятели на Путин......така и не можаха да се научат едни санкции да сложат като хората... или наистина Путин няма нищо и просто наказват хората за това, че са руснаци, или си от Русия, което е по-вероятно
РУСИЯ НИКОГА НЯМА ДА Я ПРОМЕНИТЕ ПОД ВЪНШЕН НАТИСК!!!!
тя сама ще се САМОразпадне!
АМИН
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеРуснаците да дойдат и да ни освободят. Явно сме поробени от ЕС и НАТО.
За съжаление обаче, струва ми се, че първо ще стане по-зле, преди да стане по-добре. Нацистите у нас ще се активизират и ще пробват да направят безумия. Звярът може много поразии да направи в предсмъртните си гърчове. Гарантирам, че още от другата седмица ще почнат да искат нови учебници по История.
Много ми е забавно колко са лековерни българомразите, че се надат да имат запазено място в самолета. Моля се, разпадането на тези "съюзи", под чията власт България скоростно изчезва, да се разпаднат бързо от силата на собствената ентропия и морален фалит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
+1111111111
Единственото което можем да спечелим е да ни бомбят и НАТО и РУСИЯ.
Като искате да се биете ей в украйна си избирайте която искате страна. ТУКА бойни действия не искамеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеПарадокс на кремлин:
Ако россия завладее Украйна отвсякъде в Европа ще граничи с НАТО.
Независимо от развитието на ситуацията, ракетите срещу НАТО биха достигали първо територията на България.
За съжаление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Има 10-тина ненормалници ,редовни в подобни теми.Не мисля ,че има нормален българин,или гражданин на света,който да подкрепя пълномащабна атака на мирна държава в 21 век в Европа от някъв полудял дядка,убиец на деца, с разбирания от 19 век
И 99% от тези са с IQ на шимпанзета,което става пределно ясно от несвързаните им и нелогични брътвежи Същите шимпанзета като в темата за ваксините
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от larsМного руски подлоги тука,много нещо.
И 99% от тези са с IQ на шимпанзета,което става пределно ясно от несвързаните им и нелогични брътвежи Същите шимпанзета като в темата за ваксините
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Давай по-спокойно, че като гледам си от интелигенцията и не ми се мисли като дойдат руснаците.
Естествено, оправдава кражбата, какво очакваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Голяма работа. Няма кражба. След 10 години като се разпадне Русия ще могат да си изтеглят парите. Сега милиони украинци спят по метрото и гинат, много било важно копейките на някой колхозник да бъдели достъпни веднага. Да се оплачат на вожда си. Война е, която той е почнал без никакъв повод.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.mediapool.bg/ukraina-skl...ews332655.html
Това мисля е финала !
Отива се към преговори в Беларус !!!
Тия украинците верно са си подлоги големи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Преди няма и два часа им писах. Закривам сметката. И без това за моите цели не са конкурентни на Wise.
Не си чел внимателно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.mediapool.bg/ukraina-skl...ews332655.html
Войната е на финал !
Отива се към преговори !!!
Коментар
Коментар