IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Ходил ли си последните години по черноморието...по хотелите на по ниски длъжности бачкат бол укри, щот няма кой...
    Пък ти ако си харесваш рускини и белоруски - за съм с 2 ръце и за тях, па дори биле те и либералки недоволни от путя
    Няма кой, щото не знаеш какво издевателство е. А е издевателство, защото все отнякъде намират роби и не им пука. Половин България ходи без зъби, ти искаш да внесеш нови клетници, които да се конкурират с местните клетници. Бахта в глобалиста.

Коментар

• "До матрос 1 клас Христов.
      Това ми е призовката от преди няколко дни. Когато отидох, ме попитаха за размер на дрехи, обувки, както и размер за шапка. Като отбелязаха, че ако ме повикат трябва до 2 часа да бъда на сборния пункт който е определен. Стана ми смешно да Ви кажа! Както заявих там, така ще го кажа и тук:
      Да сме наясно! Срещу Русия не ме търсете - Ще плувам под вода до Крим ако се наложи и мигрирам от другата страна, но срещу Русия няма да воювам. Има някаква хипотеза, само ако има опасност за сигурността на България и народа ни (което е абсурд).
      Това не е наша война бе малоумни дупедавци. Къде сте тръгнали да пикаете срещу вятъра? Като си искате батальон срещу руснаците, защо не се сформирате всичките 240 дупедавци, барабар с родата... Ами ще пращате нас българския народ, да ставаме пушечно месо за кефа на янките!"
      С. Христов.

Така мислят повечето българи. Останалите са отпадък на отделителната система.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Аз съм си в Родината, бе каун! Този съюз ми го нашиха навръз родината. Аз в ЕС не съм влизал! Вкараха ме!

Много ще се изкефя да ти влезе ром в твоя дом и да ти каже ако не ти съвпадат ценностите с моите, ходи другаде.
        Те нещата натам отиват. После, обаче, към кого ще апелира да го спасява?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Викаш, добре че изгонихме българите по Европата, че се отвори място за чужд човешки капитал. Не се излагай.
          Ходил ли си последните години по черноморието...по хотелите на по ниски длъжности бачкат бол укри, щот няма кой...
          Пък ти ако си харесваш рускини и белоруски - за съм с 2 ръце и за тях, па дори биле те и либералки недоволни от путя

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Да, да, да - продължавай да вярваш на украинската пропаганда, както вече писах - свободен си да го правиш. Е, в реалността е леко по-различно, като например погромът над укрите в Херсон.
            Flanker , този официалната му служба е трол. Държавна служба. За това получава заплата от държавата. Нека да ти каже какво работи и къде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Ама още не се знае дали не ги чака блатото на партизанската война. Пък чета, че украинците са думнали 80 танка и над 500 бронирани машини на руснаците за няма и 48 часа. Последно като гледах Чернихив още се държи, Мариопул също, Харков и той.

За Киев вчера по това време се говореше, че до часове ще падне. Не е паднал и честно казано там може много скоро да стане мазало и за двете страни.

За мирно не вярвам. Няма как да стане мирно и марионетно. Украинците са готови да мрат само и само да не са васали на Путин, а Путин пък няма как да приеме по-малко от една васална Украина, която само формално да е суверенна държава. Безизходицата е пълна.
              Да, да, да - продължавай да вярваш на украинската пропаганда, както вече писах - свободен си да го правиш. Е, в реалността е леко по-различно, като например погромът над укрите в Херсон.

- Т-64БВ
              - РСЗО "Град"
              - 5 ЗРК "Оса"
              - Санитарная МТ-ЛБ
              - 3 (4) БРДМ
              - Урал с Зу-23
              - около 45 единиц различных грузовиков, наливняков, уазов и буханок.

Всего же около 57 единиц техники.

Судя по всему, огонь велся российскими подразделениями из соседнего поля.

Апропо, не че руснаците нямат загуби, но самият факт, че не ги посочваш, макар и да са доказани със снимков материал, ме навежда на мисълта, че просто пишеш какво си прочел в укранските СМИ.

Коментар

https://www.investor.bg/centralna-i-...kraina-346799/

А ние пак блеем, както винаги, такава възможност за бели хора... скоро - йок.
                Трябва по големи пакети помощи дори от швабите да предложим, и гарантирано гражданство. И то не само за хората с наш корен...
                С един от най ниските дългове към бвп и наличие на извънредна ситуация - проблем никакъв.
                От инвестиция в чов.капитал ( готов) по добро няма.

Викаш, добре че изгонихме българите по Европата, че се отвори място за чужд човешки капитал. Не се излагай.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Това лично онзи патологичен лъжец Путин ли го твърди или лично ти си свидетел на събитията?
                  Днес по Българските СМИ се твърдеше че има свален Руски самолет над Киев.

Но Факелът в нощното небе над Киев – се оказа украински изтребител, свален от своето ПВО.

Военният източник отбеляза, че появата на ярък факел в нощното небе на 25 февруари над украинската столица и последващото му падане над жилищна сграда има съвсем различно обяснение.

„Снощи над Киев е изпълнявал задача по въздушно патрулиране изтребител Су-27 на украинските ВВС. По погрешка една украинска зенитно-ракетна установка, дислоцирана до Киев, го е идентифицирала като цел и го е атакувала с ракети.“

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Защо седиш тогава в този съюз а не ходиш в Москва с която ти съвпадат ценностите или само си приказваме за някоя и друга копейка
                    Аз съм си в Родината, бе каун! Този съюз ми го нашиха навръз родината. Аз в ЕС не съм влизал! Вкараха ме!

Много ще се изкефя да ти влезе ром в твоя дом и да ти каже ако не ти съвпадат ценностите с моите, ходи другаде.

Коментар

Трябва по големи пакети помощи дори от швабите да предложим, и гарантирано гражданство. И то не само за хората с наш корен...
                      С един от най ниските дългове към бвп и наличие на извънредна ситуация - проблем никакъв.

Готов съм веднага да ти преотстъпя възможността да заплатиш всичките ми данъци до края на следващата декада, ведно с пропорционалната част от държавния дълг, която ми се пада. Ама да го направиш с лични средства, а не с любимият комунистически лозунг - дайте да дадеме, другарЕ. Става ли? А, след това си прибирай, който искаш и откъдето си искаш, ама у вас.

Аман вече от дебили, дето все нещо трябва да се направи, като например да вземем още дълг или да си внесем някой, докато тук усилено изнасяме читавото.
                      Last edited by Flanker; 25.02.2022, 21:33.

Коментар

ПС Ааа, да не забравя, специални бонуси и за украинките

https://www.nur.kz/family/gloss/1927...schin-ukrainy/

Коментар

Той тоя, че е тъп е така, видно даже и от Космоса. Обаче е факт и че бая тукашни дебили се скъсваха обясняват ката ден и час, че Русията я чака блато, Афганистан, Виетнам, извънземните и непобедимите хохлоХиборги, въоръжени мощно с жавелин, енлоу, стингер и УКВ-радиостанции. Ами не стана - американците си заминаха, вчера още си замина и учебният център в Очаков (руска атака с крилати ракети) и нещата в момента приключват.

В общи линии се получи като с Грузия - години наред пъчене и накрая знаем какво последва - руската армия ги отнесе за няколко дни.

Разбира се - искрено се надявам час по-скоро да се седне на масата и да се мине към мирно (доколкото е възможно) решение, за да няма още избити, в т.ч. и цивилни от двете страни.
                          Интересно, дали руските войски ще влезат масирано в Западна Украйна. Там може да се очаква яка партизанска съпротива. Ако казаците се запънат, също и в Запорожието може да стане интересно. Засега казаците май са проруски настроени, ма знае ли се.

Коментар

• Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
                            За калпавата агитация на СМИ днес !

- Танк премазва кола в Киев. Клипа се върти цял ден по телевизиите и е от квартал на Киев. Не е танк, а артилерийска самоходна установка "Стрела" с тегло 12 т. която вече не е на въоръжение в руската армия , а е на въоръжение в ВСУ . Доказано бронираната машина е украинска. Просто водача не се справя много с управлението.

- Също се върти и клип на които мъж изпраща дъщеря си и жена си на автобус и отива на война и това се представя че е боец от ВСУ , а всъщност мъжа е от Горловка и изпраща близките си в Русия .
                            Това лично онзи патологичен лъжец Путин ли го твърди или лично ти си свидетел на събитията?
                            Last edited by X_Y; 25.02.2022, 21:16.

Коментар

Кво ти пука, нали от руснаците нищо не става и техниката им е боклук? Ще викнат украинките и за една вечер, като в Гостомел, са смазали армейския корпус в Калининград, ведно с Балтфлота.

А бе ти се смееш, ама бактериологичното оръжие е страшно нещо. Като заразят украинките с трипер и ги пратят на руснаците, ще видиш как ще им протекат пушките.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Защо седиш тогава в този съюз а не ходиш в Москва с която ти съвпадат ценностите или само си приказваме за някоя и друга копейка
                                Ти луд ли си ? Как караш Българин да си остави Родината , само защото дебили са вкарали държавата МУ в структура и съюз , който е погрешен
                                Точно сега не трябва да се ходи никъде , а трябва да се излезе от този съюз , който ти приемаш за майчин , и не да ходи в Москва , а заедно с Москва ,да се строши гръбнака на цялата олигархична еврейско -саксонска гмеж ,

Коментар

Working...
                                X