IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

T.e. ти нямаш собствено мнение и не можеш да интерпретираш “професора”?

Професора го чух? Теб искам да чуя. Ти какво мислиш. Монолог се получава. Хайде потърси ново клипче. Това вече го прослушахме.
    Напротив , мога . Но за теб ще бъде сложно да схванеш интерпретацията ми . По добре обърни внимание на оригинала в лицето на Иво Христов.
    Даже и книги има издадени . Потърси , прочети, помисли .
    Недей само да го чуваш
    А моето мнение го написах даже да пъти . Ако не си го разбрала , едва ли ще го направиш и третия път.

Коментар

• Selena, глобална хиперинфлация се задава, търговията много ще се обърка. Чета че Китай не можел да мине без да продава навън, ще му се наложи. Сега руснаците които си сменяли рублите в чужди валути допускат грешка , ако им дават да ги обърнат в злато.
      D.Y.F-091066

Коментар

Професора го чух? Теб искам да чуя. Ти какво мислиш. Монолог се получава. Хайде потърси ново клипче. Това вече го прослушахме.
        Какво очакваш да чуеш от него?Тъп е като галош и повтаря едно и също като папагал
        Attached Files

Коментар

• Тази война е един от най-големите успех в цялата история на ЦРУ, всеки ден е успех за тях. Снабдяването с оръжие и пропагандата ще продължи до последния украйнец, тоест ужаса на войната ще продължи може би още месец..
          От друга страна войната е трагедия за европа
          Моля се всеки ден разума да надделее и зеленски да се предаде или путин да прекрати операцията

Коментар

• Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение

Слушай професора , поне в клипчетата постнати тук . По лесно ще ти е за възприемане слухово , както на прилежно вчесаната Ризова , отколкото зрително , ако го четеш .
            А и на мен не ми е забавно с теб . Ще се получи монолог .
            Тихомълком можеш да изгледаш поне това

Коментар

• Какво мислите че би станало, ако след няколко години, мощен Китай сформира съюз с Канада и Мексико и реши да разположи малко военни сили и съоражения на тяхната територия .
              Аз мисля, че краварите автоматично ще станат мръсен и подъл агресор и на Канада и Мексико няма да им се размине така леко , като на Украйна

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                сАс сигурност не е руски!

p.s. Те кокошкарите нямат пари за легални софтуери - то е ясно.
                Добре че е замундата, че ще умрете прави!

Че то и ся има бре! и ултрабуци...... и домати...... ама не трябва човек да лежи на дърти клишета!

http://pravetz.bg/ultrabook

Ама обърни внимание с какви процесорчета са екипирани.... дЪл са дело на пияните "братушки"!?
                97 година имах гейм зала. И по 300лв съм плащал за джам - 1 заплата.
                Към 2000 продадох към 1000 джама от компютър 2000 по 20-30€ и един искаше да ме съди че не били легални щот са от германия. Аз се отървах с анекс че не съм продавал, компютър 2000 едва не ги закриха.
                И сега имам 2 лапатопа служебни с "НЕЛЕГАЛНИ" ама power BI PRO legal .

И порняка на замунда ми не требе имаме си порнхъб БЕЗПЛАТЕН
                Last edited by X_Y; 06.03.2022, 13:37.
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Това се казва тактика! Как пък до сега никому не е хрумвало (да намери "колая" на Русия).?

ЩЕ пребарат суровините и ЩЕ почнат да ги точат... Руснаците ще гледат като хипнотизирани и през това време "ще се развиват по Западния модел"... Демократично развитие, при което Русия получава "развитие по западен модел" (каквото и да означава това - после ще го мислят), а за това дава суровините (и независимостта си), но последното са досадни подобности, залогът е голям: всички ЖИВЕЯТ по западен модел! (кой повече, а кой - по-малко)...

Наистина е елементарно! Толкова е просто и лесно, че не разбирам, как до сега никой не беше се сетил... Общо-взето: идва една дама (Дъри) и с 2-3 логически издържани и смислени изречения удря всички в земята...

Браво Дъри, бива те за идеолог!
                  Така де, а сега не ги точат суровините - без рушняците да се развиват по западния модел

ПП: потокът рашки бежанци към Финландия се засилва. От хубавия живот ще да е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Както каза bbd, никой не те пита от великите сили, но ето аз питам: ти в коя би желал: американска/европейска, китайска или руска зона?
                    Задаваш ми въпрос, на който само цар Соломон може да отговори, макар и отговорът му да изглежда очебийно прост. Искам да съм там, където ще мога да дочакам изгрева. И понеже чакалнята е минирана от човешката глупост, то не ми остава нищо, освен друго.

Коментар

• Аз също смятам, че има голяма вероятност да бъдем денатовизирани. Колкото по-дълго продължава този конфликт, толкова нарства вероятността за това, която е разбираема. Не искам това, но много идиоти у нас не мислят стратегически и в по-дълги хоризонти. Ние трябваше да бъдем най-големите радетели на това нато да спре експанзията си още повече, че отдавна не е отбранителен съюз. Румънците също ще бъдат под въпрос.
                      Друго, което ме безпокои е - чии съпруги и деца влизат у нас барабар с домашните си любимци. Няма да коментирам санитарните ни изисквания, които грубо се нарушават.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

И защо смяташ ,че това ще се случи ?! Мечтите на путинофилите , нямат никакво значение
                        Света, за първи път е обединен срещу РФ !!!

Дъри, забравилО си един важен играч - Китай. (и аз все го забравям, когато гледам глобуса...)
                        На Китай НЕ "им е през никоя работа" - с кого точно ще търгуват, а те наистина го правят като най-голяма световна икономика, която - при настоящото развитие на нещата - вече започва да се случва.
                        Суровините на Русия се насочват вече към Китай... Ъхъммм. ЕвропаТА си проигра шанса и ще духа все по-горещата и скъпа супа... (и ще помни дълго евтините цени на газа, който можеше да получава)...
                        Не злорадствам - гледната ми точка е независима, именно, защото от мен нищо не зависи. .и бих се радвал, ако бъда опроверган!

Все пак - да не забравяме за оптимизма, който е скрит в думичката "компенсации"..., на опашки няма да се редим с купони..., но Русия ще праща ресурсите в друга посока...
                        Ние сме спокойни, защото Западните ценности са част от нас!

Коментар

• Членове на Руския антивоенен комитет:

Коментар

Не, не мисля, но лъсва как не можеш да го направиш. Хайде пак. Кажи ни кои са трите валутни зони? Забавно е с теб.

Започна леко да очертаваш теза и спря по средата. Довърши я ако обичаш, нали си приказваме сега.
                            Слушай професора , поне в клипчетата постнати тук . По лесно ще ти е за възприемане слухово , както на прилежно вчесаната Ризова , отколкото зрително , ако го четеш .
                            А и на мен не ми е забавно с теб . Ще се получи монолог .
                            Тихомълком можеш да изгледаш поне това

Last edited by bbd; 06.03.2022, 13:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение

Мислиш , че съм длъжен да ти правя изобщо нещо ли ? Така поне ми звучи горният пост , в който отново теглиш към обсъждане на нечии перчем .
                              Така никога няма да стихнеш до необходимите изводи .
                              Не, не мисля, но лъсва как не можеш да го направиш. Хайде пак. Кажи ни кои са трите валутни зони? Забавно е с теб.

Започна леко да очертаваш теза и спря по средата. Довърши я ако обичаш, нали си приказваме сега.
                              Last edited by Selena; 06.03.2022, 13:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение

Български компютър никога не е имало. Процесора е от Епъл, както и останалите части са копие на западни аналози. Тези части тогава е можело да се копират, обаче в днешно време няма как да копираш процесор по 5 нм технология.Даже ако не се лъжа нашите са плащали за лицензите и патентите (да ме поправи някой ако не е така)
                                Добре, де, а домати толкоз ли е трудно да изкопираме отнякъде?

Коментар

Working...
                                X