IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Комитет министров Совета Европы решил исключить Российскую Федерацию из числа членов организации, сообщает Министерство иностранных дел Италии.
    Эта мера также коснётся работы России в Комитете министров иностранных дел, Парламентской Ассамблеи Совета Европы и Европейском суде по правам человека, сообщает источник информагентства.

В резолюции подчёркивается, что операция Роcсии на Украине и поддержка Донецкой и Луганской народных республик «представляют прямую угрозу международному миру и безопаcности», а также «противоречат обязанностям и обязательcтвам России как постоянного члена СБ ООН».

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Па кой е казал, че са. Твойте шефове ги изкараха всесилни. Хакват избори, спират тоци, зятапват тръби...

Ама, я ми кажи, що днес не обявяваш курса на рублата и нищо за борсата в Москва не продумваш? Какво става, гладните бунтове почнаха ли?
      ти не знам за кой работиш, но аз работя за себе си.
      явно за мурзилките всички останали са на заплата към Козяк...

пиша във форума от 2001-ва, познавам се лично с много готини хора от тук, които се занимават с инвестиции и не са коне с капаци, а такива като теб съм ги видял стотин..

нищо лично
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Мене ме изкефи преди няколко дена Байдън като намека, че американците може и те да почнат кибер атаки ако рептилът не се запре

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        едва ли. по-скоро е илюстрация, че не са най-велики техните специалисти по кибер атаки.
        намигане

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

едва ли. по-скоро е илюстрация, че не са най-велики техните специалисти по кибер атаки.
          намигане
          Па кой е казал, че са. Твойте шефове ги изкараха всесилни. Хакват избори, спират тоци, зятапват тръби...

Ама, я ми кажи, що днес не обявяваш курса на рублата и нищо за борсата в Москва не продумваш? Какво става, гладните бунтове почнаха ли?

Коментар

• Това брожение сред хора от официалната власт не е добре за Путин...

More than 150 senior Russian officials sign open letter condemning Putin's invasion of Ukraine as 'an unprecedented atrocity' and warn of 'catastrophic consequences' while urging citizens 'not to participate'
            • Over 150 municipal officials have signed open letter condemning Vladimir Putin
            • Warned invasion was 'an unprecedented atrocity' and there was no 'justification'
            • Russia today invaded Ukraine in series of attacks from the north, south and east

https://www.dailymail.co.uk/news/art...n-Ukraine.html

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Те сега вече Путин падна!
              намигане

Коментар

• И на Пинко му спират рублите

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  https://eng.mil.ru/

от 2-3 часа не работи

сайта на руското мин на отбраната

анонимните обявиха война Путин.

Коментар

• Коментар

• Този или е голям "специалист" по военно дело или просто се прави на брутално тъп...

Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
                      Сашо Симов изумен от украинската армия:

"В целия конфликт в Украйна има нещо, което не ми дава мира. 8 години украинската армия беше подготвяна и то точно за битка с Русия. 8 години американски "специалисти" работеха с нея, тренираха я, обучаваха я", написа Александър Симов от БСП в личния си профил във Facebook.

"Пращаха оръжие, да не говорим за митичните джавелини. А украинската преса изпадаше във възторг от своите "киборги", които са се превърнали в машини за убиване.

Само преди около година и половина четох статия някъде из западните издания, че украинската армия е една от най-боеспособните в Европа и вече е напълно готова да отговори на външно нападение...

И сега не знам - на западната журналистика ли да не вярвам вече или на американските "специалисти", попита той в публикацията си.

Коментар

• https://eng.mil.ru/

от 2-3 часа не работи

сайта на руското мин на отбраната

анонимните обявиха война Путин.

Коментар

• Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
                          Сашо Симов изумен от украинската армия:

"В целия конфликт в Украйна има нещо, което не ми дава мира. 8 години украинската армия беше подготвяна и то точно за битка с Русия. 8 години американски "специалисти" работеха с нея, тренираха я, обучаваха я", написа Александър Симов от БСП в личния си профил във Facebook.

"Пращаха оръжие, да не говорим за митичните джавелини. А украинската преса изпадаше във възторг от своите "киборги", които са се превърнали в машини за убиване.

Само преди около година и половина четох статия някъде из западните издания, че украинската армия е една от най-боеспособните в Европа и вече е напълно готова да отговори на външно нападение...

И сега не знам - на западната журналистика ли да не вярвам вече или на американските "специалисти", попита той в публикацията си.
                          Те американците и афганистанците ги обучаваха и на тях оръжие даваха, но след 20 години талибаните за дни завзеха всичко. Там обаче стана по-културно - с много по-малко жертви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение

И коя е тази голяма тояга сигурно е скрита някъде?
                            Тази западна "тояга" е от същия материал като новите дрехи на царя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                              Путин, както традицонно съветските лидери, е предпазлив/страхлив. Напада само много по-слаби.

Не че биха го направили изобщо някога, но ако НАТО бяха нанесли удар по руснаците, Путин щеше да беснее и квичи, но и да подвие опашка и да си се прибере в Азия. Само че демокрациите занеш какво правят. Търпят, бърборкат, търпят, преговарят и само говорят докато диктаторите им се качват на главата и чак когато ножът опре до кокал почват да пердашат. Справка 1939 година.
                              Така го напердашиха хитлер че французите измислиха френската целувка и любов
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Сашо Симов изумен от украинската армия:

Коментар

Working...
                                X